zuxxi.com//sinema|geyiks

Gianluca

Belediye Otobüsleri

otobüs kalabalıksa ve ben girişi göremiyorsam akbillerin sesine göre kaç öğrenci kaç normal vatandaş olduğunu sayarak oyalanmaya çalışırım.

Çeşitli Ayrıntılar

silecek

arabanın ön camı çok kirli mesela. silecekleri çalıştırdık. ama ortasında bi yer kirli kalıyo silecek oraya yetişemediği için. tam ortası böle çeyrek daire gibi. bildiniz mi? her gelip geçişinde bari şimdi temizle orayı diyorum, temizlemiyo. benden başka bu konuya takılan var mıdır merak ediyorum.

Sonu Gelmeyen Espriler

at

- Abi bak şindi sana şehir isimleri sayıcam sen de at diicen anlaştık? - Lan yine bi numara var ama. Hadi bakalım. - Trabzon - At - İzmir - At - Erzurum - At - Tokat - At - Şlaaaaaapppppp!! Ehiehiehi... Sen istedin abi. - DAAAAAAAAANNNNNNNN - Abi ayıp oluyo ama biz kafa mı attık? Acıdı bak.

Kısa Kısa

büyük bi iştahla fındık yerken ağzınıza attığınızın çürük çıkması ne iğrençtir di mi? o tadı bastırmak için bikaç fındık daha atılır ağza. ölsen tamamen geçmez.

Kısa Kısa

Öğlen oturuyorum aile veya arkadaşlarla, aklıma bişi geliyo. Ulen akşam nete girince zuxxi'ye yazarım bunu valla diyorum, akşam oluyo unutuyorum. Hayret bişey yaaaa...

Sigara İçme

Klozete izmarit atınca sifonu istersen 100 kere çek gitmiyo. Uyuz oluyorum.

Pıtır Pıtır

Patlicak şey kalmayınca son bi gayret çiğniyorum. Güzel oluyo pıtpıtpıt. Şimdi düşündüm de, manyak mıyım neyim, pis şey çiğnenir mi?

Pıtır Pıtır

Hani o salakça sönen var ya, bazen onun hemen yanındaki şişiyo, şişeni söndürüyosun, yanındaki şişiyo, bi o şişiyo, bi o şişiyo, sora bi hışımla sıkıştırıp patlatıyosun, öcünü almış gibi mutlu oluyosun.

İlk Öpücük

o dizinin orjinal adı "premier baiser" dir. hani yoktu premier? var işte. yalnız okunuşu farklı.

Ki ki ki Ko ko ko

Dikkatinizi çekerim; o, glu glu glu glu ku vak vak değil, glu glu glu glu guk vak vak tır.

İstop

Bu oyun renkli ve renksiz istop olmak üzere ikiye ayrılır. Renksiz olanda topu yakalar birini vurursun ama renklisi daha zevkli. Topu tutup bi renk söylersin. Sonra o rengi tutmayan insanları (elbise üstünde filan)vurmaya çalışırsın. Bakınız: - YAVRUAÐZI - o ne lan! Küütt - Ehiehiehi

Yağ Satarım Bal Satarım

Usta ölünce neden el çırpıp şarkı sölüyoruz? Ayıptır.

Telsiz

Nası anlatsam ki! Boş bi kibrit kutumuz var. İçini çıkarıp altına bi delik açtık ve oraya naylon ip bağladık. İpin öbür ucu nerde? İkinci bir kutuya bağlı. Sonra kapaklarını da kapattık. Oldu mu sana bi telsiz!

Süpermarket

Markete annemle gidince o promosyoncu kızlar "Çocuk ulen bu!" diye düşünerek anneme soruyolar "İçmek ister misiniz?" diye. Gözlerinin içine bakıyorum ama ne bakış. Ölüyorum susuzluktan, anlamıyosun galiba! Benim canım yok mu? Şaştım bu işe. Patron sana "Anasıyla gelene verme." mi dedi? Senin işin oldukça fazla insana ürünü tanıtmak deil mi? Hiç mi düşünmüyosun ki çocuk beğenip annesine alsın diye tutturucak. Bilmiyo musun ki annesiyle gelenlerin huyu bu. Bre salak sen 25 yaşında mı doğdun?

Cin Ali

ben cin ali ve ailesinin yaşadığı eve her zaman özenmişimdir. ne güzel hepsi salonda oturmuş, biri kitap okuyo, biri oyuncak oynuyo filan. ne tv ne bişey. ne bilim anlatamadım ama güzel gelirdi bana hep.

Kalkmak Zorunda Olma

Birden yataktan fırlarsın uyku sersemi allah servis kaçtı diye. Saate bi bakarsın 4 buçuk. Allahım o ne büyük mutluluk! Daha tam 2 saatim var! Tabi bu başımıza sene boyunca 1-2 kez ya gelir ya gelmez.

Şokella

Ortada bi yeri hava dolu olurdu tüpün. Tam ağzına doğru büyük bir keyifle sıkarken tıss diye bir ses çıkardı ve çikolata inceliverirdi. Bazen bu ses tıss'tan öteye gidebilirdi; pıt.

Apartman

Evdeyken kapı çalınca diyafondan otomatik yerine kapıcıya basarız, sonra da ay acaba pardon mu desem yoksa bozuntuya vermesem mi diye düşünürüz. Bu düşünme esnasında adamcaız "buyruun efendiiiim" diye bağırınır, genelde pek cevap vermeyiz.

Asansör

çok meşgul olunca bekleyen biri anahtarla dan dan dan vurur kapıya, yankıyla gümbürder bu ses apartmanda.

Uzun Çoraplı Kız

bu kızın örgüleri havaya doğru kıvrıktı. hep nası yapıyolar diye merak etmişimdir. ne dersiniz, içinde tel filan olabilir mi acaba?

Yürüyen Merdiven

yürüyen merdiven yukarı dooru çıkarken aynanda basamakları çıkmak da ne oluyor?

Telefon

Ahizeyi hep aynı şekilde kaldırıp, yerine koymama rağmen o kordon neden düğüm olur ve ben kambur durarak konuşmak zorunda kalırım hiç anlamam. Kaderime razı olurum biyerden sonra.

Şuraya Yazanlar

onlar bi de şuraya yazmadan önce parmaklarını yalıyorlar. ne demekse.

Defter

defterlerimizin sağ taraftaki sayfasına yazı yazmak hep daha çok hoşumuza gider. çünkü orası defterimizin kalın tarafıdır ve yazılar daha güzel görünür, veya öyle düşünürüz. bi de ilk sayfa daima inci gibidir, sonradan gittikçe veresiye defterine döner.

Ajanda

en ünlüsü ece ajandası'dır. üstünde ismi eşşek kadar yazar. adı ece olanlar "bak ehe özel ajandam" şeklinde saçmalayabilirler.

Çorap

kilotlu çoraplarımız kaçınca kaçan yere daha da açılmasın diye oje süreriz. okuldaysak uhu da iş görebilir.

Çorap

altı erir bu çorapların ve transparan olur. mermerde buz patencilik oynarken ayaklarım üşür böyle durumlarda. - kızım terlik giysene çoraplarının altı eriycek. - tamam anne...

Çorap

Baklavalı çorap giyerken içindeki iplikler parmaklarımıza dolanır. Ayyy sabah sabah!

Çatlak Patlak

bir grup arkadaş daire olunur, eller yana açılır ve herkes elini yanındakinin avcuna koyar. sırası geldikçe yandakinin eline vurulmak suretiyle şu tekerleme sölenir: mutfaktaa neler oluyor fasulye bakla bakla bakla, pişmiyor bana bakıyor hayırdır inşallah hey! çatlak patlak yusyuvarlak kremalı börek sütlü çörek çek dostum çek, arabanı yoldan çek. çek çek amca burnu kanca al sana bir tabanca tabancanın yarısı, doktor beyin karısı 1..2..3.....10 10'da kimin eline vurulursa oyundan çıkar ama elini kaçırırsa vuramayan çıkar.

Dönüp Dönüp Bakan Adamlar

Bana dik dik bakan birini gördüğüm an hiç çekinmem, aynı şekilde karşılık veririm. Bakalım kim daha önce kaçırıcak bakışlarını. Hodri meydan!

Otel

otellerte kahvaltı 7 den 10a kadardır ya illet olurum.tatile geldim be karnımı doyurmak için mecbur muyum sabahın köründe kalkmaya?evet abi mecburum.beni delirten de bu işte
  • Aşk Engel Tanımaz - Notting Hill

    süpeeerrr

    film gerçekten muhteşem hele hugh grant daha da muhteşem kimin aklına geldiyse ona başrol vermek aklını seviyim emi!
    Puan: 10
  • Şaşkın Dedektif - Blue Streak

    öö

    çok aptaldı
    Puan: 2
  • Belalı Aşk - Mickey Blue Eyes

    Hugh...!

    aslında ööle 10 luk bi film deildi ama komikti yinede.hugh her zamanki gibi mükemmeldi tabii ki..2 puan da verilmez yanii!tabii herkesin fikri kendine.neyse uzatmialım,gayet hoş bi filmdi herkese tavsiye edilir.
    Puan: 8
  • Matrix - The Matrix

    mükemmel!

    bu senaryo kimin aklına gelmiş?adam kafayı mı yemiş?nasıl yani?ama tanrım tek kelimeyle harikaydı bu tip filmlerden hiç hoşlanmam arkadaşım beni sürüyerek götürdü ama iyikide sürümüş!ama yinede neo nun yerinde olsam o hapı deil öbürünü yutardım ;) tırsarım ben öle şeylerden!
    Puan: 10
  • Altıncı His - The Sixth Sense

    güzeell

    korku filmlerinden hiç hoşlanmam nitekim bundan da pek hoşlanmadım..taa ki.........gidin görün :))) tavsiye ederim
    Puan: 8
  • Avanak Ajan - Austin Powers, The Spy Who Shagged Me

    ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÐÐÐÐÐ

    yani ben hayatımda böyle iğrenç tiksinç bi film görmedim bi daha da görmek istemem.çadır sahnesi güzeldi belki ama yani..anlatmaya kelime bulamayacağım kadar iğrenççç sakın gitmeyinn!!hayatınızın hatası olabilir!elimde olsa 0 verirdim.
    Puan: 1
  • Kahpe Bizans - Kahpe Bizans

    ben sevdim

    arkadaşlarım çarkıfelekte ne izliyosan o dediler ama yinede bi gidip görmek lazımdı dimi..iyi ki de gitmişiiimmm bol bol güldüm fena mı bence herkes görmeli yani gülmek eğlenmek isteyen herkes.. :))
    Puan: 9
  • Jeanne D'Arc - The Messenger - The Story of Joan of Arc

    uyudum

    film bi başladı..seyret seyret bitmiyo allahım delirecem..yani tarihe filan ilgi duyuyosanız gidin,ben kendi payıma nefret ederim.hayatımda hiç bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum.uyudum valla 2.yarıda.iyi de etmişim.yoksa deliricektim herhalde..ama 1 yada 2 de vermek ayıp olur şimdi o kadar da demedik
    Puan: 3
  • Asteriks ve Oburiks Sezar'a Karşı - Astérix et Obélix contre César

    eğlenceli

    bunun çizgi romanını filan okumayı her zaman reddetmişimdir çünkü eminim red kit ten sonra hiç zevk alamam.filmi beğendim ama belirtildiği üzere oburiks yerine adam gibi hopdediks yapsalardı...olsun.laetitia casta allah için güzel kadın güzel de oynamış ona laf yok ama burda biraz çirkinimsiydiii yrıca dişleri de yamuk yumuk :P neyse gidip kızın dişini seyredicek haliniz yok ya..gidin eğlenin valla
    Puan: 8
  • Güle Güle - Güle Güle

    bugüne kadar nerdeydiniz

    zeki alasya ve metin akpınar ın 13 yıl sonra ilk kez biraraya geldiği bir film.çok güzel bir yapım.kadro harika,senaryo değişik.türk filmleri artık film olmaya başlıyor arkadaşlar.gidin görün.
    Puan: 10
  • Yeşil Yol - The Green Mile

    süper

    stephen kingin kitaplarından uyarlanmış olduğunu bilsem gitmezdim demekki önyargılı olmamak gerekiyomuş.jeanne d'arc dan ne kadar sıkıldıysam bunu da o kadar beğendim hatta ağlayıp erkek arkadaşıma rezil oldum :) mutlaka görmek gerek.mükemmeldi!!
    Puan: 10
  • Küçük Kardeşim - Stuart Little

    ulen zuxxi....

    ne güzel de yazmıştım uçurmuşun güzelim yorumları..ben derim ki çok şirindi 10luk deildi ama bazı şebelek insanlar 1 verecei ve ortalamayı düşürecei için 10 veriyorum!
    Puan: 10
  • Tanrı'nın Eseri, Şeytanın Parçası - The Cider House Rules

    güzeldi

    çok uzun ama o kadar saate değdi bence..mutlaka görün derim dipnot:brad- e fazla takılmayın adamcağız her filme gidip görüp anında bu sayfalarda eleştiri yapıyo.dikkat edin her filmde bi 70 satır kadar yazısı vardır.zor iş!
    Puan: 9
  • Tatlı Sürpriz - The Next Best Thing

    güzel güzel

    o adam ciddi gay mi yaa..üzüldüm.çok yakışıklı ama :)) iyi de oyuncu maşallah.madonna o kadar iyi deildi cidden ama filmi beğendim ben gidin görün derim.neydi onun adı.rupert.
    Puan: 8
  • Ben Şahsen, Bizzat, Kendim - Me Myself I

    değişik

    raslantının böylesi var ya ona benziyo.ama o çok çok çok daha güzeldi.eh diyim fena deil ben iğrenç bişey bekliyodum.
    Puan: 7
  • Görevimiz Tehlike II - Mission Impossible II

    komik

    dövüş sahneleri ne komikti dimi?keşke ben de öyle saatlerce havada uçabilsem ya da bi teptimmi silahı uçurup taklalar atarak kapıp 5 salise içinde 4 el ateş edebilsem!tom cruise bunları başardığı için 2,tom cruise olduğu için de 3 puan.hadi bakalım
    Puan: 5
  • Kutsal Duman - Holy Smoke

    allahım ben ne yaptım

    avanak ajan dan sora izlediğim en kötü filmdi.20 dakka kala çıktım zaten
    Puan: 1
  • Aşk Üçgeni - Three to Tango

    matthew,neve

    çok çok eğlenceliydi bence de gülmek istiyosanız bi görün derim.matthew ve neve çok yakışmışlar birbirlerine.helal olsun
    Puan: 10
  • Komşum Bir Katil - The Whole Nine Yards

    süper

    yok film diil.mathew. ama film de çok eğlenceli matthew için canım feda valla olsa 50 de verirdim...
    Puan: 10
  • Frekans - Frequency

    Büyüleyici

    Bu aralar kafama en cok takılan sorular filmin konusunu olusturuyor. Ne diyim; etkilenmekle kalmadım, büyülendim. Gidin, görün, vcdcini alın, dvdsini alın, bişeyler yapın...
    Puan: 9
  • Hemşo - Hemşo

    berbat!

    okan bayülgenin anıtını dikmeli bence.adam olağanüstü!ama o bile kurtaramamış filmi..demet şener de bence fena değil yani bir mankene göre iyi bile diyebiliriz.ama ben artık 3 dakikada bir küfür duymaktan bıktım!
    Puan: 3
  • Aramızdaki Sarışın - Keeping the Faith

    Ben Stiller

    için elimden geklse bir 10 daha verebilirdim.
    Puan: 10