zuxxi.com//sinema|geyiks

TaNtRuM

Hikaye Bunlar

Duş Sonrası Banyodaki Su Birikintileri

Bir aralar bayat bişey yemiş olacaktım feci şekilde ishal olmuştum. Neyse, işte o gün banyo yaptıktan sonra bilgisayarın başına oturdum ve bir süre sonra feci şekilde kakam geldi. Hemen tuvalete koştum, koşarkende süpermen hesabı eşofmanımı indirdim ve tuvalette banyo yaptığım için yerler ıslak olduğundan vijuuu diye takla atarcasına düştüm, ishal olduğum için kakamı tutamadığımdan yere çört diye sıçtım. Aslında gayet dadaist bi çalışmaydı.

Mastürbasyon

Güzel hatun olan öğretmenleri düşünerek fantezi kurmakta çok yaygındır ve kurulan hayal mekan matrix hesabı olaraktan ya sınıf, ya okulun rahat güvenli bir odası, ya da onun evi olur.

Yeşil Dev

okulda kabadayılarla başım belaya girdiği zaman bu yeşil dev gibi dönüşümlü biri olmayı ne kadar çok istemişimdir.
  • Pokemon İlk Film - Pokémon the First Movie - Mewtwo Strikes Back

    Ticari amaçla Yapılmış Film

    Ya filmin konusu güzeldi ama filmde doğru düzgün kavga yoktu hiç.Hele başlangıcı çok ezikti. Hadi çizgifilmleri iyide bu iyi değildi.Tamamen ticari amaçla yapılmış bir filmdi.Yani 10 puan verenlere yuh diyorum.Bana film bileti alırken verilen kartlardan mewtwo çıkmıştı.Bu arada unutmadan yakında pokemon2000 olarak pokemonun ikinci filmi geliyor. Tabii adamlar ekmek kapısı bulmuşken öyle kolay kolay bitirmezler pokemon manyaklığını.
    Puan: 5
  • Sevimli Haydut - Ordinary Decent Criminal

    Güldürücü Değil

    Ya filmde aslında çok komik şeyler oluyodu ama izleyeni hiç güldürmüyodu çünkü filmde olan komiklikler sanki çok görevimiz tehlike gibi ciddi oluyodu. Bide filmdeki konular çok kopuktu. Hiçbir olayın birbiriyle olan bağlantısı yoktu.
    Puan: 3
  • Kutsal Duman - Holy Smoke

    Çok Kötü Filmdi

    Bu film hakkında başkalarının ne düşündüğünü bilmiyorum ama 10 puan verilmez bu filme gerçekten.Biraz porno filmi gibi bişiy olmuştu.İyi çekilmemiş bir filmdi ve konusu saçmaydı. Hindistanı bayağı kötülemişlerdi.Ayrıca başrollerde olan sarışın kız hiçte güzel değildi bence.
    Puan: 2
  • Amerikan Güzeli - American Beauty

    Gerçek Hayat Gibiydi

    Bu film gerçekten oscar almayı haketti.Filmin başında bana biraz itici geldi ama sonra çok güzel olduğunu anladım.Aile babasının kızının arkadaşına aşık olup onu düşünerek mastürbasyon yapması,gerçek hayattada olabileceğini gösteriyodu.O sarışın kızda gerçekten güzeldi ama ha.Hele bir yerde o kızın arkadaşına baban kaslı olsaydı onunla yatardım demesiyle ve o kızın babasının bunu duyup gidip halterleri kaldırmaya başlaması olayına çok güldüm.Bu filmi izlemediyseniz mutlaka izleyin
    Puan: 10
  • Gladyatör - Gladiator

    İyi filmdi bence

    Filmi çok beğendim.Gerçekten başarılı bir film olmuş.Ama bu zamanda matrix ve fight club gibi filmler olduktan sonra bu tür eski zaman savaş filmleri basit kalıyor bence.
    Puan: 8
  • Çığlık 3 - Scream 3

    Oh bea Kurtulduk Screamden

    En sonunda 3.filmide yaptılar kurtulduk bu scream saçmalığından.Ben 1i en çok sevmiştim.2de kusmuştum.Film nerdeyse 1le aynıydı.1de Sydney gazeteci kadına vuruyodu,2dede gazeteci kadının tekine vuruyodu.Adamlar başka bişiy mi bulamamışlar nedir.3 fena değildi.Bu arada bende screamin maskesi ve sesini 3 değişik sese çeviren(filmde telefon sapıklarının sesini değiştiren cihazın sesi dahil olmak üzere)cihaz bende var.İngiltereden bir şaka dükkanından almıştım.O yüzden aklınızı denk alın,belki bir sapık işletirse sizi o ben olabilirim.Scream4 olur bu da.(hadi leyn)Puahahhahaa!!!
    Puan: 4
  • Aşk Engel Tanımaz - Notting Hill

    Aşk Engel Tanımaz değil bea,Notthing Hill filmin adı

    Ya çok güzel filmdi ama bu türkler gene artizlik olsun diye filmin adını değiştirmişler,çoğu zaman yaptıkları gibi.Notting Hill Londranın güzel bir yeridir.Hatta Londraya gittiğimizde, kaldığımız otel ordaydı.Julia Robertsda hiç fena kadın değilmiş ha.
    Puan: 7
  • Görevimiz Tehlike II - Mission Impossible II

    Özenti ve Ticari Amaçlı Filmlerden Nefret Ediyorum

    Bende bu filme herkes gibi koşa koşa gittim.Bu filmin böyle olacağını hiç tahmin etmezdim doğrusu.MI1'in eline su dökemez bu klasik ekşın filmi.Konusu falan çok basitti.James Bond filmlerinden özenti yapılmış bir film olmuş bu.Hele filmin sonunda o ayağıyla tabancasını kaldırma hareketine çok sinir oldum.Adamların ticari amaçla yaptıklarını anladım.Ekşın,efektler ve güzel kadın koydun mu millet atlıyor filme.Valla klasik ekşın filmlerinden hala bıkmadıysanız gidin.Daha ne diyim.
    Puan: 5
  • Dünyadan Sonra - Titan A.E.

    Ne filmdi ama,herkesin gitmesi lazım

    Şu ana kadar izlediğim en mükemmel çizgifilmdi.Film yarı çizgi,yarı 3d idi.Herkese tavsiye ederim,mutlaka görün.Müzikler falan harikaydı.Konusuda orjinaldi.Drejlerin liderlerinin ses tonu çok klastı.Pokemona falan bin basar bu film.
    Puan: 10
  • Matrix - The Matrix

    Öyle Böyle Değil

    Bu filmin reklamını gördüğümde ilk önce basit bir amerikan filmi diye düşünmüştüm ama gittim ve gördüm.Filmi görünce ağzım açık kaldı.Neydi o bea diye çıktım filmden.Sonra o filmin cdsini aldık ve filmi nerdeyse ezberledik.Matrixi mutlaka gidip görün,sakın amerikan saçmalıklarından sanmayın.Peki filmde ne mi oluyordu?Bunu kimse anlatamaz,filmi görmelisiniz ancak öyle anlarsınız!!!Efektler,dövüş teknikleri,adamların şık kıyafetleri ve karizmaları manyaktı.Sadece sonunda o öpüşünce tekrar hayata dönme olayı biraz geyik oldu.Bu filmi sakın kaçırmayın.Bence 99un en mükemmel filmi buydu.
    Puan: 10
  • Vay Anam Vay - Big Momma's House

    Beleşe Filmin Tadıda Başka Oluyormuş Canım!!!

    Bu filme abimle beraber gittik.Sağolsunlar beleşe filmi etiler movieplexteki en büyük salonda seyrettik.Daha önce sinemada hiç görmediğim tiplere rastladım.Hele yanımda oturan adam leş gibi kokuyodu.Stand up show izler gibi sinema izledik.Her bi boka gülüyor millet.Filme falan laf atıyoduk istediğimiz gibi.Şarkılı olan yerlerde millet gaza gelip el çırpıyordu.Eller havaya kalkıyodu.Kiliseli olan bölümde koro halinde şarkı söylüyolardı.Ulan biz bir çıtımızı çıkarsak camide suç olur,adamlar hallaluyaaa(allah büyüktür demek gibi bişiy) diye şarkı söylüyorlar yaa.Bizde tekbiiir diye taşak geçiyoduk.Film biraz embesildi ama komikti.Valla para verseydik çok beğenmeyebilirdim ama beleşe film güzel olmasa bile tadı çıkıyor.
    Puan: 6
  • Abuzer Kadayıf - Abuzer Kadayıf

    Görmekte fayda var

    Bu film Dr.Jekyll ve Bay Hyde hikayesinin türk versiyonu gibi birşey olmuş. Filmde adam bir yandan profosörken öbür yandanda kıro bir türkücü. Bu filmi ben pek beğenmedim, yani çok komik değildi ama görmeye değer.
    Puan: 6
  • X-Men - X-Men

    Herkese tavsiye ederim

    Manyak bir filmdi. Bu filmi görmeden önce kötü bir film olacağını düşündüm ama gördükten sonra fikrimi değiştirdim ve ben bir x-men fanatiği olarak herkese bu filmi tavsiye ederim. Filmde adamların fazla imajları yoktu. Hepsini siyah yapmışlardı ama genede yakışmış. Hatta cyclops (altyazılarda ona tepegöz demişler hay allahım) matrixteki neo tipindeydi. Konuda ırkçılığa karşı olunduğu tür bir konu var. Filmde wolverine'in cyclopsa "you are dick" demesine çok güldüm. Yakında x-men2 kesin gelecektir çünkü bu film henüz bir başlangıçtı.
    Puan: 10
  • Gerçek Efsaneler 2 - Urban Legends - Final Cut

    Hay ben böyle filmin içine ediym!!

    Hayatımda gittiğim en kötü ve saçma korku filmiydi. Film korku muydu yoksa komedi miydi bilen varsa söylesin bana. Kılım bile titremedi filmde. Filmdeki her korku sahnesi bildiğimiz klasik sahnelerdi. Sadece katilin imajı fena değildi o kadar. 1.film çok daha iyiydi. Ya o katilin kurbanlarıda salak mıdırlar nedirler. Ne diye ıssız yerlerde tek başına dolaşırlar. Filmin sonunda katile ne çok ortak yönünü olduğunu söyleyen karıda 1.filmdeki katildi. Film bittikten sonra filmin yapımcılarını gösterirken olan müzik çocuk filmlerindeki müzik gibiydi. Bu filme sadece katilin imajı ve filmin sonlarına doğru olan çatışma sahnesi için 2 puan veriyorum. Yani bu filme gitmeyi düşünüyorsanız, bence pokemona gidin çok daha iyidir.
    Puan: 2
  • Charlie'nin Melekleri - Charlie's Angels

    Çok kötü bir yapım

    Ulan bu filme 5ten yüksek puan verenlere yazıklar olsun. Çok saçmasapan bir aksiyon filmi ve çok kötü bir mission impossible ve matrix kopyası. Bütün dövüş hareketleri başka filmlerde vardı. İnsan hiç olmazsa müzikleri kendi yapar. Matrix müziğini bile koyup biz matrixten çalıntı film yaptık diye etiket koymadıkları kalmış. Güzel karı var filmde diye milleti kandırıyorlar. Bir yerdede çinliyle kavga ediyorlardı. Herif resmen karıların ağzına sıçıyor, normalde karıya öyle yapsan komaya girer lan. Filmin sonundaki kamera hataları filmden daha iyiydi bea. Bu film size şiddetten başka birşey öğretmez. Zaten filmde tekme tokattan başka birşey yoktu. Gitmeyin ve paranızı ziyan etmeyin. (Oh be içimi döktüm)
    Puan: 1
  • Korkunç Bir Film - Scary Movie

    Çok komedi

    Valla bu filmi vcd de izledim ama keşke sinemada izleseymişim.Korku filmleriyle iyi taşak geçmiş ama bence daha iyi olabilirdi.
    Puan: 9
  • Korkusuz - Shaft

    Klasik bir dedektif filmi

    Bu film çok eski bir filmin ikinci versiyonu. Güzel film ama klasik bir aksiyon olmuş. Görmeye değer.
    Puan: 6
  • Kapışma - Snatch

    Ya filmden valla bişiy anladıysam

    Ya böyle filmler nedense beni aşıyor. Yani kaliteli konulu olan filmleri en az 3 kere seyretmek falan lazım anlamak için ama neyse siz gidin görün yani. Başarılı bir film.
    Puan: 6
  • Pokemon 2: En Güçlü O - Pokemon - The Movie 2000

    Zokturtma Pokumanınaaa

    Ya bu pokemon olayı başında iyiydi ama sonunda iyice cıvıdı ve dizisinin yasaklanması çok iyi oldu. Abicim filminin nesi güzel yaa dizidekinin kalitesiyle aynı sonuçta. Fenomen olduğu için böyle uyduruk çizgifilmlerin vizyona girmesine inanamıyorum. Her neyse pokemon bitti şimdide digimon denilen pokemonun çok kötü bir kopyası geldi yani kopya olduu adından belli dimi? Başka çizgifilm mi yok kardeşim. Haftasonu cnbc-ede saat 11pmde south park var. Onu izleyin çizgifilm nasıl olurmuş görün.
    Puan: 3
  • Hemşo - Hemşo

    Azrail

    Klasik kan dava filmlerinin komedileştirilmişi. Ne kadar komik olsada filmin sonu çok tipik türk filmi bitişi olmuş. Gerçektende Okan Bayungel hariç hiçbiri 5 para etmez.
    Puan: 5
  • Komser Şekspir - Komser Şekspir

    Bambuk Pirenses

    Yani başarılı bir filmdi. Özelliklede oyuncular çok iyiydi. Kadir İnanıra polis kıyafeti çok yakışmış doğrusu. En çok adam suçluları döverken yanlışlıkla borçları almaya gelen çırak çocuğu dövmesinde ve başka bir adamı döverlerken kızının gelip: -Baba napıyorsunuz? Babasınında seviyoruz demesinde gülmekten koptum.
    Puan: 7
  • Taxi 2 - Taxi 2

    Irrrrrrrrnnnn!!!!!!!

    Süper birşeydi. Başta klasik bir aksiyon filmi olucağını düşündüm ama hiç bu kadar komik olacağını düşünmemiştim. Adamın arabasına ve o nincaa diye çalışan arabaya bayıldım. Taxicimizin manitası ve o alman kız petra mükemmeldi. Hele o sahneyi farketmeyenlere filmi bir daha seyretmelerini öneririm. Petra tuvalette nincalar tarafından kaçırılınca donunu düşürüyor ve kurtulduktan sonra nincalara döner tekme attığı sırada bütün malı ortaya çıkıyor. Bu filme babamla gitmiştim donunun olmadığını o farketti ama malının ortaya çıktığını ben gördüm. Her neyse işte mutlaka gidin!!
    Puan: 10
  • Kaplan ve Ejderha - Wo hu zang long

    İnsanlar uçamaz,ammaaa nincalar uçar!!!!

    ben bu filmi hem sevdim hem sevmedim. Yani ne diyim o dövüşler biraz abartı gibi geldi bana. Adamlar tek harekette havalanıyorlar. Tam pavır rencırsa dönmüşler.
    Puan: 5
  • EDtv - EDtv

    Truman Şovun kopyası işte o kadarr

    Hem kötü bir filmdi hemde truman şovdan farkı yoktu
    Puan: 2
  • Taciz - Disclosure

    Demi yerim seni

    Uff deminin hastayımmmm. Tom kardeş harbi aptalmış, ben olucaktım varya hemen karımdan ayrılırım bunu bafilerim
    Puan: 8
  • 008 Çılgın Çocuklar - Spy Kids

    Charlienin Veletleri

    Ne bu kardeşim ya zik kadar çocuklar boyundan büyük işlere kalkışıyorlar. Gitsinler evlerinde sütlerini içsinler. Herifler hala sıkılmamışlar 3 küçük ninja türü çocuk filmi yapmaktan..
    Puan: 3
  • Malena - Malena

    Öğrenci:-Kızınızı şeydebilir miyim?? Hoca:-Tamam ama acele et.

    Molto bello... Çok güzel filmdi ama o Malena denilen güzel kadın adına bende Renato gibi çok üzüldüm. Zavallı kadın çaresiz kalıp kötü yola düşüyor ve hele italyanlar almanların elinden kurtuldukları zaman onu sokakta acımasızca dövüyorlardı nasıl kötü olmuştum. Acıklı olduğu kadarda komikti de. Bu kadının babası bu abazan çocukların sağır öğretmeni ve derste tuvalete gitmek istercesine görünüp onun kızıyla ilgili sapık şeyler söylüyorlardı. Bu filmi görmekte fayda var gidin yani.
    Puan: 7
  • Mumya Geri Dönüyor - The Mummy Returns

    Ya arkadaşlar abartmayın o kadar da güzel değil

    Ya bencede ilk filme göre çok iyi değildi, şahsen ben ilk filmde daha bir etkilenmiştim ve bu filmin görüntü kalitesi kötüydü. Gerçektende dövüşler ekşınlar fazla abartılmış ve klasik olmuş ama espriler hoşuma gitti bayaa. Mumya1i görmediyseniz ilk önce onu sonra bunu izlemenizi tavsiye ederim.
    Puan: 5
  • 13. Savaşçı - The 13th Warrior

    Harikaydı

    Ya bence çok güzel,mantıklı bir filmdi.Tam frp olmuş.
    Puan: 8
  • Amerikan Pastası - American Pie

    Süperrrrr

    Bu benim filmimdi yaa,tam benim ve benim gibiler için yapılmış o kadar olur.Acayip koptum filmde,özellikle yataklı sahnede geberiyodum gülmekten.
    Puan: 10
  • Pearl Harbor - Pearl Harbor

    Rezalet

    Çok kötü bir filmdi ve tam amerika reklamı olmuş. Anladığım kadarıyla millet bu filmin efektlerine önem vermiş. Bu filmde gereğinden fazla aşk vardı insanın acayip canını sıkıyordu, uykumu getirdi filmde valla. Askerlerde abazan mıdır nedir hiç karı görmemiş olacaklar hemşirelerle ilişkiye giriyorlar. Ama hemşirelerde güzeldiler haklarını yemeyim şimdi. Japonları çok kötülemişler, sanki dış dünyadan gelen istilacılar gibi göstermişler. Bide kendi adlarını kötülememek için japonlara attıkları atom bombalarını göstermediler. Bunlar japonların saldırısından sonra intikam almak için gittiklerinde uçakları düştüğünde japon birlikleriyle olan silah çatışmaları fazla abartı olmuş. Ne o öyle Rambo mu bunlar veya Deli Yürek yada Memoli falan mı? Filmin sonunda bu savaştan sonra güncelleştik lafı acayip sinirime dokundu. Sakın gitmeyin hiç tavsiye etmem.
    Puan: 1
  • Hayvan Çiftliği - Animal Farm

    Gerçeğin Yüzü

    Bu aslında çok önemli bir film.Rus ihtilalini anlatıyor ve gerçektende her isyanın sonu böyle bitmektedir. Yukardaki arkadaşın dediği gibi filmin sonunda kitapta olmayan ekstra sahneler koyulmuş. Ya ama kitaptaki bazı hayvanlar yoktu. Mesela bir tane kedi vardı kitabında filmde o yoktu.Bu filme mutlaka gidin,yani sakın konuşan hayvanlar var diye çocuk filmi sanmayın...
    Puan: 10
  • Onunla Bir Gece - One Night at McCool's

    Komedi olmuş..

    O kadar kötü değildi bence ama mükemmelde değildi yani saçma sapan bir filmdi ve komikti bayaa.Liv Tylerda güzel kadın hakkını vermek lazım..
    Puan: 6
  • Uykusuz - Non ho sonno

    beklediğim gibi çıkmadı

    ya ben bu filmi daha bir korkunç olarak bekliyordum biraz scream filmine benzemiş. Ya bide ben bu filmi italyanca konuşmalı olarak bekliyordum, konuşmalar ingilizceydi ama filmde olan gazete yazıları italyancaydı. Ya artık bu tür korku filmleri biraz baydı artık çünkü hep aynı şey oluyor. Karanlık ve tırsılacak atmosferi olan bir yerde kadının teki yalnız oluyor bir süre sonra katil kendini gösterip kadını yakalıyor, ardından çığlıklar ve kanlar... hep aynı şey işte ama güzel bir film olmuş. Yalnız o katilin kadınları öldürme sahneleri çok kanlı olmuş, biraz fena oluyor insan...
    Puan: 8
  • Cube - Cube

    düşündürücü

    bu filmde asıl anlatılmak istenilen adamların nasıl o kübün içine hapsoldukları değildi,nasıl kurtulacaklarıydı..O zenci adam sakinken daha sonra kafayı yiyor ve diğer hapsolmuş olanları falan dövüyor hatta öldürüyor..O küpten sadece zeka özürlüsü olan adamın kurtulabilmesinin sebebi hiç kimseyle kavga etmemesiydi...İşte filmin bütün anlatmak istediği bu...
    Puan: 10
  • Cahil Periler - Le Fate İgnoranti

    büyüklere tavsiye ederim

    gerçekten ilginç bir film olmuş yani enteresan bir bakış açısı vardı. Bu filmdeki diyalogları alt yazılarına bakmayarak bayaa anladım, ee nede olsa italyan lisesi öğrencisiyiz boru değil :)) Başlıkta dediğim gibi bu film büyükler için yani çocuğunuzu götürmeye kalkmayın sakın.. Ve filmi diğer izleyenler... Filmde eşcinselliğe fazla özenilmiş diye 1 puan verdiğinizi görmiym burda. Sonuçta filmde olabilmesi mümkün bir şey gösteriyor..
    Puan: 7
  • Üçüncü Göz - The Gift

    ne güzel bari bizimde 3.g.tümüz olsa..

    ya şu çevirmenler filmlerin adlarını alakasız bir ad yapmıyorlar mı nasıl kıl oluyom..(yapma yaw) Filmin konusu derseniz poktan.. yok okul müdürünün azgın nişanlısı herkese veriyor kıl tüy yün vb. felan ama film hakkaten ürkütücüydü ben ilk yarıda bayaa tırstım ama bu film bence biraz 6.his filminden kopya..
    Puan: 5
  • Bitirim İkili 2 - Rush Hour 2

    Manyak Komik

    Ya ne diyim süper olağanüstü komikti. Aksiyon filmleriyle acayip dalga geçmiş. Hele sonundaki kamera hataları dehşet komikti. İzlerken gülmekten yerlere yattım. Ben ilk filminide görmüştüm o da çok komikti ama bu ondan daha komik. Eğer 1.sinide gördüyseniz bunu kesinlikle görün. 1.sini görmeyenlere de tavsiye ederim. Gülmekten yerlere yatmazsanız en adi ipneyim..
    Puan: 10
  • Lara Croft - Tomb Raider - Lara Croft - Tomb Raider

    görmeye deymez

    ya bu filmi görmeden nasıl bişey olabileceğini hayal ettim ve öyle çıktı. Sadece bir tahminim doğru çıkmadı o da zkiş sahnesi olmaması eheueheeuh. Neyse bence bu tomb raider karakteri ve yaşadığı maceralar indiana jonesdan kopya... Ve ben bu Angelina Jolieyi daha güzel bir karı olarak umuyordum. Ne öyle dudağı silikonlu.. Herkes silikon manyaa olmuş sıksan patlayacak. Neyse puanımızıda verelimm hmmm ne kadar puan versem acaba... Bu filmi sinemada görmeye deymez er yada geç tvde görürsünüz ama o kadarda kötü sayılmaz o zaman 4 veriymm... Veriyooom... Vazgeçtim lan beenmedim lan ben bu filmi bir kere 2 veriyom anasını satiim... (hmm acaba 1 mi verseydim??)
    Puan: 2
  • Bu Nasıl Sarışın? - Legally Blonde

    tamamen saçmalık

    bence çok salak bir filmdi, hadi tamam anladık kızın harvardı kazanmasını, gayret eden kazanırda erkek arkadaşını kaybetmemek için kazananı ilk kez görüyorum. gidersin başka erkek arkadaş bulursun adam mı kalmadı! gençlik aşkları geçicidir ayrıca bu hukuk okuluna girdiğinde başka bir erkekle tanışacağını hepiniz önceden anlamışsınızdır.. neyse ki sıkıcı bir film değildi.
    Puan: 4
  • Vahşi Vahşi Batı - Wild Wild West

    va va vest

    beklediğim gibi komik çıkmadı biraz ciddiye kaçıyordu, ayrıca o zamanlarda zenciler köle değil miydiler? yukardaki arkadaşın dediği gibi soundtracklerin hiçbiri filmde yoktu.
    Puan: 5
  • Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği - The Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring

    Büzüklerin Efendisi

    Ehehe başlığa bakmayın öylesine espri yaptım. Valla film tek kelimeyle süperdi. Her saniyesini heyecanla izledim. Gösterime girdiği gün izlemenin keyfide ayrı oluyor tabii ki.. Filmin part tu olayını sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada sinemada arkadaşımla vıdı vıdı konuşacam diyenlere vcdsini almalarını tavsiye ederim ne olur ne olmaz biri YETER ULAAAAN diye saldırabilir.. Dimi yani başkalarının kafalarını zikmeye hakkınız yok..
    Puan: 10