zuxxi.com//sinema|geyiks

akinburak

Çarpan Kadınlar

..Çarpan kadın, diz üstü eteği ve dekolte buluzu ile oturduğu taburede incecik çoraplı ve sütun gibi bacaklarını üst üste atmış, kırmızı ve dolgun dudakları arasında kaybolan sigarasından fırt alıp güneş gözlüklerinin arkasından gülümseyen kadındır... uzun oldu, ama değdi hani!

Yemin Billah Edenler

"Allah seni inandırsın!" benim favorim. Ne demekse!
  • Hannibal - Hannibal

    ..Antony Hopkins...!

    ...tek tek bakıldığında mide bulandıran sahneler aslında filme öyle güzel yedirilmiş ki..!Daha bişe anlamadan bitiyo film; abarttım,ama cok sürükleyici ve akıcı...sevdim!Hele Antony Hopkins hayranları mutlaka görmeli...Gerçi onlar seyretmişlerdir ya....
    Puan: 9
  • Kapıdaki Düşman - Enemy at the Gates

    veeee...

    ...son zamanlarda izleyebildiğim iyi filmlerden biri. Birçok duyguyu birarada vermiş ki bunların abartılarak anlatılsa bile bir şekilde yaşanmış olması filme bağlıyo beni... Keskin nişancıların hepsinin gözlerinin renkli olması dikkatimi çekti! Mart'ta askerim ben de.Ve benim de gözlerim renkli, yoksa.....!Yok canım...
    Puan: 9
  • Trafik - Traffic

    ...tühhh...!

    ..bu filmin bi de ödül alması çok acıklı...dayanamadım..daral geldi..zamana yazık!
    Puan: 1
  • Kaplan ve Ejderha - Wo hu zang long

    ...o kadar olur..!

    ..filmde herkesin uçuyo olması pek konuşuldu. Bence filmin görsellikten öte bi yanı var. gidin görün... izleyin.. bakın bakın..! herşeyin bi güzelliği vardır, herkes görmese de..
    Puan: 9
  • Onunla Bir Gece - One Night at McCool's

    ...meraktan...!

    ...Liv Tyler..!Fazla söze gerek yok..!Film?Onun için de fazla söze gerek yok..!
    Puan: 3
  • Şrek - Shrek

    ..Çok güldüm..!

    ..Son zamanlarda izlediğim en iyi film..yani animasyon..çizgi film..ayy..aciyip bişi..!Yalnız, orjinal seslendirmeyi çok merak ediyorum..!Çok güzel bir film..animasyon..çizgi f...!!!
    Puan: 10
  • Akıl Defteri - Memento

    ...anlatılacak gibi diil ki..!

    ...izlerken bile yoruldum ki çıktıktan sonra bi dünya yorum yaptık, kafam kazan gibi oldu. Dinlek bi kafayla izlemekte şiddetle yarar görüyorum. Ağır bir film ve her sahnesi çekip götürüyor. Bir an olsun kafamı sahneden alamadım. Bunun aslında iki sebebi var: 1- Film sürükleyici ( terse de olsa...) 2- Sahneler birbirine tersten bağlı olduğu için algılamakta zorluk çekilebilir. Her sahne dikkatle izlenmeli bence. ...İzlemeyenler için filmin terse aktığını bilmek filmin büyüsünü bozmuyor. Aksine biraz daha hazır olunabiliniyoo. ( son yazdığımı ben de anlamadım!)
    Puan: 9
  • Bitirim İkili 2 - Rush Hour 2

    Çeki Çen mi çekmiycen mi?!

    ...kamera arkalarına güldüğüm kadar filme gülemedim; ilkini aratan bu filmin sıradan bir TV filmi olabileceğini düşünüyorum... O sırada, kamera arkalarını da Chan Usta'nın tasarlayıp filme aldığını düşünmeye başladım. Bi kurt düştü içime işte... Film kadar izlenmeye değer bence..!
    Puan: 8
  • Kod Adı Kılıçbalığı - Swordfish

    ..iyi de...!

    ...Travolta karizmasına bir kat daha eklemiş bu filmde bence. Kızlar rüyalarınıza giremeyecek kadar seksi. Olaylar hiç olamayacak kadar abartılı, ama bi o kadar da etkileyici. Konu ise pek yabancı diil... Ama; müzikler oldukça iyi! Hiç bişe yapmasanız iyi bi sinema salononda iyi bir ses düzeniyle izleyin derim!..
    Puan: 6
  • Üçüncü Boyutta Buluşma - 3D Mania Encounter in the Thrid Dimension

    ...eşek - hoşaf ilişkisi..

    ...Film kategorisine koyamayacağımız bu gösteri bence 3 boyutun ne olduğu konusunda oldukça net bilgiler veriyor. Çok iyi hazırlanmış olduğunu düşündüğüm görsel efektler ve ses, yine iyi düşünülmüş bir fon müziği ile beslenmiş. Ortaya çıkan aslında yalnızca bir 3 boyut gösterisi; fakat sunum etkileyici... ...İzlerken koltuğa yapıştığımı, bi ara da başımın hafifçe döndüğünü söylemeliyim. Her yaş için eğlenceli ve öğretici olduğunu düşünüyorum! Bence mutlaka görülmeli...!
    Puan: 10
  • Gökyüzünde Dans - Ultimate G’s

    ...eşek - hoşaf ilişkisi..

    ...Üç gösteriyi de izleyerek dünyanın parasını harcamama rağmen toplamda belki de 2 saati bile bulmayan bu gösteriler bende bişeler uyandırdı! Teknolojiyi iyi kullananlar kasıp kısa da olsa izlenesi showlar hazırlıyorlar. Dünyanın parasını harcayıp enteresan gelişimlere imza atıyorlar. Bunu biz neden yapamıyalım. Madem eksik veya yanlış bişeler bulabilyoz bu showlarda hadi o zaman biz daha iyisini yapalım! Tamam, çok idealist oldu; ama dil uzatmadan önce ayaklarımızı yere basalım. Hem bunun bir film değil bir 3boyut gösterisi olduğunu da düşünerek....
    Puan: 10
  • Haydut - Bandits

    Bence..

    ...Şu Amerikan sinemasının yaptığını gördünüz mü? Artık ne yapsalar izlenecek diye sadece sonu olan filmler çekmeye başlamışlar. İlk yarısında "şimdi, yok şimdi!" diyerek beklediğim sahneleri göremedim bile. 80'lerin en tatlı müzikleriyle film biraz kendini kurtarmış bence. Ama tabii ki sinemaya da müzik dinlemeye gidilmez! ...Tamam, sonu etkileyici ve iyi hazırlanmış; fakat sırf bi filmi yarıda bırakmak adetim olmadığı için sonunu görme şansını yakaladım...Çoğu izleyici benim kadar sabırlı olmayabilir...!
    Puan: 5
  • Panama Terzisi - The Tailor of Panama

    ...anlatılacak gibi diil ki..!

    ...Konuyu sevdim; fakat hiç de tahmin edebildiğim gibi yürümedi film. Sıkıcı oldu dersem abartmış olmam sanırım...! ..."Bond" artistinden beklemeyen bir oyunculuk-belki de rol gereği- ve biraz uçuk komplolar... "Neden olmasın?" diyesi geliyo insanın; ama hepsi o kadar!...
    Puan: 4
  • Tabana Kuvvet - Rat Race

    ...meraktan...!

    ...Absürd komedi türünün iyi bir örneği bence. Sırf merakımdan gidip zevk aldığım bi film. Filmden bi beklentiniz olmayınca daha eğlenceli oluyo! ...Sahneler iyi tasarlanmış. Konu ne olursa olsun espriler filme kan veriyo. Zaten yazan ekip de her konu üstüne film yapabilen bi kadro. Vaktiniz var kafanız rahatsa kaçırmayın. Güleceksiniz!...
    Puan: 8
  • Komplo - The Score

    veeee...

    ...Gidin ve Robert de Niro'yu seyredin! Haa, tabii ki Marlon Brando da seyre değer!... ...Amerikan filmlerinin şu film sonu atraksiyonlarından bi örnek daha...Bütün film boyunca tek atraksiyon orda. Halbuki bir haydut filmi-ki de Niro oynuyo- daha etkili olabilirdi..!
    Puan: 5