zuxxi.com//sinema|geyiks

CaVéMaN

  • Çığlık 3 - Scream 3

    güzel

    çok güzel çok zekice hazırlanmış saol wes baba!
    Puan: 9
  • Üç Kral - Three Kings

    Değişik

    Film deişik bir tat uyandırıyor insanda.Klasik savaş filmi kimliğinden sıyrılmış.Özellikle ateş sahneleri mükemmeldi şans vermeye değer
    Puan: 8
  • Ten ve Arzu - Il corpo dell'anima

    Il corpo dell'anima

    Güzel güzel de bi kaç tavsiye vereyim filme gitçeklere en başta sakınha kız arkadaşınızla gitmeyin ayıp oluyo kızarıp bozarıyosunuz. Yaani
    Puan: 5
  • İkimizin Hikayesi - The Story of Us

    GüZeel

    Canım benim yaw sevgi dolu bi film. Çok hoşuma gitti. Flashback lerle süslü hoş bi film. Tavsiyem olunur.
    Puan: 9
  • Hayat Güzeldir - La Vita è bella

    mükemmel

    mükemmel daha ne denebilir ki?
    Puan: 10
  • Vatansever - The Patriot

    şaane

    wallahülazim sıkı bi film olmuş hemen braveheart ı hatırlıyosunuz ister istemez. ama gidilir görülür mel baba ne yapsa güzel olur
    Puan: 9
  • Görünmeyen Tehlike - Hollow Man

    iLk Beniiiiim!

    Olm acaip bi film di yaw. Zaten olum olası sevmişimdir Kevin Bacon abiyi. Aşkım Elizabeth Shue da olunca hastası oldum filmin tabi. Oyuncular bi yana harbi sıkı film yapmışla pişman olmuyosunuz. 60 saniye ye gitmeyin buna gidin derim ben...
    Puan: 10
  • Abuzer Kadayıf - Abuzer Kadayıf

    Oyunculuk

    Metin Akpınar süper bi oyuncu. Bu filme sırf metin in performansını izlemek için bile gidilir. Film genel olarak ii. Gidilir...
    Puan: 8
  • Ben, Kendim ve Sevgilim - Me, Myself & Irene

    Komiiiiiiiiiiiiik!

    Oldum olasi sewmişimdir Jim carrey i Film de de gene süper bi oyunculuk sergiliyo Ah mary wah mary kadar olmasa da komik bi film gidilir izlenir.
    Puan: 9
  • Uzay Kovboyları - Space Cowboys

    yukardaki arkadaşa!

    olm beraber gittik zaten filme aynı şeyleri yazmayalım bari neyse ben de çok beendim arkadaş kimin ince ve güzel espriler wardı deişiklik olsun ben 8 veriim
    Puan: 8
  • Oyunbozan - Oyunbozan

    OKAN

    yukarıda okan ın oyuncuuluuna laf eden arkadaşı esefle kınıyorum... Okan bayülgen süper bi oyunculuk sergilio sırf onu izlemeye bile gidilir. Film eğer ikinci yarısı ilk yarısı kadar güzel olsaydı 10 u hak ederdi ama ööle olmadıı için 7
    Puan: 7
  • Kapışma - Snatch

    dogs?

    film resmen süüper guy ritchie abim döktürmüş dennis farina süper adamın adının turkish olması da ayrı bi guzellik bittim resmen köpeklerden nefret ederim!
    Puan: 10
  • Charlie'nin Melekleri - Charlie's Angels

    Melekler!

    Melekler güseldir bi de çarli abimin melekleri olunca enfes oluyo tabi cameron ablam en güzelidir çarli abimin yerinde olsam durmam ewlenirim cameron ablamla
    Puan: 7
  • Gizli Gerçek - What Lies Beneath

    Yeter!

    Yeter bitsin die dua ettim gerile gerile bi hal oldum zank die çıkıo her bi bok ama güsel yane gerilim severler izlesin
    Puan: 9
  • Karanlıkta Dans - Dancer in the Dark

    Görmek İçin Göz Gerekmez!

    Olağanüstü. Acayip sıradışı. Kahrolsun Ucuz Holywood prodükaiyonları. Bi polis bi kötü adam bi de güzel bi kadınla film yapıp hasılat yapan filmlere bak bi de şu şahesere bak. Björk ün oyunculuğu karşısında dehşete düşmemek imkansız. Hikayenin kusursuzluğuna da söylenecek hiç bişey yok. Müzikal diye ilk başta biraz ön yargılı yaklaşmıştım ama film bittiğinde üzerimde kolay kolay atamayacağım bir etki bıraktı. Ne diyebilirim ki 107 adım boyunca ağladım. Kusursuz bir Sinema Şöleni.
    Puan: 10
  • Korkusuz - Shaft

    tv filmi

    çok bi albenisi olmayan oratalama bi film işte çok fazla seçeneğiniz yoksa görülebilir
    Puan: 5
  • Zindan ve Ejderha - Dungeons & Dragons

    Çeşit Yok!

    Frp severler için beyaz perdede izleyecek çok fazla çeşit olmadığını düşünürsek eğer fantasy edebiyatından hoşlanıosanız ya da bi frp oyuncusuysanız zevk alırsınız mutlaka. Filme gelirsek genel olarak iyi. Çok ince ayrıntılar dışında kurallara uymaya çalışmışlar. Bence filmin tek kötü noktası o şaklaban zenciydi. Böyle bir filmde şaklaban bir zenciye hiç mi hiç ihtiyaç yoktu. Bakalım LOTR nasıl olacak.
    Puan: 8
  • Nerdesin Be Birader? - O Brother, Where Art Thou

    Biraz beyin lazım sanırım

    Coen kardeşlerin her filminde olduu gibi bu film de biraz akıllı kesimin anlayabileceği türden. Sanırım insanların beyenmemesi de bu yüzden. Hemen üstteki arkadaş nerde demiş ya hepsi bu filmde. Coen kardeşler bence yine kendilerini aşmışlar. İnsanların beğenmemesi çok normal dediim gibi biraz beyin lazım. Clooney,Turturo ve Nelson un performansları süper. Zevkle izledim. Coen filmlerinden zevk alan bi insansanız görmelisiniz.
    Puan: 9
  • Zor Baba - Meet the Parents

    Gitmeye Gerek Yok

    Öölesine bi film. Bi yerde felan güldüm heralde. Buna gideceğinize O Brother Where Art Thou ya gidin.
    Puan: 1
  • Filler ve Çimen - Filler ve Çimen

    Çimenin dramı

    Film gerçekten güzel. Aslında içinde yaşadığımız ülkede ne gibi dolaplar döndüğü bilmek için bu filmi izlemek gerekmiyor ama film dönen dolapları derin devlet denen olgunun kendi içinde birbirine oynadığı oyunları güzel bi özet şeklinde sunuyor. Milli bir sporcunun bu pislik içine batmış düzende çırpınması çırpındıkça daha da dibe batması güzel bi dille anlatılmış. Oyunculardan Sanem Çelik Ali Sürmeli Haluk Bilginer ve Taner Birsel rollerinin hakkını fazlasıyla veriyorlar. Sonuç olarak ne gibi bi ülkede yaşadığınızın hala farkında değilseniz bu film size güzel bir brifing verebilir. Çimenlerden sadece bir tanesi olan havva gibi maalesef bu ülkede milyonlarca çim fillerin ayakları altında ölüyor, çoğu sürünüyor. -Filler Yeter Artık Tepişmeyin Çimenlere de Yazık.
    Puan: 9
  • John Malkovich Olmak - Being John Malkovich

    i wanna be john malkovich

    alla alla... ya ne yazsam bilemiorum. gene kendimle gurur duydum bu filme gittiğim için. oyuncular desen ayrı güzel senaryo desen o apayrı. bi film heralde bu kadar ilginç olabilirdi. deişik bir tat bıraktı çıkışta. kolay kolay unutulmayacak sahneler var filmde. özellikle john malkovich in kendi içine girdiği sahne ve kukla oynattığı sahneler mükemmel. film baştan sona ilginçliklerle dolu. kesinlikle tavsiye ediorum.. umarım boole yaratici bi film yapan yönetmen durmadan aynı filmleri deiştirip deiştirip önümüze sunan yönetmenlere örnek olur. kaçırmayın sakın!
    Puan: 10
  • Vizontele - Vizontele

    Keyifli

    Gitmeden önce buraya bi göz attığımda filmin sonunu kötülüyordu herkes ama bence gayet iiydi filmin sonu. Dialoglar süper. Dikkatli dinlendiğinde her laf tam yerli yerinde söylenmiş. Cem Yılmaz bi harika walla. Hamam sahnesinde gülme krizine girdim. Aslında hemen hemen bütün oyunculuklar cuk oturmuş. Kimse sırıtmamış rolünde. Ayrıca görüntülere de hayran kaldım. Görüntü yönetmeni arkadaş işinin ehliymiş belli. Sonuç olarak gidilesi görülesi bi türk filmi pişman olacağınızı sanmam.
    Puan: 9
  • Komser Şekspir - Komser Şekspir

    10+10

    Önce OKAN BAYÜLGEN! Gitgide süper bi oyuncu oluyor. Böyle giderse sonu abartmıyorum Oscar a bile gider. Sonra film harika. Gerçekten harika. Pek bi beklenti beslemeden gittim ve olağanüstü eğlenndim. Espriler acaip güsel seçilmişti. Çok güldüm Çok. Mutlak İzlenmeli.
    Puan: 10
  • Gladyatör - Gladiator

    Şahane

    İzleyeli baya bi oldu izleyeli ama yazmak nasip olmamıştı.Olaanüstü görsellik ve oyunun birleşimi süper bi film.
    Puan: 10
  • Ölüm Yolunda - Dead Man Walking

    Olaanüstü

    hani aalamak istersin böööle bişe takılır boazına aynen ööle bişe acaip bişe mükemmel bişe
    Puan: 10
  • Kaplan ve Ejderha - Wo hu zang long

    Güzel

    Öncelikle filmi beğenmeyenler ancak hayal güçlerinin yetersizliğinden dolayı beğenmezler. Sonuçta bu film ve her şey inandırıcı olmak zorunda deil. Dövüş sahneleri felan etkileyici. Olayın felsefesini anlatmaya çalışmış yönetmen. Film gayet güzel tavsiye olunur.
    Puan: 8
  • Hannibal - Hannibal

    Sir Anthony Hopkins!

    Sir adına yakışır bir biçimde hannibal lecter ı canlandırıor. Manyak etkilendim. Her sahnede mikrofon gözüküodu ama arkadaşların dediğine göre film formatlarının farklılığından kaynaklanıomuş bu. Mikrofon başlarda baya bi konsantremi bozsa da sonradan dikkatimi çekmedi. Film gerçekten oldukça etkileyici. Bir devam filmi olarak değil de ayrı bie film olarak alınırsa daha çok zevk verir. Son olarak tekrar tekrar Sir Anthony Hopkins in önünde eğilmeyi sinema adına görev biliorum.
    Puan: 10
  • Cesur Yürek - Braveheart

    Every man dies, But not every man really lives...

    Daha ne denir ki...
    Puan: 10
  • Mumya Geri Dönüyor - The Mummy Returns

    Oh be action warmış!

    Gayet eğlenceli soluk soluğa bir macera. İndiana Jones tarzı ve gerçekten iyi bir film. Hiç mi hiç vakit kaybı değil. Uzuun süredir iyi bir iş yapmayan action piyasası en sonunda bu filmle canlandı ya. Çok eğlendim şahsen tavsiye ederim.
    Puan: 9
  • 15 Dakika - 15 Minutes

    Gidilesi!

    Gayet güsel bir film öncelikle. Kalitesiz 2. sınıf bir holywood filmi değil. Özellikle 2. yarısı baya sıkı olmuş. Ve tabii ki son sahne çok hoşuma gitti. Tavsiye ederim. Ayrıca Robert abim sonsuz karizma.
    Puan: 9
  • Pearl Harbor - Pearl Harbor

    Olmamış...

    Bruckheimer-Bay ikilisi maalesef çuvallamış. 2. sınıf senaryo filmi rezil etmiş. Braveheart ın senaryo yazarı nasıl olmuş ta bu kadar banal bi senaryo yazmış anlayamadım doğrusu. Çok uzun olması da eksi puan olmuş filme. Efektler asla filmi kurtaracak nitelikte değil. Oyunculuklar da olmamış. Sadece Alec Baldwin in oynadığı rol ii bir performans tı. Ben Affleck ii bir oyuncu değil. Hele bu tip rollerin oyuncusu hiç değil. Kısacası Gerek yok gitmeye. O kadar paraya yazık walla.
    Puan: 2
  • Akıl Defteri - Memento

    Sıradışı

    Sıradışı ve kaliteli bir yapım. Kurgusu çok zekice hazırlanmış. Merakla izlettiriyor kendini tavsiye ederim.
    Puan: 10
  • Dikey Limit - Vertical Limit

    Çok İyi Değil

    Orda dağcıların başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez be kardeşim. Bence biraz abartı olmuş. Ama izlenebilecek bir boş zaman doldurma filmi bence. Öyle çok sıkılmadım şahsen. Sürükleyici bir şekilde ilerleyen orta karar bir film.
    Puan: 7
  • Evrim - Evolution

    Eğlencelik

    Son derece eğlenceli bir filmdi bence. Eğer evrim teorisi ya da o tarz şeyler ilginizi çekiyorsa sevebilirsiniz filmi. Espriler felan da bayat deildi gayet ii espriler wardı filmin içinde. Tam yazın gidilcek film.
    Puan: 8
  • Meksikalı - The Mexican

    Yazık

    Bu kadroyu bana verseler war ya bundan daha güsel film çekerdim. Yazık etmişler caanım kadroya hiç bi albenisi yok.
    Puan: 2
  • Lara Croft - Tomb Raider - Lara Croft - Tomb Raider

    lara çok güzel ya!

    Lara çok güzel film de işte öölesine bi action olmuş genede güzel ya izlenir walla
    Puan: 7
  • Şrek - Shrek

    Süper

    dublajlı bi filmden bu kadar zevk alcaksın deseler inanmazdım walla acaip eğlenceli espiriler güncel izleyeli çok oldu ama yorum yazmamıştım eksik kalmasın dedim
    Puan: 9
  • Amerikan Pastası 2 - American Pie 2

    Stiffler! Stiffler! Stiffler!

    Stiffleer! Süper gerçekten acaip eylenceli süper keyifli gidin herşeyi unutup süper vakit geçirin! Eylen coş walla yaşasın stiffler tekrardan hahaha süper adam ya:!
    Puan: 9
  • Kod Adı Kılıçbalığı - Swordfish

    Hiç fena değil!

    Babacım eleman ne güzel 10 parmak klavye kullanıodu ya hasta oldum walla. Neyse film kendini seyrettirmesini biliyor. İnsanı sıkmayan bi temposu war. Travoltanın baştaki uzun konuşması çok keyif verdi bana. O filmi hatırlayanlar da hafif bi sırıtmışlardır kesin. Sonuç olarak boş zamanda izlenebilir.
    Puan: 7
  • Kurtların Kardeşliği - Le Pacte des Loups

    Destansı...

    Film destansı bir anlatım yolu izliyor hikayeyi anlatırken. Hatta müzikler o slow motion hareketler de bu destansı özelliği destekliyor bence. Şaheser sayılamayacağı gibi kötü bir yapım da sayılamaz. Görsellik baya bi ön planda. Kar, yağmur gibi doğa öğeleri mekanlarla çok güzel birleştirilmiş. Manzaralar çok ayrı bir keyif katıyor filme. Fazla uzun sürmesi dışında çok bi eksisini görmedim görmeye değer.
    Puan: 8
  • Hızlı ve Öfkeli - The Fast and the Furious

    Çok Hızlı Çok Öfkeli

    Sinema sanatı adına hiçbişey yok bu filmde bikere ordan başlayalım. AMA fazla kendinizi yormadan izleyebiliosunuz. Sahneler oldukça gaza getirici. Çekimler felan da gayet güzel. Senaryo trişka. Araba ve hız tutkunuysanız zevk alırsınız.
    Puan: 7
  • Komşum Bir Katil - The Whole Nine Yards

    Ulen ben buna geçen sene gitmedim mi?

    Ewet ya bi sene oldu heralde ben bu filmi izleyeli. Ama hatırladıım kadarıyla gayet eğlenceli bi filmdi. Bruce Willis ii karizmaydı. İzlenmeye değer hala oynuorsa.
    Puan: 8
  • Bitirim İkili 2 - Rush Hour 2

    Don't Stop till you get enough!

    Walla acaip eğlenceli. Hayal kırıklığına uğratmadı beni. Büyük hayallerle gittim ve pişman da olmadım. Chan ve Tucker acaip başarılılar işlerinde. İzlenmeli!
    Puan: 9
  • Korkunç Bir Film 2 - Scary Movie 2

    Yaaaaane!

    Ya ööle rezalet değildi tabi ama bu da bi zevk meselesi sonuç olarak. Bu tip filmlerden hoşlanmayanlar yanından bile geçmesin ama şahsen benim hoşuma gidio bu tip filmleri izlemek. Çok başarısız değil bu film de. Seviosanız bu tip filmleri beğenebilirsiniz.
    Puan: 6
  • İlk Gün - Training Day

    Acımasız Olmayalım!

    Tamam belki bir sanat eseri değildi ama hiç ööle yerin dibine sokulacak bir film değil. Senaryo nun işlenişi bazı aksaklıklar gösterio. Sanırım çoğu kişiyi de sıkan bu oluo. Ama bence Denzel ve Ethan rollerinin hakkını fazlasıyla veriyorlar. Sonuç olarak seyredilebilecek bir film çıkmış ortaya.
    Puan: 7
  • Ejderin Öpücüğü - Kiss of the Dragon

    Malkoçoğlu!

    Tam bi malkoçoolu filmiydi bana sorarsanız. Yani eleman yüzlerce adamı bi güzel patakladı güzel kızı mutlu etti. Mutlu son olayı da war yaane. Jet Li leziz dövüşüo yannız arkadaşım. Manitalara ne şov yapardım ööle dövüşsem ben. Neyse ya işte bööle japon dövüş sanatlarını falan sevenler zevk alabilir raatça.
    Puan: 7
  • Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği - The Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring

    En Küçük Bir Varlık Bile Geleceğin Akışını Değiştirebilir!

    Yıllarca bekledim. Ne olur o gün gelsin dedim. Ve Sabah erkenden kalkıp ilk matineye girdim. Bence bu hikayeden çıkabilecek en ii film bööle olabilirdi ve Peter Jackson bunu başarmış. Özellikle Viggo Mortensen i çok beğendim. Onun yanı sıra Sir Ian Mckellen ve Elijah Wood ın performansları da oldukça etkileyici. Sonuç olarak yüzümüzü kara çıkartmayan bir yapım Yüzüklerin Efendisi-Yüzük Kardeşliği.
    Puan: 10