zuxxi.com//sinema|geyiks

S.Forever

  • X-Men - X-Men

    E Güzel

    Romanlarından tanığım X-men in filmine büyük bir heyecanla gittim diyebilirim.. Aslında iyi film olmuş ama iceman , gambit , doktor fln da olsaydı çok daha iyi olurdu... ice ' a hastayım ben eheh :)... Sonu çok daha güzel bitebilirmiş... Fx ler harika... Bi ara aklıma iğrendiğim pokemonlar geldi.. Biraz keyfim kaçtı ama gidilir görülür iyi olmuş...
    Puan: 8
  • Charlie'nin Melekleri - Charlie's Angels

    Kötü Bir Yapımın Süper Melekleri (Ve Palavralar)

    Kötü.. Sırf ismi için gitmiştim.. Bide Drew Bacıyı Görmek için... Filmin Başındaki Uçak Sahnesi Şimdiye Kadar İzlediğim En 'Palavra' Sahnelerdi.. Kalkıp gitmek istedim o sahneden sonra arkadaşlar dur lan nereye 2 köt göğüs görelim dediler diye oturdum valla... Sonra Drew bacının sandalye sahnesinde kusmak istedim.. Bu kadar palavra bu kadar atmasyon olamaz kardeşim.. Rezalet.. Bi ara bizim malkoçoğlunu geçtiler yaw.. Bizimki gene Surlardan surlara atlıyodu.. Ulan bunlar 5000 metreden veya apartmanın tepesinden bodoslama atlıyolar bi bok olmuyo.. Alla alla alla.. Müzikler güzeldi.. Lafım yok.. Drew Bacının Göğüsleri ve Güzelliği için 4 verdim.. Hade sağlıcakla kalın.
    Puan: 4
  • Geyik Muhabbeti - Road Trip

    Eğlenmek İçin Gidin ,Görün..

    Sinema 74'ün önünden geçiyodum.. Afişe bi baktım American Pie Gibiydi... Tiplere Baktım.. Anaaa o ne? Stifler Abimiz orada.. Direkt atladım ve gülmekten öldüm.. Balgam Sahnesi çok iyidi.. Bide kör hemşire.. Ve yılan.. Stifler ın American pie ve bu filmdeki performansından sonra bu elemanın tüm filmlerine gidecem.. American Pie Tarzı çok güzel bi film. Gidin görün.. Gülün..
    Puan: 8
  • Çıtır Kızlar - Coyote Ugly

    MmMmM

    Modern bi 'dağdan indim şehre' filmi.. Müzikler çok iyiydi.. Direkt soundtrack olayına girdim... Gidip,görülesi .. İç çekilip çıkılası bi film..
    Puan: 6
  • Duvar - Duvar

    Yazık

    Çok Yazık... Radikal olcam diye ne hale sokmuşlar Türkiye'yi.. Acıyorum.. Malesef 0 yok.. Ortalamayı yükseltmiş oluyorum 1 vererek..
    Puan: 1
  • Şirket - The Firm

    Kandırıkçı Zuxxi

    Film fln yayınlanmadı abicim. Sen bisi kandırıyon yaw
    Puan: 8
  • Gölge Oyunu - Gölge Oyunu

    Çok iyi

    En iyi Türk Filmlerinden biri... Oyunculuk inanılmaz... Film bitince 'eee?' sorusu insanı yiyip bitiriyo..
    Puan: 8
  • Gizli Gerçek - What Lies Beneath

    Son Zamanlarda İzlediğim En İyi Korku-Gerilim Filmi..

    Benim için en iyi 5 korku filmi arasına girdi diyebilirim... Banyo sahnesinden 'ödüm bokuma' girdi diyebilirim.. Başroldekiler de yeni yetmeler yerine ustalar olunca deymeyin keyfinize..
    Puan: 9
  • Filler ve Çimen - Filler ve Çimen

    Bu bizim eserimiz

    Şahsen istediğim gibi bir film yapıldı sonunda.. Sanem Çelik'e bakarken içim gitti valla :)... Mitçilerin o binadan karizma çıkışları için bile gidilirdi... Yeşil'inden Gazinolar Kralı Topaloğlu'na.. Herkes Bu Filmdeydi.. Son 3-5 Senenin Kısa bir özetiydi Sanki.. Tebrikler valla..
    Puan: 8
  • Saklı Seçilmişler - The Skulls

    İyi-Güzel de 2 Şey Atlanmış

    Filmi izledim gerçekten iyiydi ama değinmek istediğim 2 nokta var ... Ve de sorum... Skulls'un gerçekten amacının ne olduğu işlenmemiş.. Bu çocukları eğitip büyütüp devlette iyi yerlere getirip ülkeyi ele geçirmeye çalışmak olabilir diycem ama... Benden sonra yorum yapan arkadaş Skulls Ne iş Yapar,Necidir sorusuna bi cevap versin lütfen :). Ve 2. Skulls bu kadar çok şeyi hak edecek kadar kötülük yapmadı bence. Basit bir kazayı cinayet yaptılar o kadar.. daha kötü şeyler yapmaları gerekirdi diye düşünüyorum...
    Puan: 7
  • John Malkovich Olmak - Being John Malkovich

    Hımm...

    Filmi evde vcd'de izledim çünkü film o kadar alakasız yerlerde oynuyor ki... Buradaki yazıları ilk okuduğumda aman tanrım hayatımda yer edecek iyi bir film diye düşünmüştüm yani beklentim olağanüstü yüksekti.. Filmi aldım izledim.. Güzel,iyi hoş vakit geçirtti.. O kadar... Öööle işte. Bide kemırını iğrenç bi hale sokmuşlar.. İğrendim valla bakarken... BEnce filmin hakkettiği gerçek not 7-8 olmalı.. Hade eyvallah.
    Puan: 7
  • Oyun - The Game

    Perfect

    Hayatımda izlediğim sayılı filmlerden... Sonuna kadar heyecan ... Tek kelimeyle mükemmel.. Keşke sonunu bilmeden bir kez daha izleyebilsek
    Puan: 10
  • Vizontele - Vizontele

    Herşeye dair birşeyler

    Türk sineması gerçekten güzel bir yerlere gidiyor.. Bu film bence Eşkiya'dan sonraki en iyi Türk filmi... Manzaralara hayran kaldım. İnsanın içine birşeyler bırakıyor gerçekten.. Yılmaz Erdoğan senaryoyu biraz stand-up türünden etkileşimlerle yazmış o yüzden olayların bir kısmı havada kalmış. Altan Erkekli aşmış bir insan resmen.. Kendi başına oscarlık gerçekten... Cem yılmaz ve yılmaz erdoğan gülmekten inletti beni... 1.Sıti Ana biraz fazla cool+entellektüel mi olmuş acep ha? 2.İmam+yobazlık sadece 1-2 sahnelik bir iğneleme olmuş. Ya biraz daha üstüne gidilseydi yada hiç yapılmasaydı diye düşünüyorum. 3.Sonu için 10-1 veriyorum. 4.Oyunculuk uçmuş .. Zeynep Tokuş bile iyi yaw.. Eee deliyürek te kaptı işi tabi.. Bu kadar güzel olduğunu da bilseydim deliy...ği izlerken daha dikkatli olurduk he he... 5.Her şeyi iğnelemiş işte bu yüzden film güzel.:) 6.Filmin hakkı 8'dir ama bu filmi Titanic+Matrix le kıyaslayan beyinsizler yüzünden 9. Ve film süresinde arkamda 6 kişilik bir maganda grubu vardı. Türkiye nin o cahil ve iğrenç yüzünü görmeyeli uzun zaman olmuştu. Allah hepsinin cezasını versin. Bir erkek olarak erkekliğimden utandım. Yapmadıkları kalmadı bir de asker çocuk ölünce gülmekten öldüler ???.... Yaw millet ağladı ağlayacak bunlar gülüyo... Filmden çıkınca sinemada etmediğim küfürü bırakmadım ki hiç sevmem... Eğitim, eğitim ve kültür... Yazık sana Türkiye daha çok yolun var! Helal sana Filmde emeği geçen herkes !
    Puan: 9
  • Aile Babası - The Family Man

    Güzel

    Çok güzel zaman geçirmek için ideal... Eleştirilecek bir kısmı olmaması filmin en ilginç yanı.. Yorumlarda bile şu şöyle bu böyle fln gibi cümleler yok.. Hoş.. Nikılıs işte noolcak
    Puan: 8
  • Kadınlar Ne İster? - What Women Want

    İyi vakit için

    Filmi 2 hafta önce vcd'den izledim.. 1. devre ve 2.devrenin ortasına kadar film çok sürükleyici ve komediydi.. Sonu çok romantik olmuş ... Gidin , görün , gülün.
    Puan: 8
  • Ölümsüz - Unbreakable

    İyi ve Kötü

    İyi ve kötü , Yalan ve GErçek... Hiç birşey söylemeye gerek yok.. Harika...
    Puan: 9
  • Kapıdaki Düşman - Enemy at the Gates

    2 Sniper ' ın Kapışması .. O kadar...

    Film çok iyi başlıyor ama sonradan acaip sapıtıyor ve saçma bi hal alıyo... Tanya da olmasa hiç izlenmezdi :).. Ama genede hoş vakit geçirtti. Filmin başlarında öldüğü halde tek gözünü açıp napıyolar diye bakan 'ölü' figurana dikkat.. zuhahuhua
    Puan: 7
  • Mumya Geri Dönüyor - The Mummy Returns

    Harika...

    2 Kez izledim.. Gerçekten çok güzel olmuş.. Yer yer büyük atmasyonlara sahip olsada :) çok iyidi...
    Puan: 9
  • Meksikalı - The Mexican

    Güzel...

    Gidin , görün... Pişman olmazsınız... Kader ve Silah olayları yani konunun değişkenliği gerçekten çok tatlı bir hava vermiş.. Heleki Eş Cinsel ama soğukanlı katil tiplemesi çok iyidi ... Ehe.. E gidin..
    Puan: 8
  • Onunla Bir Gece - One Night at McCool's

    Liv Tyler... Just Perfect

    Hangimiz Liv Tyler'ın O bakışının Etkisinden hemencecik kurtulabildi? Bir çoğumuz hemen netten resimlerini indirmeye çalıştı biliyorum ehe.. Bence dünyada baştan çıkaramayacağı erkek sayısı 'yok' denecek kadar azdır ... O bakışlar.. O bakışlar...Off off.. Ayrıca filmde çok tatlı.. Güzel msglar barındırıyodu.. Sonu içinde özel bi alkışı hak etti.. Gitmezseniz Çok şey kaçırırsınız,Liv Tyler da kısaca 'çok şey' demek :)
    Puan: 8
  • Final Fantasy - Final Fantasy - The Spirits Within

    Hikaye Zayıf

    Grafik-ani bakımından kilometre taşı olacak bi film... Ama o kadar... Hikaye çok zayıf.. Hem de bilimkurgu denen şey Gerçek ile Gerçek olmayan Şey arasında gidip gelen bişeydir.. Bunu yakaladığında bilimkurgu olur... Anlatılan hikaye yer yer çok tutumsuzdu... Bi de O General nası olurda hiç ders almaz da olayın üzerine üzerine gider? Neyse değişik bişeyler görmek isterseniz.. Gidin..
    Puan: 6
  • Örümceğin Maskesi - Along Came a Spider

    Freeman

    İzlemeyen okumasin

    Film bence çok sürükleyiciydi... Türünün iyi örnekleri arasına sokabiliriz bence... Konunun 2-3 yerde dönmesi gerçekten güzel olmuş.. Bu güzelliklere bi de Monica Potter eklenince demeyin keyfimize... Yanlız havada kalan bi bölüm vardı gibime geliyo.. Arkadaşlarda bu soruma cevap veremediler... Jezz bütün o sonji'nin planını nerden biliyordu? Sonji ile ilgili o kadar bilgiyi nasıl toplamıştı? ............... Arada çok alakasız yerlerden çözümler çıkması biraz cansıktı gibi ama genede çok iyidi.
    Puan: 8
  • Yarışçı - Driven

    ...

    İlk görüşte 'aha F1' süper şeyler görecez manyak şeyler vardır diye düşünüyosanız,düşünmeyin.. Çünkü olaylar F1 de değil sanırım F3'te geçiyo... Hikaye öyle ağım şahım bişey değil... Sadece ufak sürprizler ve güzel yarış sahneleri bişeyler katmış... Yarış sever biriyseniz zaman kaybı olmaz.
    Puan: 6
  • Akıl Defteri - Memento

    Olayı bitirmiş adamlar...

    Böyle bi filmin eşini, benzerini ne izledim ne de duydum... Senaryo için söyleyecek hiç bişey bulamıyorum.. Bu kadar mı orjinal bi film yapılır kardeşim ehe.. İnanılmaz yüksek beklentilerle gittiğim bu filme ayrı bir tadı da Mecidiyeköy Holidayplex sinemaları verdi.. Amerika gibin mübarek :) Söyleyecek çok ta bişey yok.. Eşsiz bir Başyapıt.. Bu kadar.. Filmin sonunu izlediğimiz sıralarda arkadaşlarımın yüzündeki ifadeyi asla unutamıycam... Herkezden Oha,nası olur sesleri... Gitmezseniz neler kaçıracağınızı tahmin bile edemezsiniz.
    Puan: 10
  • Minik Kaçamaklar - Town & Country

    Boş bi film...

    Hiç bişi anlatmıyo... Yada anlatıyo da bize bi yararı yok...
    Puan: 4
  • Esaretin Bedeli - The Shawshank Redemption

    Söylenecek fazla bişey yok...

    Bir başyapıt... İnanılmaz... Zaten Gelmiş Geçmiş En iyi Filmler listesinde 'Baba' filminden sonra 2. durumda...
    Puan: 10
  • Kod Adı Kılıçbalığı - Swordfish

    Abartılı ama görmekte yarar var...

    İzlemeyen okumasin

    Evet bazı yerleri fazlasıyla abartılmış ama gene de iyi bi filmdi.. Heleki Ginger'ın hepimizi narkotiktenim diye kazıklayıp filmin sonunda 'iyi' tarafta olması... Sonu da biraz palavra olmuş sanki ? Ama herşeye rağmen Matrix kırması, yer yer çok ilginç gelecek iyi bir film olmuş diye düşünüyorum...
    Puan: 8
  • Cube - Cube

    Kalk kalk kalk...

    Ne alaka şimdi... Cidden son zamanlarda gördüğümüz boş ve kötü filmlere iyi bir örnek olmuş... Senaryoda hiç bişey yok... Boşluklar ve saçmalıklarla dolu.. Seyirciye bişey vermeden almaya çalışmışlar bariz.. Ne başı ne de sonu var... Belki de psikolojik birşeyler yapılmaya çalışılmış ama oyunculuk o kadar iğrenç ki bu da arada kaynamış sanırım... Bu filme 10 veren arkadaşlar da hangi mantık çerçevesinde bu puanı bu filme layık gördüler acaba?... Zaten oyunculuk kafadan çok kötü.. Sırf bunun için puan kırılması gerekir... Gitmeyin ... Televizyonda falan da izlemeyin öyle bi şansınız olursa.. Vizyonda, Akıl defteri gibi bi baş yapıt varken bu filmin lafını bile etmeyin...
    Puan: 3
  • Dr. Dolittle 2 - Dr. Dolittle 2

    Mehmet Ali...

    'The Original' versiyonuna gitmedik... Doktoru Mehmet Ali Erbil seslendiriyodu.. Eee ne alaka diyeceksiniz.. Adam kendi kafasına göre espriler sokuşturmuş ve fena da olmamış hani.. (çorum, tarkan, bok) vs vs.. Onun hatrına 5... Zaten ilkini de izlememiştim değişiklik oldu..
    Puan: 5
  • Evrim - Evolution

    Kusasım Geldi...

    Bayaa bi iğrençlikler vardı... Profesörler de akıllarınca çok 'fırlama'ydılar... Kötü bi film... Heleki sürekli insanın miğdesini kaldıran yaratıklara karşı bi gareziniz varsa kesinlikle gitmeyin.
    Puan: 2
  • Şövalye - A Knight's Tale

    Çok Gaz

    Harbi çok gazdı.. İlk yarı çok güldük çok eğlendik, ikinci yarı duygusallaşıp hırs yaptık... Filmin sonunda kendimi öyle bi kasmışım ki gözlerim kan çanağı çıktım filmden... - Yalnız olmaması gereken 2-3 şey vardı... Demirci Kız Neden O kadar Güzeldi? Neden Hizmetçi 'esas kız'dan güzeldi? Arada ilk yorum yapan arkadaş yengeniz olur demiş demirci kızımız için ama bi yanlışlık olacak o işte.. Kız benim tarafımdan 'yengeniz' olduğu için superfakeuser'ı boynuzladı demektir.. Ama artık o benim sadece benim :)
    Puan: 8
  • Lara Croft - Tomb Raider - Lara Croft - Tomb Raider

    Just Raider...

    Benim filmden öyle büyük beklentilerim yoktu... Sadece bir bilgisayar oyununun filmi olduğu için gittim.. Action dışında bişi yok... Gitsem mi diyenler 'angelina' yı beğeniyolarsa direkt zıplasınlar...
    Puan: 6
  • Pearl Harbor - Pearl Harbor

    Propaganda bariz..

    Gerçekleri bu kadar saptırdınız da bari atom bombasını attığınızı söyleseydiniz..
    Puan: 5
  • Jurassic Park III - Jurassic Park III

    Eski tadı yok

    İlkini, ağzımız açık izlemiştik İkincisini,yapıyolar abi diyerek Üçünsünü de , artık değiştirsek mi? Raptorlara da helal olsun yani abi.. Ben bile arkadaşlarımla bu kadar iyi iletişim kuramıyorum ehe :)
    Puan: 5
  • Ölümcül Bedel - Valentine

    Yetmedi mi artık yaw?

    Teen-slasher türünün en kötü ve basit örneği...
    Puan: 3
  • Büyük Hesaplaşma - Heat

    Biraz aşmış galiba

    Kolay kolay izleyemeyeceğimiz, inanılmaz sürükleyici bi film.. Kimse kaçırmasın..
    Puan: 10
  • Amerikan Pastası - American Pie

    İzlediğim Gelmiş Geçmiş En Komik Film

    Müthiş, Harkulade, Muazzam, Fecii, Muhteşem vs vs vs... İzlerken hiç bitmesini istemediğimiz ama bittiğinde de 'helal olsun' u bastığımız harika bi komedi.. Bunun gibisi gelmedi, gelmez de...
    Puan: 10
  • Seks Oyunları - Cruel Intentions

    Cruel Intentions...

    Hangi yönden bakarsak bakalım üzerimizde illaki kalıcı bir etki bırakacaktır.. Aşk ? Sex ? Çıkar ? Zeka ? Defalarca izledim,izleyemeye de devam edicem.. Çünkü içinde kendimden çok şey buluyorum... Hala izlemediyseniz içiniz içinizi yesin diyorum daha ne diyim?
    Puan: 10
  • Er Ryan'ı Kurtarmak - Saving Private Ryan

    Savaş

    Savaş'ın ne kadar iğrenç ve kötü olduğunu bu filmle ezberledik sanırım... Bir baş yapıt..
    Puan: 10
  • Kontrol Dışı - AntiTrust

    ....

    Afişi falan ilk gördüğümde aha dedim başrollerde 2 çok tatlı hatun ortada da Cruel Intentions fatihi Ryan Phillippe... Aşk, entrika beklerken kendimizi bilgisayar camiasının tam ortasında bulduk.. Gayet güzel olmuş ... Claire Forlani çok tatlı bi hava katmış.. Bunların dışında büyük Usta Tim Robbins filmdeki Bill Gates tiplemesiyle uçup gitmiş valla.. Biraz gerçek üstü ama olması lazım o kadarda..
    Puan: 7
  • Yapay Zeka - A.I. Artificial Intelligence

    Söyleyecek şey bulamamak ?

    İzlemeyen okumasin

    Gittik 4 arkadaş.. Kurulduk koltuklara ve film başladı.. Aslında iyide gidiyodu, hasta olan çocuğun eve dönmesi falan iyice şenlendirmişti ortalığı amma velakin biz olayların evde geçeceğini beklerken sevgili annemiz esas oğlanı ormana attı ve konuyu değiştirdi.. Sonra işin içine jigolo girdi bi daha dön abi.. hoop şimdi nooldu? Gidin bakalım bi sorunun peşinden.. cevabı bulduk bitti dedik ama yook bekle kardeş! konu yine döndü peri bi türlü canlanmadı, tamam dedik abi kesin bitti.. Zıppla o da ne ? Uzaylılar! Ulan nerden çıktınız siz ? Piyangodan mı yolladılar sizi yaw ? Ne işiniz var o filmin içinde ? Neyse bizim elemanı buldular yaşattılar dedik.. Zınk anne geldi, biraz fazla uzatılmamış mı acaba? Filmden çıktığımda bariz başım dönüyodu.. Zaten arkadaşlarda 'olm çok iğrenç çok sıkıldık biz gidiyoruz' gibi sinir bozucu laflar edip durdular.. Ayriyetten film içinde çok tutarsızlık vardı ki bu benim en önem verdiğim şeylerden biridir.. Çok kötü asla diyemem ama mükemmel de dersem o kadar şahesere ayıp olur.. O yüzden 5.. Son olarak; o ayıdan bi tanede ben istiyorum..
    Puan: 5
  • Salkım Hanım'ın Taneleri - Salkım Hanım'ın Taneleri

    .......

    Sinemada izlemek nasip olmamıştı tv de izledik iyi oldu valla... Bir zamanlar Türkiye sini çok iyi anlattı bize.. Sanki bir yabancı film izliyormuşum gibi izledim. Son derece etkileyici.. Helal yurdumun insanına...
    Puan: 7
  • Amerikan Pastası 2 - American Pie 2

    İlki kadar olmasa da....

    Gelmiş geçmiş izlediğim en komik filmdi Amerikan Pie 1.. 2.sine de direkt olarak zıpladım tabiki ve kesinlikle pişman olmadım... Özellikle eski kadronun tümünün eksiksiz olarak toplanmış olmasıda çok çok ayrı bi tat veriyo insana.. İlkinde anıra anıra kahkahalar attık , 2. sinde eski ortamı yakalayamadık ama yine de çok güldük çok eğlendik.. Kesinlikle kaçırılmamalı.. Ek olarak; ilk filmde amaç fazlasıyla güldürmek sonunda birazda olsa ders vermekti ama bu filmde durum biraz dengelenmiş...
    Puan: 8
  • Maymunlar Cehennemi - Planet of the Apes

    Yapmayın Gözünüzü Sevem..

    İzlemeyen okumasin

    İlk başlarda çok ilginç geldiğini itiraf etmem lazım ama ya sonrası ? Bir süre Maymunların yaşamları gösterilerek insanlık dersi verilmeye çalışmış ama ilk başta amaçlananın bu olduğunu hiç sanmıyorum. 'Kahramanlık' hikayesi de çok boş geçildi.. E ne anlattınız o zaman siz bize ? Peki ya sonu abi? Yapmayın yaw.. Etmeyin.. Nası bi son o öyle ? Hadi tamam öyle oldu diyelim , zamanda geri gidildi herşey değiştirildi; 'insanlık' yerine 'maymunluk' gelişti.. E peki o zaman bizim eleman nasıl oluyo da yaşıyo ? Geçmişte değiştirdiğiniz herşeyin gelecekteki karşılığı da yok olur. Yani bizim has elemanın anası-bacısı maymunsa o nie insan? Sonunda şaşırtıcam diye bariz bir mantık rezaleti yaşattılar bize... Daha 'Lincoln' ün yüzünü görmeden bütün sinema onun aslında bi maymun olduğunu anladı.. Biraz daha güzel yapılamaz mıydı diye sormadan edemiyorum..
    Puan: 4
  • Bridget Jones'un Günlüğü - Bridget Jones's Diary

    +25 Kadınlar

    Hiç bu kadar çok +25 kadını bir arada görmemiştim bunu söylemek istiyorum öncelikle... Daha sinemaya girerken ulan bi bok var bu işte demiştim nihayetinde filmi izleyince neden o kadar çok kadının ( ki hepsi bekardı sanırım ) bir araya geldiğini anladım... Bariz olarak bir bayan filmi ama izleyen bir erkek olarak ta sıkıldığımı pek söyleyemem.. Özellikle ilk yarısı bayaa bi eğlenceliydi... Fazla yapılacak bi yorum yok yer yer saçmalıklar da olsa gidilir görülür.. Arada filmi ilk yorumlayan 'bayan' arkadaştan sonra bir erkek arkadaşımız ona 'kur' yaparak bi msg atmıştı eheh.. Onu gördüğümde kahkahalar atmıştım ama görüyorum ki silinmiş heeh :)
    Puan: 6
  • Hızlı ve Öfkeli - The Fast and the Furious

    Bize biraz ters yaw...

    Dediğim gibi.. Bööle modifiye, arabalar ,yarışlar binbir türlü atraksyonlar ters bize.. Konu da çok bilindik.. AMMA filmde insanı çeken ilginç bir yan var.. Tam olarak bilemiyorum ama hiç beklemediğim şekilde hoşuma gitti.. Gidilir görülür..
    Puan: 7
  • Komplo - The Score

    Sonuna Dikkat!

    Dikkatli sinema severler filmin sonunu izledikleri anda 'anaa ben burayı daha önceden gördüm' gibi bi laf söyleyecekler.. Hiç düşünmeyin abi bu filmin sonunu bundan 2-3 sene önce bir kez daha izlemiştiniz.. Tam olarak filmin adını da bulduğum zaman buraya yazıcam.. Bunun dışında ... Hmm .. Gidilir görülür abiler.. Öyle extra bişeyler yok.. Sıradan bile sayılabilir 5.. Sonu için 5+1
    Puan: 6
  • Yeşil Yol - The Green Mile

    Mucize

    Söylenebilecek ne var ?
    Puan: 10
  • Tabana Kuvvet - Rat Race

    Eğlenceli

    Afişlerde Mr.Bean ' in olduğunu görünce aha yeni bi bean filmi demiştim ama yanılmışım.. Mr.Bean sadece güzellikler katmış ancak bu da yeter. Arada bir zoraki güldürmeler olsada güzeldi. Sonu için 6+1 .. Cidden çok tatlı bitti. Eğlene eğlene evin yolunu tuttuk.. Dilimizde ise.. Hey now you're an All Star get your game on, go play Hey now you're a Rock Star get the show on get paid And all that glitters is gold Only shooting stars break the mold
    Puan: 7
  • Deli Yürek - Bumerang Cehennemi - Deli Yürek - Bumerang Cehennemi

    Gerçekler?

    Ben filmin ne olduğundan çok ne anlattığı ile ilgili yorum yapmak istiyorum. Bizim bilemediğimiz ülkemizin gerçeklerini göstermeye yönelik 2. film bu. Perdeyi 'Filler ve Çimen' açmıştı ve Deliyürek'te gerçekten güzel bir devam filmi olmuş.. Anlatılanların yada gördüklerimizin yarısı doğruysa ki -olasılığı yüksek- bunlar korkunç şeylerdir. Cidden çok şey anlattığını düşünüyor ve her Türk evladının izlemesi gerektiğini düşünüyorum.. Bunlar dışında filmin adı keşke bumerang cehennemi olmasaydı yaw.. Gerçekten filmin karizmasını yerle bir ediyor. Türk sineması da yawaş yawaş bir yerlere gelmeye başladı.. Tebrikler ..
    Puan: 8
  • Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği - The Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring

    Great Expectations..

    Film güzeldi,iyidi ama bu kadar 10 puanları hak ettiğini düşünmüyorum.. Kitaptan acaip kıyırttırmalar var.. Arka dekordaki bariz maketlerde su sıktı işin içine.. Çok daha güzel yapılabilirmiş çünkü eldeki malzeme inanılmaz. Amma velakin oyuncular çok sağlamdı.. Frodo rolüne elijah wood inanılmaz oturmuş.Gandalf yine beklediğimiz gibi. Elven Archer'ın da karizmasından geçilmiyodu bi ara ahah.. Bunlar dışında asıl action 2. filmde olacak o yüzden ilk filme de bu kadar yüklenmenin fazla manası olduğunu düşünmüyorum... Son olarak da filmin devamı için tam 1 sene bekleyecek olmamız gerçekten hiç hoş değil.. Starwars gibi 3-4 ayda bir devam filmi gelebilirmiş diyorum.. Ve herkesin kafadan daha filme girmeden 10 verdiği söylemek istiyorum.. Yüksek beklentiler beni sarstı..
    Puan: 8