zuxxi.com//sinema|geyiks

teddy beer

  • Kasımda Aşk Başkadır - Sweet November

    ben de serettim!!

    ama sanirsam ki okuduklarimin hicbiri charlize'in gay arkadaslarina deginmemis.. o gay reklamciya bayildim, bence filmde en iyi oynayan oydu.. tabii dierleri de iyiydi, ama o.. filme onun hatirina a-ha bu notu veriyorum!!
    Puan: 6
  • 15 Dakika - 15 Minutes

    iyiydi..

    İzlemeyen okumasin

    ben sevdim filmi.. bi de edward burns'u.. o da beni gorse severdi sanirim!! hehe.. neyse, film iyiydi.. robert'in olmesi filme ayri bi tat katmis, anlamli olmus bence.. guzeldi, iirenc medya, iirenc abd medyasi diye avaz avaz baarabiliriz artik!
    Puan: 7
  • Kırmızı Gezegen - Red Planet

    iyk!!

    yok abii yaaa ben sevmedim bu red planeti.. sacma bitti.. yani, armageddon da booleydi.. diyecegim sudur ki; ne zaman uzaylilar kazanacak? ya da insanlar kaybedicek diiim, armageddon ve bu filmi dusunerek!!!!
    Puan: 3
  • Güzel Dedektif - Miss Congeniality

    heheheh sevdim bu filmi

    cok hostu.. ama eger boole filmleri seviosaniz.. hep olan sey, turk filmlerinde de olmustur (ornek, turkan sorayin oynadigi bi film vardi sekreter kizli) kiz cirkin ve bakimsizdir. bi sure soora hoooooop muhtesem biri olur cikar.. severim bunlariii!!!!
    Puan: 8
  • Üçüncü Göz - The Gift

    mikrofon deil deee.....

    İzlemeyen okumasin

    ya film accaip bi sekilde what lies beneath'den etkilenmis.. ben bu sefer mikrofon goremedim fekaattt, cate'in ayni gun icinde iki farkli kiyafet deistirdigini ve de bi kadinin (hangisi oldugunu unuttum simdi) falina bakarken, bi sahnede kolundan cikardigi saatin (dikkatli izleyici her falda cikardigini farketmistir) bi sooraki sahnede kolunda oldugunu fark edemediysenizzz... ne diim ben size, mikrofonu gormek onemli diil o kadar, madem dikkatlisiniz bunlari da gorun diorum sadece.. bi deeeee; she has the gift (buyukannesinin soyledigine gore) yaani o secilmis bi kisi!! ucuncu gozu filan yok.. bu filmlere bu isimleri kim yakistiro yaw? 4 verme nedenim; 4: televizyonda izleyin, para vermeyin!
    Puan: 4
  • Minik Kaçamaklar - Town & Country

    yok bu filme baslik maslik

    ya inanilmaz bisi.. gittik... donduk kaldik ve geri donduk.. gideni vururum.... hele bu yazilanlari okuyup giderseniz kesin vururum... 102 dalmacyaliya gidin daha ii vakit gecirirsiniz bence..
    Puan: 1
  • Şaşkın Casus - Company Man

    ben cooook guldum..

    gusel film.. valla bakin, inanin bana :) benden bi sekiz.. allah icin hakediolar..
    Puan: 8
  • Yapay Zeka - A.I. Artificial Intelligence

    offffff amma da uzatmis...

    İzlemeyen okumasin

    film cok guzeldi bence.. yaani cekimler, senaryo filan.. ozellikle de cekimlere bayildim.. ama steve gercekten sonunu uzattikca uzatmis, saate bakasi geliyor insanin ne zaman bitecek diye.. tamam bakmadim ama bakabilirdim!! bittigi yere kadar en az 3 defa bitirebilirdik o filmi.. uzaylilar bence gereksiz (daha dogrusu fazla) bir detaydi.. olmasa da olurdu.. olmasi cok iyi deil, ama filmin temposunu dusurdu.. cocugun oldugunu anlamamiz uzucu oldu bizim icin.. ben 7 veriyorum, cunku sonunu kesmezlerse bi daha izlemek istemem, ya da sonunu seyretmek hosuma gitmez..
    Puan: 7
  • Bridget Jones'un Günlüğü - Bridget Jones's Diary

    eee... simdi derim ki ben; idare eder!

    İzlemeyen okumasin

    ben filmi sevdim, aralarda cok hos sahneler vardi. yaklasik baslardan itibaren sonunda kimi sececegini anliyorsunuz (en azindan ben anladim!) bi ara sasirsam da sonunda hakli oldugumu gorup sevindim.. bu arada, filmde onumde oturan muhtemelen liseli 3 kiz 1 erkek.. film boyunca filmi secen kiza cok yuklendiniz.. madem begenmediniz arada cikip gitseydiniz! derim ki tvde ya da vcdde izleyin!!
    Puan: 4
  • Tabana Kuvvet - Rat Race

    iste guzel bir komedi...

    ben filmi seyrettim (afferim bana) jerry zucker zaz etkilerini fazlasiyla gosteren bir film yapmis.. ben cok guldum.. hatta bana komik gelen ama dierlerinin gulmedigi sahnelerde bile guldum.. ceviride, ilk basta ufak bi hata var, onu belirtmeden gecemicem whoopie'nin psycic (yanlis yazmis olabilirim) dedigi medyum.. inek sahnesi tek kelimeyle muhtesem mutlak gidin gorun gulun eglenin iyi seyirler
    Puan: 10
  • Gözde Çift - America's Sweethearts

    ahhhhhh ahhhh

    hayat filmlerdeki gibi olsa diyerek gittim filme.. cok romantikti!!!! duragan olmasina ragmen cok sirin buldum.. iyi film yapmislar.. yuzlerce kez seyredilmez ama boole yagmurlu bigunde koluna sevgilini takip gidebilirsin.. :) filmdeki filmin yonetmeni christopher walken oynamis cok da iyi yapmis.. bi de viva john cusack!
    Puan: 7
  • Kontrol Dışı - AntiTrust

    bence guzel!!!!!!!!!!

    ben filmi begendim.. hem de canakkalede seyrettim! hem de salonda tek basimaydim, pek ilgi gormedi sanirim! istanbula geldi mi bilmiorum, ama cok reklami yapilmadi.. niyeyse?! herneyse, filmdeki tablolara deginen olmamis, farketmediniz mi? cok hostu.. bu arada yaptigim arastirmalar sonucu, filmdeki bilgisayar manyaklarinin biri bring it on (genclik atesi) daki missy'nin abisi.. nerden aklima geldiyse.. seredin begeniceksiniz, benden soolemesi..
    Puan: 8
  • Komplo - The Score

    wauw...

    İzlemeyen okumasin

    yaw bence cok guzel bi film yapmis frank.. sahneler filan cok hos hele edward kameralari calistirmak icin zamani ayarladiktan sonra heyecanlanmadim diyen var midir acaba? insan ister istemez meraklaniyor.. bence sirindi film.. ama sahsen ben, en cok robert asayi marlona verdi mi diye merak ediorum ama o kazik atmaz, iyi adam! :)))
    Puan: 8
  • Panama Terzisi - The Tailor of Panama

    jeaniiiiiiiiiiiee

    sinemada bosa harcicak 3-4 milyonunuz varsa gidin.. ben bunalim takiliodum pzt, dersi asip gittim.. zati salonda da toplam 8kisiydik.. serettik, ses cikarmadan salonu terk ettik.. tvde verirler kesin o zaman seredin, ya da 1,5 milyona bi sinema bulursaniz orda gidin.. bu arada ben genelevdeki kiprayan yatagin ustundeki konusma sahnesine bayildim, cok eglenceliydi.. zaten en eglenceli kisim orasiydi :) basliga aldirmayin, baslik bulamadim, radyoda bu calio.. :) iyi aksamlarrrrr
    Puan: 5