zuxxi.com//sinema|geyiks

ozz

  • Nikita - Nikita

    ...

    Luc Besson'un müthiş bir filmi daha. En az "leon" kadar zevkle izlediğim bir film.
    Puan: 10
  • Sevginin Gücü - Léon

    ...

    Luc Besson'un max döktürdüğü bi film... En az dört kere izledim,hepsinde de çok etkilendim. Müzikle bütünleşen sahneler kusursuz. Baştan aşşağı karizma akıyo filmden. Kaçıranlar için üzülüyorum.
    Puan: 10
  • Kanca - Hook

    ...

    Kadro süper. Mükemmel bir uyarlama. başka söze gerek yok. 10 puan verdim gitti.
    Puan: 10
  • Balıkçı Kral - The Fisher King

    ...

    Gayet mükemmel bir film. Muteşem bir kariyeriniz var.Ancak sonunda Kendi apartmanınızın bodrum katına sığınmaya kadar düşüyosunuz. Sonunda gerçeklerle yüzleşmektense,yarı deli kalıp sokakları seçiyosunuz. Etkileyici bir senaryo. Kaçıranlar:Dehşetle arayıp bulun.
    Puan: 10
  • Blair Cadısı - The Blair Witch Project

    Kim ne derse desin

    Bence film gerçekten korkunçtu. Şunu kabul etmek gerekir ki alışık olduğumuz gerilim filmler ile hiçbir ilgisi olamayan enteresan bir tür. Filme önyargı ve ordan burdan duydukları ile gidenlerin yorumları ortada zaten.. Onlar için diyecek söz bulamıyorum. Bence süper bir korku filmi... Hem de Tam puanlık:10...
    Puan: 10
  • Dünyadan Sonra - Titan A.E.

    Gidin de gözleriniz açılsın...Hade!!!

    Şimdi... Ortada bir gerçek var ki film mükkemmel bir animasyon,ayrıca görsel ve duysal açıdan bizi tatmin ediyor. Bu önemli.. Çünkü uzun zamandır (2 3 ay) performansı yüksek bir film izlememiştik. Arkadalımla filmde bir tek biz vardık... İçerde bizden başka "ÇOCUKLARIN" olması birşeyi değiştirmezdi. Filmin girişinde dudağımız uçuklamaya başladı. Daha önce fragmanlarını seyretmiştim ama bu kadar iyi olacağını tahmin etmiyordum. Bence mükemmel bir animasyon.Ayrıca mükemmel müzikler. Bu arada dublajsız izleyen arkadaşları tebrik ediyorum. Maalesef ben o şerefe ulaşamadım. Son olarak; Filmin birkaç mantık hatası vardı. 1:Korso ve Cale'in bir gemiden diğerine nefeslerini tutarak geçmeleri. (Fizik kurallarına göre bu imkansız.a)ciğerleriniz ve tüm damarlarınız basınçtan patlar. b)-200,300 derecede DONARSINIZ. 2:En son "BOB" gezegeninde Cale ve Akima'nın 16 yıl sonra hala 16 yıl önceki kadar genç olmaları... ----------------------------------------- Bu kadar kusur,Kadı kızında da olur. ----------------------------------------- Film'i kaçırmayın. (Önyargı ile gidiyosanız hiç gitmeyin,verdiğiniz paraya ve harcadığınız zamana yazık olur).
    Puan: 10
  • Esaretin Bedeli - The Shawshank Redemption

    Hayatımın Filmi...

    Konuya nası gireceğimi bilmiyorum. Şunu söyliim:Benim şimdiye kadar seyrettiğim "EEEEEEEN İYİ FİLM". Ciddiyim. Mükkemmel bir oyunculuk ve senaryo. Bu film bir kere seyredilip bırakılacak bir film değil. İlkinde senaryo'yu takip edersin, İkincisinde oyunculuğu. Filimden buram buram zeka fışkırıyor. Green mile'da da aynı tadı bulacağımı umuyodum. Her ne kadar, yaklaşsada Esaretin Bedeli'ni geçemez. Dediğiniz gibi,Tanrı Stephen King'i ve Frank Darabont'u korusun. Bu aşmış, nirvanaya ermiş filmi 3 kere izledim. Televizyonda da olsa hepsinden ayrı bir haz aldım. Herkese tavsiye ediyorum.
    Puan: 10
  • Kusursuz Fırtına - The Perfect Storm

    ...

    Öncelikle,ben denizciyim. Bu filmden denizcilik ruhuna dair daha çok şeyler umuyordum,ancak... Filmin ilk yarısı o kadar da iç açıcı değil.. Olay 2. yarıda başlıyo gibi. Bu da negatif bir yönü tabi. Görsel olarak ise gayet tatmin edici bir yapıt. Denizi ve denizciliği seviyorsanızzzzzzzzz..... KAÇIRMAYIN!(lütfen).
    Puan: 8
  • Dokuzuncu Kapı - The Ninth Gate

    ?EH?

    Hakikaten filmden çook şey beklemeyin. O kadar Johnny DEpp oynuyo diye gittik,ama,ama,ama... Filmde sizi etkileyecek çok sahne yok. Öyle çok mistik te birşey değil zaten... Ya aslında siz en iyisi bu filme gitmeyin... Valla,',,', BOŞVERİN....
    Puan: 5
  • Hücre - The Cell

    Reçete.

    Arkadaşlar doktor raporu: Aç karnına günde iki kere alıyosunuz.
    Puan: 10
  • Yasak Aşk - Feeling Minnesota

    çerez.

    Kesinlikle çerez bir film. Haftasonu Tv.'de çıkarsa belki izlerim. Öyle birşey işte... Oyunculuk yok kisaca.
    Puan: 6
  • İzleyici - The Watcher

    Soru-Cevap.

    Soru 1. Bu filme gidersem ne olur?Ne kaybederim? Soru 2. Bu filme gitmezsem ne kaybederim? Ortak cevap: HICBIR SEY. ---------------- Yani,Keanu abimize asik olan varsa gitsin.Yoksa hicbirseye degmez.
    Puan: 5
  • Amerikan Sapığı - American Psycho

    SAPIIIIIIIK.

    S A P I K Arkadaslar. Filmin sonunu ben de henuz anlayabilmis degilim. Ayrica o Hayalmiydi olayi beni de killandirdi.. Bence cok hos bi film. Sapigimiz cok iyi oynamis. Tencere kapak olayi. Bunu disinda filme 1,2 gibi sacma sacma puan verenlerin bu filmden ne beklediklerini merak ediyorum. Ben sunu anladim ki bu hayatta HERSEY BOS. Al eline bi yari otomatik silahi, ver allah ver.. Ooooh.En guzeli..
    Puan: 8
  • Çizgi Ötesi - Flatliners

    Bu film recete ile satilmali...

    İki gune bir tok karnina izlenmeli .. İnanılmaz goruntuler, kadro ve senaryo... Ust uste izlenilebilecek bir film. Kacirmayin.
    Puan: 9
  • Özel Bir Kadın - Pretty Woman

    ÇOK TATLIIIIII (DEGiL).

    Bence hiçte oyle tatliiiiii degil. Tamam iyi hos sahneler var,ama, ama.... 1.Senaryo:Ortada elle tutulur bir senaryo yok. 2.Oyunculuk:Yaw guzel kadesim.. Tamam Julia ablamiz guzel olabilir.T amam bunu ben de kabul ediyorum. Ama bu onu iyi bir oyuncu yapmaz. Richard abimiz icin de ayni sey gecerli. --------------------------- Bu film, kafa dagitmak icin hatasonu PAZAR KEYFi veya Sahane PAZAR yerine izlenilebilir bence...
    Puan: 4
  • Fareler ve İnsanlar - Of Mice and Men

    Kitabina sagdik bir film.

    Kitabini ben de okumustum.. Ve gayet etkilenmistim. Ustune bi de filmi seyredince... TAMAMDIR... Inanilmaz bir oyunculuk ve senaryo.. Muhtesem bir yapit ve herkesin en az 2 kez izlemesi gerektigini dusunuyorum. Gercek sinema severlerin arsivinde mutlaka yer almasi gereken bir film. Oneri: Once kitabini okuyun sonra ust uste 2 kez seyredin... :-))
    Puan: 10
  • Chaplin - Chaplin

    Chaplin

    Filmi izledikten sonra yuzunuzde buruk bir gulumseme ve acima ifadesi beliriyor. Chaplin'in hayatini anlatmaya calisan bu film bence cok daha iyi olmaliydi. Boyle buyuk bir usta bence 145 dakikaya sigmamaliydi. Ancak bunlara ragmen film yine de kendini kurtariyor. İzleyicilere Chaplin ve o donem sinema filmleri hakkinda birseyler çitlatiyor.. Chaplin ' i merak edenler,kacirmayin..
    Puan: 8
  • Hannibal - Hannibal

    ...

    Kanimda TIRSTIRiN HORMONUNUN GEZDiGiNi HiSSETTiM...
    Puan: 7
  • Sıcak Hedef - Gridlock'd

    hmmmm...

    tamam doğru birkaç kere izledim.. fena değil, ama 10 kadar da değil... hoş, eğlence, matrak, acaip ama dozu kaçırmamak lazım..
    Puan: 6
  • Yaşamın Kıyısında - Bringing Out the Dead

    ııı ııııı

    yo ka bi.. olmamış.. izlemeyin arkadaşlar. Ya da izleyin ne demek istediğimi 13. dakkada anlıcaksınız...
    Puan: 4
  • Perili Ev - The Haunting

    ELenur..

    Elenuuuuur arkana bak..!!! Hayir obur tarafaa.... Lay lay lay.. Oleceksin elenuuuuur. (izledigim yegane igrenc filmlerden biri).
    Puan: 3
  • İngiliz Hasta - The English Patient

    bu filmi ben de izledim, yazacagim hatta yazdim

    Guzel hos etkileyici romantik max. duyuable karizma afet vs.
    Puan: 8
  • Varoluş - eXistenZ

    hmmm.

    Filmin sonunda -izleyenler icin konusuyorum- sanirim cogu kisi oha bu ne ya olmusdur. Ben oldum ordan biliyorum. Ama o araba sahnesi inanilmiz SIKICI idi. Ayrica cok kafa karistiran sahneler var. Insanin " Nooluyo be!" diyesi geliyo..
    Puan: 6
  • Derin Darbe - Deep Impact

    yani..

    Bence film efectleri iyidi ama,sonu biraz sacma geldi bana. Adamlar meteorlardan kosarak kaciyo, daga filan tirmaniyo tsunamiden bogulmamak icin. Bunlar cok sacmaydi... Ama yine de seyretmeye deger bi film..
    Puan: 7
  • Olağan Şüpheliler - The Usual Suspects

    OOOOooooooOOOO

    Yaw güzel kardeşim,bu nedir böyle? Kevin abimiz coşmuş. Hatta abarmış diyebiliriz. Bu filmi birkaç defa seyretmenizi tavsiye ediyorum. Ne kastettiğimi o zaman anlayacaksınız. Ayrıntılara ve konuşmalara iyice bi bakın. Ve sonra titreyip özünüze dönün.. O derece yani. Muhteşem. Yüzyılın filmi. Ben daha ne diyeyim,izleyin ve apışın... "İsviçreli'li hakemden tam puan" : 10
    Puan: 10
  • Final Fantasy - Final Fantasy - The Spirits Within

    yani..

    Aslinda filmde ayrintilara çok dikkat etmezseniz fena değil. Ama bir arkadaşın değindiği konuya ben de değineceğim. bu filmde mantıksız sahneler ve senaryolar söz konusu.. Phantom amcalarımızın birer ruh olmalarına rağmen kurşun geçirgenlik ve bundan dolayi ölebilirlik olayları bi hayli saçma.. muzik konusunda da gayet başarısız bir film olma özelliği var .. Biraz action a ve animasyona susadıysanız hiç durmayin seyredin dicem. Bunun dışında 8. ruh AKi ... OHHH. içim buz gibi oldu... Şimdi isterseniz seyredin ama pek tatmin edici bir seyir olmaz..
    Puan: 6
  • İyi Geceler Öpücüğü - The Long Kiss Goodnight

    Geenaaaaa...(Güzel bir insan).

    Geena Davis Ablamızı ve Samuel L. Jackson abimizi severek izledik. Hoş bi Film. Geena ablamız filmde çok güzeldi. Action sahneleri abartılı olmasa da fena değildi. Sanırım iki kere seyrettim. Yani üst üst'e seyredilebiliyor. İzlemeyen arkadaşlara tavsiyem şudur ki arasıra abartmamak şartıyla izlenilebilecek bir film ama çok şey beklemeyin.
    Puan: 6
  • Sinek - The Fly

    hımmm.

    Güzel,güzel gzl. gz. g. .
    Puan: 7
  • Zor Ölüm 3 - Die Hard With a Vengeance

    Lezzetli bi film.

    Alışıldık aksiyon filmerinden (sonu hariç) biraz farklı bir film. Bruce ve Samuel abimizin en iyi filmleri sanırım. Birkaç defa izlenebilecek kadar güzel. Arşivinizde bulunmalı.
    Puan: 8
  • Salak ile Avanak - Dumb & Dumber

    ha ha ha ha ....

    En çok güldüğüm filmlerden biri... Jim Carrey'in oyunculuğu harika...
    Puan: 9
  • Maske - The Mask

    Fun Fun.

    Effectlerle bezenmiş harkulade bir film. Çizgi Filmi daha komik ama olsun yine de iyidir.
    Puan: 9
  • Aydaki Adam - Man on the Moon

    Poor Man on The Moon.

    Film gerçekten çok hoştu. Çoğu seyirci farklı beklentilerle girdiği için benimle aynı görüşte değil diye tahmin ediyorum. "Hadi Biraz Gülelim" değil " Hadi biraz gerçekleri görelim"... (Mesajı da böyle veririm işte).
    Puan: 8
  • Ben, Kendim ve Sevgilim - Me, Myself & Irene

    MMI.

    Biraz sıkıcı olmasına karşın çok müthiş sahneler var. Jim Carrey bazı sahnelerde coşmuş. Mesela Hank ile kavga ettiği sahnede. Hank'in onu taşıyıp arabaya atış sahnesi var ki... Ben hayatımda böyle bir yetenek görmedim. Kesinlikle izlemeye değer bir film.
    Puan: 9
  • Şaşkın Dedektif - Blue Streak

    iyiydi.

    Beni güldürdü açıkçası. İzlemenizi tavsiye ediyorum.
    Puan: 7
  • Vay Anam Vay - Big Momma's House

    kısa ve öz.

    İ Z L E M E Y İ N .
    Puan: 4
  • Erkek Jigolo - Deuce Bigalow Male Gigolo

    wow.

    Çok komikti. Striptiz sahneleri bir harikaydı.. Harikaydı derken komikti anlamında.. Hayret bi şiy.
    Puan: 6
  • Shine - Shine

    Olağan Üstü.

    Muhteşem bir film. Her syredişimde filmin sonunda mutlaka gözlerim doluyor. Rachmaninoff... Dinleyin. Soundtrack albümü de bir harika... Tam puan veriyorum.. aha verdim
    Puan: 10
  • Lanetli Tepe - House on Haunted Hill

    Ger..

    Kanımdai Gerdirtrin hormonu seviyesi bazı sahnelerde coştu. O kadar iyi olmasada izlemeye değer bir film. Size sormak istediğim birşey var. İzleyenler için konuşuyorum. -Sizce filmin sonunda o binanın tepesinden nasıl indiler? Çok merak ettim.
    Puan: 7
  • Roxbury'de Bir Gece - A Night at the Roxbury

    Alaca geyik kuşağı.

    G E Y İ K .
    Puan: 2
  • Stigmata - Stigmata

    Amanın.

    O kadar da korkunç değil aslında.(Tir tir tir)
    Puan: 6
  • Gece Bekçisi - Nightwatch

    Güzel.

    Gerilim muhteşemdi filmde. Bazı sahnelerde yerinizden hoplayabilirsiniz. İzlemeden önce emniyet kemerlerinizi takın ve mümkünse kalabalık bir grupla gündüz gözü ile izleyin.
    Puan: 8
  • Hız Tuzağı - Speed

    Filmi kurtaran adam.

    Sandra iğrençti filmde. Zaten onun oynadığı filmerde pek iş olmaz diye düşünüyorum. Ancak burda Keanu abimiz de olunca durum değişiyor. Filmi kurtaran adam o dur bence..
    Puan: 7
  • Vampirle Görüşme - Interview with the Vampire - The Vampire Chronicles

    Süperlerdi.

    Kesinlikle bu filmi edinin arkadaşalar. Çook karizmatik bi şiy.
    Puan: 7
  • Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği - The Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring

    The Başlık.

    Çok hoş görsel sahneler vardı.Sound-track'i de muhteşemdi. kurgu da bi o kdar güzeldi. Mutlaka izlenilesi bi film derim ben.
    Puan: 9