zuxxi.com//sinema|geyiks

Y_m_P

  • Gladyatör - Gladiator

    Şanlı Roma

    Hollywood artık iyi senaryo çıkaramamaya başladı ki Roma ya gözünü uzatmış ve bence övgüyü hak edecak bir film yapmış. Herhalde bizim Osmanlı dönemindeki tarihi olayları da yakında film yapar. Bizim türk filmleri (Tabi ki bazıları hariç) yerinde sayıyor. Bu kadar geyik yeter Şanlı Romayı Maximus kardeşimiz kurtarırken 5 Dalda Oscarlı filme imza atılmış. Bence görülmesi gereken bir film!!!
    Puan: 10
  • 008 Çılgın Çocuklar - Spy Kids

    Bu 008 i kim koydu

    Evet türkiyedeki ilginç bir ingilizce-tükçe çevirme daha elemanlar akıllarına göre koymuşlar oraya 008 i.Kim çevriyor bunları kardeşim.Bence film hem fantastik hem komik hem de berbat.Nasıl olur dersiniz filme berbat deyip bunları sıralamak.Film o kadar iyi olmasa da fantastika bir girişim.Ama dersiniz ki Fitaş ta 3.500.000 Hayır olamaz.Lale de belki izlenebilir.İyi seyirler beğenmezseniz karışmam sorumluluk kabul etmem!!!YmP:)
    Puan: 6
  • Amerikan Sapığı - American Psycho

    Sapıkça!!!

    EEE Film o kadar iyi olmasada para cepten çıktı bir kere fena değil.O da Sapık karekterini oynayan eleman çok iyi rol yapmış bence Oscar da en iyi erkek oyuncu ödülüne aday gösterilsin. AMa filme gitmanizi pek tavsiye etmem eğer paranız batıyosa tabii gidebilirsiniz.
    Puan: 5
  • Charlie'nin Melekleri - Charlie's Angels

    Ama ne melek

    Çarlinin melekleri tam manasıyla bir geyik tufanı ama eğlenceli bir film. herkes öyle uçamaz tekme atamaz yani. Okuduğum kadarıyla herkes Ya Drew yada Cameron a HASTA OLMUŞ kesinlikle Lucy Lıu benim favorim.
    Puan: 5
  • Hannibal - Hannibal

    Prof.Dr. Yamyam

    İzlediğim zaman okuduğum övgü dolu yazılara bakacak olursak film beklediğim gibi çıkmadı ama güzel bir film olduğunuda kabul etmek lazım.Tabi biraz kanlı ve zekice sahneler bekliyordum tam manasıyla bulamasamda bazı sahneleri çok fix ti. mesela o hemşireyi ısırdığı sahne. 3.nüde çevirecekler ama Hannibal ın gençliği bakalım nasıl olacak.
    Puan: 7
  • Yakın Tehlike - Thirteen Days

    Uzak Tehlike

    Evet Güzel siyasi politik bir film her ne kadar diğer bu tip filmler gibi elemanlar hızlı hızlı telaşla bir şeyler tartışıyorlar sonunda doğru cevabı buluyorlar fakat biz hiç bir şey anlamıyoruz öyle bakıyoruz adam şimdi ne dedi kardeşim. İşte o tip filmlerden biri fakat film süresi 2.5 saatden fazla olmasına ve ilk filmin başınında biraz uyuklatıcı olmasına rağmen film heyecanını ve diriliğini buluyor. Tabiki Türkiye de filme dahil edilmiş güzel olmuş hoş olmuş. Eğer tarihi bol konuşmalı(Uçak sahneli aksiyonlu sahnelerde var)filmlerden hoşlanıyorsanız gidin derim hoşlanmıyorsanız THE MUMY RETURNS i bekleyin.İYİ SEYİRLER.YmP-)
    Puan: 7
  • Trafik - Traffic

    Trraaaaafiiikkkk Mİ?

    Hayır olamaz böyle sıkıcı bir film tabiki nerdesin be birader den sonra hatta onu ikiye katlar. Filmin verdiği bir mesaj yok ama konusu uyuşturucuya karşı savaşanlar ve uyuşturucu satıcıları ile ilgili. Konu olarak iyi şeyler verdiği düşünülebilir yönetmenin film de kullandığı kurgu da çok iyi.(Amerika da geçen sahneler mavi Meksikada geçen sahneler sarı bir tonla yansıtılmış)Film hikayeleri birbirine bağlı fakat birbirini tanımayan kişilerin çevresinde dönen bir çizgi üzerinde. Böyle filmler genellikle seyirciler tarafından ilgi çeker (Mesela Olağan Şüpheliler, Ucuz Roman, Kapışma) fakat bu film seyirciyi gözünüzü açık tutamıyorsunuz film arasınada çıkmak geliyor insanın içinden ama filmin sonuna kadar zor dayanıyorsunuz. İlla da filmi izleyecekseniz İİY SEYİRLER.YmP-)
    Puan: 4
  • Darısı Başıma - The Wedding Planner

    Darısı Bize

    Jenifer ı hiç bu kadar güzel görmemiştim oyunculuk namına çok iyi sayılmasada yine de diğer filmlerine oranla baya bir yol katetmiş.Film hoş güzel komik yani izlenebilecek film.Darısı bizim başımıza(Hey Jenifer duyuyormusun)YmP-)
    Puan: 8
  • Güzel Dedektif - Miss Congeniality

    Miss Sandra

    Evet evet evet karşınızda Sandra.Bu güzel hoş sevimli kadın için gidilir bence bu filme.Film tipik bir 2. tip amerikan filmi olsada komik espirili bir film.İzlemeyenler Sandranın Uçağa doğru yürürken o binadan çıktığı ana dikkat etsinle İİ SEYİRLER.YmP-)
    Puan: 8
  • Kapıdaki Düşman - Enemy at the Gates

    Vur Alnından Bakiiim!!!

    Çok müthiş bir film yapmış eloğlu. Film in ilk sahnesi manyaktı o savaş sahnesi uçaklar,havada uçuşan kan çok iyiydi. Er Ryan nı kurtarmaktan sonra ki en iyi savaş filmi tabiki gelecek olan PEARL HARBOUR U UNUTMAMAK LAZIM. Savaş sahnesinden sonra film biraz yavaşladı fakat olaya usta oyuncu ED HARRİS girince tekrar heyecan alevlendi. Sniper ların kolgezdiği elemanların alnından vuruldukları sahneler yani anlatsam anlatsam bitmez gidin görün derim İYİ SEYİRLER.YmP-)
    Puan: 10
  • Kaplan ve Ejderha - Wo hu zang long

    Süperman ve çekirgeleri

    Daha bunlar çekirge ama bir gün master lığa yükselip süperman gibi daha yükseğe uçacaklar inşallah.Evet filmimize bu yönden yaklaşalım dedik ama okuduğum kadarıyla herkes te bundan bahsetmiş zaten.Evet Çok uçuyorlar zıplıyorlar ama en azından o kadar kötü bir film değil.Dövüş sahneleri Matrix e basar.Konu biraz dağınık olsada izlenmeye değer bir film.İİ SEYİRLER.YmP-)
    Puan: 8
  • Ölümsüz - Unbreakable

    Parasız

    Bruce muş Samuel miş dedik gittik yapmıyacaktınız bunu bize dedik ,hani kötü filmler de izledik yani sinemalarda ama bu iki şasiyetli oyucuya yakıştıramadım.6.HİS ten sonra böyle bir film gitmedi yani.O Ölümsüz fakat biz de PARASIZ IZ artik.İİ Mİ? SEYİRLER.YmP-)
    Puan: 5
  • Jurassic Park III - Jurassic Park III

    3. Dinazor Macerası Peki Ne Yeni ???

    Başlığımdan da anlaşılacağı gibi Jurassic Park ın 3. serisi Peki bu film in yaniliği ne diye soracaksınız daha da gelişmiş dinazor efektleri görsel efektler falan filan teknik şeyler fakat benim bu film de yeni gördüğüm şey ise 1. film de akıllar kazınmış Dr. Alan Grant rolüyle Sam Neill in oynaması. Sam Neill gerçekten filmi seyredilir hale getiren kişi oynadığı Paleontoloji rolüyle. Fragmanlarını izlediğim zaman sabırsızlıkla bekledim ilk geldiği gün gittim ve film bittiğ zaman şaşırdım film çok kısa sürdü VE Hikaye yi kim yazmışsa hiç orjinallik yok. İnşallah 4. sü güzel olur ve hikaye ye Spilberg el atar. Herhese İİ Seyiyler Y_m_P:))
    Puan: 9
  • Kod Adı Kılıçbalığı - Swordfish

    Kod ADI SİNEMA

    İşte size manyak gibi bir film kesinlikle kaçımayın derim John Travolta abimiz in saçları pek hoş olmamış ama filmin sonundaki idare eder tabiki X-men deki elemanda çok iyi. Filmi gidin görün verdiğiniz bir kuruş bile boşa gitmeyecek ve film in giriş bölümüne DİKKAT!!!Herkese İİSeyirlerY_m_P:))
    Puan: 10
  • Şövalye - A Knight's Tale

    SARSILACAKSINIZZZ !!!

    Evet sarsılacaksınız manyak dehşet ötesi süper değil tabii 2 saatten de fazla filme baktım ve sadece baktım bu ne kardeşim Ledger kardeşimiz prensesin kölesi olmuş bir kadın için tamam sevgide bir yere kadar 10. kattan atla dese atlıyacakmısın. Bir de At LAR KARAKTERLERDEN fazla gözüküyor zaten bu ne ya bu yönetmen bizi salak sanıyor filmin başından sonuna kadar at üstünde vuruşma izliyorsunuz. Bu sefer İİSeyirler YOK!Y_m_P:))
    Puan: 4
  • Günahkar - Original Sin

    Original Vuruşş İhanet Entrika Her Şey Burda !!!

    Evet Original bir vuruş hikayesi Antonio abimiz saf masum bir anadolu genci ne anlar aşktan demeyin Angelina ablamız kamçılıyor,boynuzluyor ama Antonio abimiz vazgeçmiyor Angelina dan tabi ben olsam ben de vazgeçmem. Geyik bu kadar yeter bence bir bunu izledim bir de Tomb Reider ikiside ahım şahım değil fakat hikaye çok acayip paranız size batıyorsa gidin izleyin yada benim gibi Angelina aşığı bir arkadaşınız sizi bu filme götürürse Bilemem.Hadi İİ Seyirle:-)
    Puan: 6
  • Şrek - Shrek

    Süper Abi Manyak Bir şey Bu !!!

    Tek kelimeyle mükemmel bir film doğrusu bir çizgi film ama artık çizgi filmleri çocuklar izler fobisi kalktığını düşünüyorum Amerika da resmen Pearl Harbor ile dalga geçti gidin görün valla hem seslendirmeyi de çok beğendim ilk defa türkçe seslendirme çok iyi bir şekilde yapılmış.Gülmekten Kırılacağınıza 100 de 100 garanti İİ SEYİRLER:-)
    Puan: 10
  • T-REX Dinozorlar Devrine Dönüş - T-REX Back to the Cretaceous

    Hem Eski Çağların Hem de Sinemanın Devi Trex !!!

    İşte Hem Eski Çağların Hem de Sinemanın Devi Trex !!! Cüzdanınızın da Bir Dev Olması Gerekiyor Biraz Ama Bence İstanbul daki Normal Sinemalar Fiyatın da Bu İmax Filmleri. Film başlamadan önceki Ara Animasyon bence çok güzel Trex e gelince çok ahım şahım yapmamışlar yani biraz heyacan biraz hareket bekliyordum ama öyle fazla dinazorlar gözükmüyor zaten başroldeki kız dolaşıp duruyor Ama 3 Boyutlu film izlemek çok güzel Çok harika bir şey o vadilerden insan düşecek gibi hissediyor En iyi yeri belkide Trex in O Ağzını açıp Kükreyişimi diyelim öyle bir şey işte o sahne güzeldi. Ama derimki gidecekseniz Uçaklı bir tane var o baya bir güzel sanki havalarda uçuşuyorsunuz Benim Görüşlerin Böyle Ama en iyi tabiki siz sinemaseverleri bilirsiniz İİ SEYİRLER:-))
    Puan: 8