zuxxi.com//sinema|geyiks

satanist

  • Jeanne D'Arc - The Messenger - The Story of Joan of Arc

    Bir sorun var ama

    Filimden zevk almak icin mantiginizi evde birakmaniz gerekiyor. "Abi nasil olur" diyerek bu filmi izlerseniz kesinlikle hayal kirikligi sizi bekler. Ornek vermek gerekirse damlar Paris' i kusatiyorlar, kalenin surlarina 5-6 metre otede muhabbet ediyorlar. Ama savas falan umurlarinda degil. Cilgin bir Milla Javovich hayrani olan ben acikcasi onu bu rolle butunlestiremedim. Ayrica Milla' nin savas naralari da yegenimin oyun cigliklarina benziyor. Uzuldum acikcasi. Sadece Milla hayranlari gitsin derim ben.
    Puan: 4
  • Gladyatör - Gladiator

    Gerçekten de iyi

    Oyunculuk : Gerçekten başarılı. Tam puan. Senaryo : Biraz saçmalık olmasına rağmen yine de başarılı Yönetmen : Başarılı. Ama mükemmel diyemem. Görüntü ve Efektler : Bilg.efektlerinde gerçek dışılık direk göze çarpıyor. Örneğin arenadaki kaplanlarda veya imparatorun Roma' ya girişinde. Sonuçta son zamanların en iyi filmlerindendir. Gidin...
    Puan: 8
  • Görev Mars - Mission to Mars

    Senaryo Rezalet

    Marslilar garip yaratiklar canim. Hepsi Andromeda' ya kacacaklarina yanibaslarinda cillop gibi dunya varken yok baba biz uzay mekigini yaptik kral gibi diyip Andromeda' ya ucuyorlar. Isin kotusu bir tanesi kaliyor ve ben azmettim dunyada insan yapacagim diyor. Beklerken yerim saglam olsun diye bir tane yuz seklinde ev yapiyor. Icinde de esya mesya bir halt yok. Bekle allah bekle 10 binlerce yil geciyor. Bizim marsli hala sapasaglam ayakta, boz vakitlerinde yuz seklindeki evinde dunyadan ileride gelecek olan insan icin uzay simulasyon maketleri falan hazirliyor. Eeeee olan oluyor bizim insanoglu bu evi kesfediyor. Bizim Marsli 10 bin yillik abazanligina ragmen insanogluna buyuk bir sevgi besliyor. Gunese bakarak (maket) el ele tutusuyorlar. Kolay degil abazanliktan olmus durumda Marsli hatun. Erkek eli deydigi gibi bir garip hissediyor kendisini. Ardindan diyor ki ben bunlardan birisini alip gidicem Andromeda' ya akrabalarimin yanina...... Yaaaa iste boylesine salak bir senaryo... Daha neler demeli. Saymak istiyorum ama bana burada 1000 satir yer verilmesi lazim. Aptalca bir senaryo ve agir tempolu bir film. Gitmeseniz de olur.
    Puan: 3
  • Frekans - Frequency

    Fena degildi, izleyin gencler.

    Konu abul subuk ama bu tur filmleri abi senaryo bos diye izlemeyi dusunmezseniz guzel oluyor. Adam garip bir sey tutturmus ve bunu da cok guzel islemis hepsi bu kadar. Ama yonetmen, oyunculuk gercekten kaliteli. Hic sikilmisyorsunuz. Bu aralar sinemalardaki dandik filmler arasinda siyriliyor desem yalan olmaz.
    Puan: 8
  • Ben, Kendim ve Sevgilim - Me, Myself & Irene

    güldük eğlendik hayat ne güzel

    Azicik dahi olsa kafayi yormadan patlamis misir yer gibi izlenecek bir film. Keyif veriyor. Kassan dahi adamin cocuklarini gordugun anda gulmemen imkansiz. Hayat ne guzel. LAY LAY LOM.
    Puan: 7
  • Hücre - The Cell

    Bu yonetmeni hapse tikmali.... Timarhane de olur.

    Filmde hayal alemi kesinlikle akli basinda birisinin uyduracagi ve filme cekecegi cinsten degil. Bu yonetmen ve senarist boylesine bir cikarim yapabiliyorsa kesinlikle gizlide kalmis bazi psikolojik sorunlari vardir ve tehlikeli oldugu icin hapse tikmak lazim. Saka bir yana mantiken biraz bosluklar olmasina ragmen zaten mantik aranmayacak bir filmdi bu. Bir delinin gozleri ile dunyaya bakmak icin bu guzel firsati kacirmamak gerektigine inaniyorum. Gitmek farz...
    Puan: 9
  • Saklı Seçilmişler - The Skulls

    Ben çok sıkıldım bu filmde...

    Gizli örgütler falan filan.... konuyu oldukça ilgi çekici kılmaya çalışılmış ama, senarist resmen kasmış kendisini filmi bir sonuca bağlayabilmek için. İnsanı aptal yerine koyan mükemmel bir kolej ortamı ile Amerika' da okumayı düşünenlerin ağzı sulandırıldıktan sonra insanlık dersi verilmeye başlanıyor. Özellikle de her gizli tarikatın inanılmaz derecede lüks binaları ve işin komik tarafı gizli adı altında kampüsün göbeğinde binanın tepesinde tarikat simgesi bulunur halde çalışmalarını yürütmesine gülmemek imkansız. Bence Skull tarikatı o kadar da kötü insanlardan oluşmuyordu, esas oğlanın bu adamlardan nefret etmesi için daha fazla kötülük ve vahşet eklenmeliydi bence. Kaza ile ölmek üzere olan birisine intihar süsü verilmesi o kadar da trajik değildi açıkçası. Boş bir film ama bu hafta vizyona adam gibi film girmediği göz önüne alınırsa izlenebilir yine de.
    Puan: 6
  • Nerdesin Be Birader? - O Brother, Where Art Thou

    Olmaz boyle rezalet.

    Bu filmin yorumunu ilk yapan en tepedeki iki zat-i muhteremin sozune inandik gittik Cuma aksamimizi rezil ettik meselesi. Filmin yarisinda bu ne rezalet diye cikanlara aldirmadim sonuna kadar dayandim ama maalesef tam bir hayal kirikligi. Hani sinemeda fisildayarak konusan tiplere normalde kizarsiniz ya, bu filmde kizmiyor hatta kulak kabartiyorsunuz, belki filmdeki sacmaliktan daha ilginc bir konu cikar diye. Boyle bayik bir konu uzerine benim muzik zevkime hic hitap etmeyen sinir bozucu diyebilecegim muzigi de ekleyince hayatimda ilk defa buarada bir filme kocaman bir 1 (hatta 0) veriyorum.
    Puan: 1
  • Charlie'nin Melekleri - Charlie's Angels

    Vakit gecirmek icin uygun

    Butun gun calisip kafayi artik hacmen iki kat buyuttuyseniz "AHA" kesinlikle zerre kadar IQ gerektirmeyecek, "LAY LAY LOM HAYAT NE GUZEL" dedirtecek bir film. Cillop gibi hatunlar hopluyor, zipliyor, erkekleri dovuyor ama erkeksiz de yapamiyorlar. Sakin sanat, duygusallik, felsefe et sut beklentiniz olmasin, YOK ama bu tur filmlerin de olayi zaten budur, hic kafayi yormamak gerektirir. ızlenebilir bir film ama izlemeseniz de hayatinizin kalan kismini pismanlikla gecirmezsiniz.
    Puan: 6
  • Gizli Gerçek - What Lies Beneath

    ooooh be sonunda bir filmde gerildim.

    evet iste budur sayin sinemaseverler. Korkmadim, yanimdakine de sarilmadim ama yillar sonra bir filmde gerildigimi hissettm. Ooooooh be ne guzel bir seydir bu boyle. Gidin arkadaslar, epeydir bu dalda bu kadar kaliteli bir film gelmedi.
    Puan: 8
  • Gölgelerin Dili: Blair Cadısı 2 - Book of Shadows - Blair Witch 2

    Kotu...

    Valla ben onu bunu anlamam. Felsefesini yapmiycam. Bu film kesinlikle dandik, inanmayan gitsin de parasini ve vaktini ne kadar kolay bosa harcayabildigini gorsun.
    Puan: 2
  • Dinozor - Dinosaur

    çoooooooook güzeeeeel.

    yav ne çok eğlendim ben böyle. ayrıca bu film kesinlikle çocuklar için değil. Animasyonlar için diyecek tek kelime yok. Ivır zıvır filmler arasında son çare gitmeme rağmen tadından yenmez bir filmle karşılaştım. Eğer bilgisayar animasyon & grafik ile ilgilenenleriniz varsa filmin ilk 10-15 dakkasında sürekli "ohaaaa" diyesiniz geliyor. gidin gidin gidin....
    Puan: 8
  • Grinç - How the Grinch Stole Christmas

    ortalama

    Bu adamin filmlerinde ne kadar kassam da dayanimiyorum guluyorum cunku herif hakikaten komik. Film nasil derseniz, her zamanki gibi... guleceksiniz. Kesinlikle bir seyler ogrenicem derdi olmadan izlenecek bir film. Haaa "Nerdesin be birader" filmine on veren, kendini akilli ve sanattan anliyor sanan zuppeler bu filme gitmesin, onlar evde oturup Homeros okuyarak daha cok mutlu olurlar. Size bir tavsiye... Akadlarin nin Nergal ile ilgili destanini okuyun da kulturunuz artsin. Bir gun onunla ilgili bir film yapilirsa burda hava atar karizmaniza karizma katarsiniz belli mi olur?
    Puan: 6
  • Vizontele - Vizontele

    geldim gördüm kündüm.

    yurdum insani Turk filmine gitmeyi nasil da ozlemis yahu. kac gundur bu filme gitmek icin millet birbirini yer vaziyette. Sonunda igrenc bir salonda daha da kotu bir konumda bu serefe nail olduk ve eglendik. Roller cuk oturmus ve de film guzel olmus. 10 vermem, cimriyim... sadece Turk sinemasina destek olsun diye de havadan da atmiycam. yeter artik bir sonuc kismi yazalim dersek, bu film hakikaten izlenmeli derim ve noktayi kor gecerim.
    Puan: 7
  • Aramızdaki Sarışın - Keeping the Faith

    imam nerde imaaaaam

    film iyiydi ama uyarayim cok komik degildi. Asil mizahi ortam bir haham ile rahibin garip is iliskileri ve patronlariyla ilgili muhabbetleri falan filan. Ister istemez aklima yahu bu filmde bir de imam olsa ne guzel olurdu demek gecti. Dusunsenize bizim Edward hahami dovmeye sinagoga gittigi gibi camiye gidiyor ve kapida adamin biri "hooop birader" pabucla girilmez diyor. Bizim edward da coraplarlan giriyor camiye ve imami cemaaatin onunde dovuyor. Allah korusun. Noolur dusunmek bile istemiyorum :) Ortalama bir filmin azcik uzerisi. Gidilebilir....
    Puan: 6
  • İçimdeki Çocuk - The Kid

    bruce' a bir haller oldu....

    Orijinal bir senaryo yakalamaya calisilmis ama tam bir arap sacina donmus. Beni hic mi hic sarmadi, oldukca siradan (komik degil kesinlikle), akilda kalici olmaktan cok uzak, vasat bir film. Filmin anlasilmayacak, esrarengiz hic bir tarafi yok. Filmin sonu ilk 10 dakikada tahmin ediliyor ve arada gecen konusmalarda da zerre kadar felsefik bir taraf yok. Gitmeyin, uzulursunuz...
    Puan: 3
  • Dikey Limit - Vertical Limit

    iyidir...

    Arkadaslar bu bir action filmi oyle fazlaca mantik aranmaz. Tamam adamin dagdan daga ziplayip vatos gibi yapismayacagini hepimiz biliyoz ama izleyince zevkli olmuyor mu yani? Burasi masallar alemi hersey olur dersek film hakikaten iyi geliyor. Film oylesine sahnelerle dolu ki "ha xxxtir" cekmekten filmi izleyemiyorsunuz. gercekten koltuklara yapistiran ve adami kastikca kasan bir film yapmislar. Gidin gorun...
    Puan: 7
  • Dracula 2000 - Dracula 2000

    bu tarz sevenler izlesin.

    Eh vampir filmi olur da üç beş tane ördek senaryo standarttı demez mi? Der tabii. Eh haliyle konu alışageldiğimiz şekilde ama kardeşim bu bir vampir filmi böyle olması gerekli. Aslında standrt dışılık var, final diğerlerine nazaran bence daha kötü ama bir tek şey var ki unutulmamalı Wes Craven faktörü... Faktör neymiş derseniz izleyin de görün derim. Efektler başarılı, atmosfer gergin, bazen yerinden zıplatmayı biliyor. Haaaa her zamanki gibi yine ortalıkta vampir avcısı bozuntusu bir salak zibidi var bizim Dracula' yı öldürcem diye uğraşıyor ama Dracula ilginçtir onun kılına bile dokunmuyor, istese doğduğuna pişman eder ama film icabı işte.... Tek bir şey demezsem olmaz Dracula rolündeki Gerard Butler gerçekten de çok iyi iş çıkarmış. Karizma tam ve gerektiği yerde mizah katmasını gayet iyi bilmiş. Bu adamı çok tuttum, bu rolü bu kadar iyi başkası kesemezdi bence. Bu tarz film sevenler ben ne dersem diyeyim zaten kaçırmazlar ama kan görüyorum da midem bulanıyor, aman bu da sanat mı, nooldu bu holivud' a diyenlerdenseniz komser şekspir' e gidin sizi daha çok açar.
    Puan: 8
  • Yeni Hayat - Cast Away

    Çok leziz

    Uzun zamandır beklenen bir filmdi. Bir kaç olumsuz yoruma rağmen Tom Hanks kötü film yapmaz mantığı ile gittim ve pişman da olmadım. Aynen olması gerektiği gibi gelişen ve sonuçlanan bir film. Gerçekten de izleyicisiyi saatlerce alıp buralardan götürüyor. Adada hiç hayvan, börtü böcek, denizde köpekbalığı olmaması gibi saçmalıklar haricinde mantık hatası kesinlikle yok. İzlemeyen eşektir.
    Puan: 8
  • Yaşam Kanıtı - Proof of Life

    Ben böyle filmin....

    Senarist WC' de can sıkıntısından tuvalet kağıdına iki çiziktirip ardından kirletip atmış. Bir gün de aklına gelmiş ve kağıdı yerinden bulup çıkarmış onu da film yapmış. Lan olum bu filmi yazanın da oynayanın da.... Oyunculara yazıktır. Russell amcaaa, olum Oscar' a adaysın lam. Böyle salak filmde nasıl oynarsın yaw?
    Puan: 2
  • Unutulmaz Titanlar - Remember the Titans

    leziz...

    kahrolsun ırkçılık. Yaşasın black power. ha hı... film derseniz ben beğendim valla. Ara sıra güzel espriler vardı. Güldük eğlendik hoş beş saatler geçirdik. Irkçılık olayını da güzel vurgulamışlar yahu daha ne diyiyim işte beklentilerinize bir ekleyin ve de gidin filmi izleyin seversiniz büyük ihtimalle.
    Puan: 8
  • Kadınlar Ne İster? - What Women Want

    Yahu ben hala kadinlar ne ister ogrenemedim...

    Film cok komikti. Guldum. Helen Hunt' i bir daha da gormek istemiyorum. Kustum kadindan resmen.
    Puan: 7
  • Düşlerin Efendisi - Quills

    Çok sevdim.

    Roller tam anlamıyla oturtulmuş, atmosfer gayet güzel yansıtılmış ve gerek konuşmalar, gerekse toplumun yozlaşmışlığı, insanların içindeki saklı kalmış duyguların ne kadar kolay ortaya çıkarabildiğini bundan daha güzel anlatan bir film izlememiştim. Etkilendiğimi kabul etmeliyim. Filmden sonra cinselliğe ve insan yaradılışına farklı bakmamı sağladı. Her yönüyle olmasa da pek çok yönüyle diğerlerinin arasından sivrilen bir yapıt.
    Puan: 9
  • Çikolata - Chocolat

    Dumanı üstüne bir sıcak çikolata kim ister?

    Filmdeki en vahşi sahne herhalde juliet' in Kontun masasındaki resme tokat atışıydı. Zerre kadar ekşın yok ama filmde o kadar tatlı bir atmosfer var ki, sinamada sürekli yalanan tipler bile rahatsız etmiyor ve zevkle film izleniyor. Filmden sonra adettendir diyerek sıcak çikolata içmeye gittik. Hatta bizim hatunu film öylesine etkilemiş ki bütün gece rüyasında çikolata görmüş. Nerden biliyorsun dersen ağız şağırtısından uyandım valla. :) İzlenesi film, dar kafalılığı çok güzel işlemişler. 10 puan kadar süper değil ama yine de kalite başka şey.
    Puan: 8
  • Amerikan Sapığı - American Psycho

    şaşırtıcı ve bir o kadar da kötü.

    Romanı okumadım ama, filmi izledikten sonra ne kadar etkileyici bir roman olabileceği hakkında kendimce bir fikrim oluştu. Özellikle filmin sonunda "bu ne şimdi yaa" dedikten sonra düşünmeye başlayınca tat vermiyor değil. Filmin sonunda verilmek istenileni algıladığımda şaşırdım ama şunu da kabul etmeliyim ki, filmdeki atmosfer ve işleyiş hiç de akıcı değildi. Tahminimce çok kaliteli bir romanın çok kötü bir filme aktarılışını izledik birlikte. Çok da memnun kaldığımı söyleyemem. İğrençle iyinin arasında vasat bir film. paranıza deymez.
    Puan: 5
  • Kaplan ve Ejderha - Wo hu zang long

    uç uç böceğiim.

    Film çok güzel, oyuncular cuk oturmuş, sahneler özenle seçilmiş ve geleneklerin uzakdoğu halkının üzerindeki etkisi, dürüstlük gibi temalara çok güzel yer verilmiş. Her şey iyi hoş da bu film neticede bir action filmi ve bu beklentiler içinde gidilmesi gerekiyor. Allahtan filmin fragmanını izlemiştik de duvarda sekip 300 metre uçan insanları ilk gördüğümüzde fazla şaşırmadık. Şaşırmadık demek gülmedik demek olmuyor, gömleğimi assam taşımayacak kadar ince bir dal üzerinde kanarya misali asılmış 90-100 kiloluk adamı görünce ne biliyim isteksiz bir gülümseme geliyor yüzüne insanın. Bu abartı sahnelere hiç yer verilmese çok çok daha iyi bir film olurdu. Bu arada timurerten, kafanı klozete sok ve sifonu çek, rahatlarsın.
    Puan: 7
  • Hannibal - Hannibal

    Bir devam filminden beklenenin çok üzeri bir başarı

    Devam filmleri genellikle ağır eleştirilere maruz kalır. Fakat Hannibal, kalitesinden hiç ödün vermeyen başarılı bir film. Jodie Foster' ın eksikliğini hissetmiyoruz. Hopkins karizmatik kişşiliği ve mükemmel tarzı ile izleyenleri her zamanki gibi etkiliyor. Müzikler uyumlu ve atmosferi yansıtıyor. Filmi izleyen herkesi olduğu gibi beni de filmin sonundaki sahneler oldukça etkiledi. 10 sene önceki Hopkins ve dolayısıyla Hannibal bu filmde biraz yumuşamış ve sakinleşmiş fakat yaşlandıkça da böyle olması gerekiyordu zaten. herşey gerçekçi ve parçalar yerine kusursuz oturuyor. İzlenmeli ve üzerine düşünülmeli diyorum.
    Puan: 8
  • Üçüncü Göz - The Gift

    Atmosfer oldukça başarılıydı

    İsminden tahmin edildiği gibi bazı üstün özellikleri olan bir insanın hayatından renkli kesitler gösteren bir film. Senaryo çok orijinal olmasa da yaratılan atmosfer, karanlık müzik, aniden insanı yerinden zıplatan ses efektleri ile bence oldukça başarılı bir çalışmaydı. Mükemmel veya daha iyisi olamaz demiyorum kesinlikle ama yine de yukarıdaki acımasız eleştirileri de hakketmediğini düşünüyorum. Arkadaşlar bir film eleştirisini yukarıdan mikrofon görünüyor veya görünmüyor boyutuna indirgemenizi de kesinlikle kınıyorum. Ayrıca mikrofonu görecek kadar da dikkatli olmanızı takdir ediyorum ama yeter artık. Bu olay hemen her filmde oluyor ben alıştım siz de alışın artık di mi?
    Puan: 7
  • Maymunlar Cehennemi - Planet of the Apes

    çok iyi olmamış.

    Senaryo oldukça orijinal ve kimi zaman cok hoş insanlik dersleri verebiliyor. Ben 1968'in Maymunlar Gezegeni'ni izleme şansına sahip olmuş birisi olarak, bu çalışmanın olması gerektiği kadar başarılı olmadığını düşünüyorum. Özellikle esas oğlan, resmen haykel... Film bitse de eve gitsek diyen memur zihniyeti rahatlıkla okunuyor adamın suratından. Velhasıl sonuç olarak, izlenesi bir film, ama beni dinleyin, "siz siz olun eski versiyonunu önceden izleyip ardından bunu izlemeyin, hic zevk vermiyor, çok savsaklanmış hissi uyandırıyor"
    Puan: 6
  • Kurtların Kardeşliği - Le Pacte des Loups

    Muhteşem

    İçimden bir ses bu film iyi diyordu, yanılmadığımı ilk 5 dakika içerisinde o müthiş girişle anladım. Ağır çekim yağmur damlaları, ayakkabı ile sıçrayan çamur, müthiş bir manzara ve müzik eşliğinde filme bir dalış yapıldı ve bir daha kolay kolay bu havadan ödün vermedi. Filmin ilerleyen sahnelerinde karda yapılmış kusursuz çekimler, gergin ortam, yaşanan zamanın havasını hissetmenizi sağlayan kostüm ve mekanlar ile bu film, bu hafta vizyona giren maymunlar cehenneminden çok daha etkileyici bir yapıt. Filmde kimi zaman biraz aşırıya kaçan vahşet, filmede sürekli kokladığınız karanlık atmosferi besliyor ve dolayısıyla ana temayı besliyor. Film hakkında tek eleştirim, biraz gereğinden uzun olması. Bunun amacı izleyiciye daha iyi bir tasvir vermek ve olayın içerisine itmek tabii ki ama yine de ağır ve gerici atmosfere bu kadar uzun bir süre konsantre olarak durmak sona doğru güçleşiyor. Sonuç olarak izlenmesi gerekli bir yapıt.
    Puan: 9
  • Aşk Zamanı - Hua Yang Nian Hua

    lezzetliymiş bir daha izlerim.

    Düşük maliyetli, basit bir senaryo ile nasıl bu kadar kaliteli, akılda kalıcı bir film yapılabilir anlamak çok güç. Amerikan filmlerinden alışık olduğumuz giriş, gelişme, sonuç ilişkisinden eser yok, her saniyede yer alan monotonluk ilk başta rahatsız etse de alışınca çok büyük tat veriyor. Yönetmen, geleneklerin altında ezilmiş bir aşk masalını; bakış ve detaylarla sunulan ince bir erotizm, her saniye kendisini hissettiren monotonluk, olağanüstü bir müzik sayesinde sanat ve saygının bir sunumu şeklinde koyuyor. Önyargısız olarak izlenebildiğinde müthiş bir zevk veren aksi takdirde bu ne yahu dedirtebilecek bir film. Modunuz uygunsa mutlaka izlemelisiniz diyorum. Not: Esas kadının kıyafetlerine bayıldım.
    Puan: 8
  • Kırmızı Değirmen - Moulin Rouge!

    Resim gibi....

    Nicole Kidman'ı bu kadar sevimli, bu kadar içten bir rolde izlememiştim. Yönetmen, oyunculardan sonuna kadar yararlanmasını bilmiş ve bu da filmde büyük bir artı sağlıyor elbette. Film hakkında söyleyecek söz bulmak çok zor aslında, gerçekten de Maulin Rouge, yaşanması gereken bir deneyim. Muhteşem bir aşk masalı, muhteşem bir görsel şölen. Her sahne kare kare hesaplanmış ve karşı konulamaz bir ihtişamla süslenmiş. Modern pop şarkılarının yorumları ise tek kelimeyle harika. Melankoli ve romantizmi bu kadar güzel işleyen bir filmi izleyip ondan zevk aldığım için kendimi ayrıcalıklı hissediyorum.
    Puan: 9
  • Sinek - The Fly

    adamlar 13-14 yıl önce yapmışlar işte.

    Sübyanlık günlerimde sinemadan ilk defa zevk aldığımı anladığım filmlerdendir. Sinemada böyle şeyler mümkün mü, vay canına dediğimi dün gibi hatırlıyorum. Kurgu harika, işleniş ve senaryodaki tutarlılık, bu filmi yaklaşık 15 yıl sonra da türünün en iyi örneklerinden birisi yapıyor. Bu arada uyarı: Sinek II beklenenin yarısını bile veremiyor. Kötü çok kötü.
    Puan: 9
  • Diğerleri - The Others

    Ortalama

    Ortalama bir gerilim filmi bence. Nicole'un Kırmızı Değirmendeki performansından eser yok. Rolünü yapay oynadığına inanıyorum. Filmde ise atmosfer oldukça güzel verilmesine rağmen filmin sonunda yaaaa ufffff şu filmin aynısı olmuş( hangi film olduğunu söylemeyeceğim) demek çok rahatsız ediyor ve filmi sıradan yapıyor. Bence ortalama bir film ve ortalama bir puanı hakkediyor.
    Puan: 5
  • Amélie - Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain

    çok çok güzel

    Fransız filmlerini sevmem, sıkıcı olur kompleksimi yenmemi sağlayan filmlerden bir tanesidir. Tamam olay yine alışık olduğumuz temponun altında işliyor, hafiften de esnetiyor ama minik şeylerden mutluluk duymamızı sağlayan noktalara öylesine güzel değinen bir film ki bu, sürekli salak bir gülümseme ile sonuna kadar izliyor ve anlatılması zor bir sanatsal doyum ve keyifle salondan çıkıyorsunuz. Benim bir filmden beklediklerimin pek çoğunu veriyor ve şiddetle tavsiye ediyorum.
    Puan: 8