zuxxi.com//sinema|geyiks

WildStuff

Charles İş Başında

Giyim tarzı olarak insanlardan nefret etmem bu dizi ile başlamıştı. 80'lerdeki o mavi pantolon üstü hawai gömlek, pimapenvari güneş gözlüğü felan...

Ki ki ki Ko ko ko

Zekı Müren bir filminde müzık öğretmeni rolündeydi. Çocuğa bu şarkıyı öğretiyordu. Ah rahmetlı ahh.

Uzun Eşşek

Almanya'dan bir arkadaşım gelmişti ve çocuk bizim eve giderken arkadaşların uzun eşşek oynadıgını gördü. Ve çocuk orada taş kesildi. Gidin bakın hala ordadır.
  • Pokemon İlk Film - Pokémon the First Movie - Mewtwo Strikes Back

    Neeee!!!

    Eşşek kadar adamlarsınız uraştınız şeylere bakın ya lan millet uzayda halay çekiyo siz hala yok pokemen yok power rangers dagılın lan!
    Puan: 1
  • Yarasalar - Bats

    Güzel bir kızla gitmiştim...Bir gece vakti..

    Esasen kız arkadası ile rahat bir ortam arıyanlara aradıkları ortamı yaratan bir film bu çünki sinema bombos bilemediniz 5 6 kişi geniş de bir ortam oldugu için sinema....Bilmiyorum yani.. Herneyhse kız korkup ta her ustume atlayısımda yonetmenınden makyajcısına kadar herkesi tebrik etmek geldi edemedim.
    Puan: 10
  • Çığlık 3 - Scream 3

    Ne bu yaaaaaaaaaaaa!

    1 ve 2.sini izleyenler sakın gitmesin yaramaz maddi kaygılar acayip yönetmen katil zaten hahaha ve filmin hemen başlarında zaten belli oluyo ama 2.sindede öyleydi yani sadece bu seri den 1 izlenir gerisi yalan.
    Puan: 1
  • Görevimiz Tehlike II - Mission Impossible II

    Sevgili Halkım

    Yine bir akşam üstü gittim bu filme ama yok böle bişi Mİ-1 de herif helikopterden trene atlıyordu bunda atlanılan objelere hatunlarda eklenmiş atılan tekmelerin komikliğide ayrıca dikkatimi çekti..Yok abi TRT 1 Deki Mİ daha güzeldi adamlar en azından 6 kişiydi gerçekçiydi laptop lardan alırlardı bilgiyi.HERİF GÖZLÜKTEN DATA ALIYO YA!nerede hard disk nerede modem nerden geliyo o bilgi biraz gerçekci olmak lazım ya ama farkındamısınız bilmiyorum aksiyon filmlerde artık hersey manga tarzı cekik gozlu arkadaslar sarmıslar piyasayı QUENTIN BABA nerdesin.Görsün millet aksiyon
    Puan: 1
  • Derin Karanlık - Pitch Black

    Öhönnesburg

    Kız arkadasının korkup üzerine atlamasını isteyen arkadaşlar için sadece.
    Puan: 1
  • Annem Hakkındaki Her Şey - Todo sobre mi madre

    Bu film aksiyon izlemiş insanlara gelmez

    Güzel bir film fekat 3.tür sanattan hoşlananlar için bende 3.tür sanattan anlamadıgım için filmi pek izleyemedim ama konu olarak gercekten cok saglam sizide bir parçasında yasatıyor film 2.perde esnasında
    Puan: 10
  • Haykırış - Cut

    Parası olmayanda korku filmi yapıyo yaaa!!!!!!!

    KIRIM BEN BÖYLE FİLMİ KIRIRIM KIRIRIM.Adam arkadaşlarımı kesicek ben izliyeceğim!Kfayı nasıl korum biliyormusunuzzz nasıl nasıl nasıl.
    Puan: 1
  • Kışkırtma - Trasgredire

    Tinto hoca anlar dötten anlamaz le eften püften

    Kışkırdımmı kışkırdım tabi hatta sinemadaki bazı arkadaşlar fışkırdılar:pHerneyhse türk insanına ters ilişkiyi öğreten tinto ustadan yine bir klasik bu adamda zaten bütün oyuncuları özel elemelerden(!)sonra seçtiğini hepimiz biliyos test edilmiş yani her parça bilmiorum artık.
    Puan: 10
  • Şahane Bekar - The Bachelor

    Iyyyyyyyyhhhhhhhhh

    Hepsinin allah belasini versin,Oyle sul gozlu kiza var ya essek sudan gelince kadar...Neyhse pardon zuxxi abi kaybettim filmde harcadigim vakit aklima gelince kendimi.Hirf.
    Puan: 1
  • Romeo Ölmeli - Romeo Must Die

    Size Yaranılmaz

    Adam zıplıyo hopluyo dövüyo ediyo hala bıdı bıdı ediyonuz olmazki yapmış işte Jet hoş iki dünya bir araya gelse bir çinli ile bir zenci nin beraberliği düşünülemez ama herneyhse Filmin son sahnesindeki hareketi akşamki halı saha maçında denedim harbiden oluyormuş(Metris'den Wildstuff)
    Puan: 10
  • Vatansever - The Patriot

    11 yok mu 11

    Mel gibson ölü bakışlar vatanseverlik ahh ahh.. Mel gibson İskoçya,Amerika derken bir gün Mustafa Kemal veya Kanuni sultan süleyman olurmu dersiniz.Herneyhse hiç anlatmıyacağım 4 te 4lük bir film 11 puan olsa verirdim yani
    Puan: 10
  • Bugün Aslında Dündü - Groundhog Day

    Hayatimin filmi

    Bu filmi anlatmak için kelimeler kıfayetsiz kalır. Süper bir kurgu mükemmel bir senaryo inanılmaz oyunculuk.
    Puan: 10
  • 60 Saniye - Gone in Sixty Seconds

    Arabaları görmek için gidilir.

    Film için çok kötü demek yanlış olur güzel film Nicho tek başına anca bu kadar taşıyabilmiş.Ama her türlü o arabaları izlemek için gidilir.Filmden çıkışta artık arabasıyla konuşan manyakları görünce yadırgamamaya başladım.
    Puan: 8
  • Komşum Bir Katil - The Whole Nine Yards

    Güzel bir film daha Bruce dan

    Güzel film gidlir gülünür eğlenilir o kadar kötü filmler varken buna kötü demek haksızlık. Ne demişler Her evde yenmeli kaymak Klimalar olmali baymak
    Puan: 8
  • Ucuz Roman - Pulp Fiction

    Siz o çantadakileri para sanın hala.

    Hristiyan inancına göre seytan ruhunu satan bir insanın ruhunu ensesinden alır ve Marcellius ismide incilde olup ruhunu şeytana satan bir arkadaştır herneyhse ve filmde marcellius un ensesi umarım dikkatinizi çekmiştir. Ufak ayrıntılar gizlenmiş bir Tarantino klasiği.
    Puan: 10
  • Kaplan Tigger - The Tigger Movie

    tigger in hastasıyım gölgelerin ustasıyım

    Bedir kardeşim b zınk zınk zıplayan hergele? Bizim zamanımızda voltran vardı esteban vardı laserion vardı bu nedir ya nedir bu?
    Puan: 1
  • Kusursuz Fırtına - The Perfect Storm

    Çorç kuluni yalakalari için

    kaçırılmaması gerken bi film
    Puan: 1
  • Oyunbozan - Oyunbozan

    Zaga yı yapan bir adamdan sanatçı olmasını beklemek........

    bana göre imkansızı beklemektir.Zuxxi abi puan kısmına 0 da koyarmısın abi bu tür filmlere 1 bile vermek gelmiyor
    Puan: 1
  • X-Men - X-Men

    Ne mutantı kardiiiiiiiiiiiiişim!

    Açıkcası beklediğim gibi değildi daha fazla action beklerdim bu filmden. Mutantlarda olmamış kardeşim bizim taksim kadikoy ve cadde de takılan mutant gençlik daha iyi bence saygilar
    Puan: 7
  • Savaş Sanatı - The Art of War

    Ne ki bu şimdi.

    Karamurat in zenci versiyonu işte ne diyim daha ama entrika olaylari güzel. izlenir severek beğenerek ama yanında kızla gidenler kesin kıza yumulur o ayrı..
    Puan: 10
  • Gerçek Efsaneler 2 - Urban Legends - Final Cut

    İlkide yaramazdı ikinciside

    Güzel film fakat artık sıkıyo bu tür filmler eskiden kamplardaki gençler öldürülürdü şimdi okullara sıçradı olay yok mu kardeşim güvenlik görevlisi niye öldürüyorsunuz gençleri yazık günah değilmi.. Polis molis araştırmıyomu hiçmi discovery deki medical detectives i izlemiyorsunuz? Bokundaki boncuktan buluyorlar adamı hayret bişi. Delirtmeyin adamı
    Puan: 6
  • Charlie'nin Melekleri - Charlie's Angels

    Feministler gitsin kardesim bizene

    Maymun gibi zipliyor hatunlar iki tokatla bayiltirim ucunu..
    Puan: 1
  • Zor Baba - Meet the Parents

    Robert De Niro için çiğ tavuk yerim 10 puani gozum kapali veririm.

    Bu adamin rol yapisini izlemek icin verecegim para benim icin hic onemli değil film konu olarak kotu ama robert abimiz var.
    Puan: 10
  • Korkusuz - Shaft

    İzleyenler bilir Polis CEMAL i

    Cuneyt arkinin 70 lerdeki bozulmayi vurgulayan ve etrafindaki batakliga ragmen kendini satmayan zengin cocuklarinin fakirlere cektirdigi eziyeti ve zenginlerin adeleti kendi aleyhlerine cevirmeye calisan mafya ile mucadele polis cemal tiplemesinin afro-amerikan modeli. hos tabi bu film 70 lerde tv de dizi olarak yayinlandigi icin polis cemal john shaft in bir afro-anatolian versiyonu ama neyhse. Samuel L. Jackson performansi ile degistirmis bazi seyleri..
    Puan: 8
  • 6. Gün - The 6th Day

    Oyu klonla boku klonla.

    Bir kere filmin sonu kimseye bir tat vermedi filmde tek kafa karistiran arnoldun klonunun kendi oz be oz karisiyla araba arkasinda gercek arnoldla fingirdesen hatununa dalmamasiydi. Klonda olsan bi derece be kardesim ufacik cocuk geziyo bir de ortada ayip ayip.
    Puan: 5
  • Aile Babası - The Family Man

    Ya hayatta yok değeri Maddenin işte

    Bu tip filmleri 10 kez izlemek lazım 100 kezde al işte diyo nikilis ferrarim vak manhattan da yaşıyom ama mutlu değilim sonra ne oluyo adam bizim sıradan bir hayat dediğimiz oalay giriyor ama MUTLU filmin anlamına bakın metrajına değil yurdumun para kaygılı kalamarları sizi.
    Puan: 10
  • Kadınlar Ne İster? - What Women Want

    Ya kadın dediğin.....

    Araba ister.para ister pul ister yat ister kat ister.Ne istiycek
    Puan: 10
  • Şaşkın - Bedazzled

    Dailin uleeeeeeeeen cakallar.

    Elizabeth le biz taktık olm nişanı aha basıcam imam nikahınıda hastası olm kız benim ama tabi bende ona karşı boş değilim zaten filmde bizim hergece sevişirken giydiğimiz o kırmızı iç çamaşırıda giydi gördünüz zatan arkadada çamaşırın ismimizin başharfleri vardır. Filme gelelim Film yine su son zamanlarda sinemadaki para hiçbirşeydir mühim olan mutluluk trendinin peşindne gitmiş güzel bir konu SENSITIVE MEN bitirdi beni... Demekki arkadaslar ne yaparsak yapalim hatunlara YARANAMAYIZ. cakacan tokadi basacan nikahı..
    Puan: 10
  • Mumya Geri Dönüyor - The Mummy Returns

    Vize denen bir olay var anasını satıyım.!

    Benim anlamadıgım tek konu filmin ilk sahnesindeki mısırda kutuyu bulup ingilteredeki evlerine gelmeleri sonra diğer kötü adamlarında onları izlemesi ve evlerini cuk diye bulmasi, ve adamların kıyafetleri bile aynıydı sokarlarmı kardeşim adami oyle ingiltereye.Millet kıçına sokuyo oraya birşey götüreceği zaman sen mumya sokuyorsun koskaca ülkeye ki o zamanlar ingilterenin deli çağları yağni be kardeşim oha derler yani. Ayrıca Herkes unuttu ama trene bir kutu getirdi hani 3 kafadar sonra mumya abimiz yedi onlari.O kutuda indiana jones misali sakın acmayin gibisinden birşey yazıyordu.Ama kutu filmin sonuna kadar yok oldu. mumya 3 ün konusu olacak bakın yazıyorum buraya.Ayruıca bizim medjai ler le anubis in ordusu kapisirken butun medsaji ler atli idi sonra herfiler piyade moduna geçti?Nerde kardeşim o kadar at? Film eğlenceli idi ben çok güldüm,konu güzel baglanmıs,sahneler iyi,aşırı bilgisayar kullanılmıs ama olsun.10 üzerinden 10 işte
    Puan: 10
  • Dansöz - Dansöz

    ben muhalifim abi

    Filmi sevdigimden değil ama olsun işte farklı olmaz güzel al 10
    Puan: 10
  • Kasımda Aşk Başkadır - Sweet November

    gitmeyin..

    Böyle filmleri kim getirir ya.
    Puan: 1
  • Bizim Dansımız - Save the Last Dance

    Dans izlemek istesem Sultans of dance a giderim!!

    Hayret bişi ya.Bu kız trafikteki kız değilmi eroinman olan ordada bir zenci ile fingirdeşmişti burdada.Ajan olabilir takip edilmeli.Zencisever bir arkadasımız herhalde.Bu filmin aynısını eskilere bakın göreceksiniz yok dansmısta yok bilmemneymiste kim odeyecek elektrigi suyu.alla alla
    Puan: 1
  • Kurşun - Exit Wounds

    Süper bir film değil.

    Segal abimizin yaşlanmış suratına bir nur çökmüş daha bi sakin daha bi akıllı.DMX ise tam kuul eşşek herif akşam falan yoluma çıksa koşarak kaçarım, ne biçim bakıyorsa artık herif korkuyo insan.Aksiyon olarak güzel hele filmin sonunda senaryonun tamamen karışması daha izlenebilir bir hal veriyo ama sonlardaki hayır ben patronum nah sensin ben patronum diyalogları sıradan kaçıyo. Ayrıca arabaya hasta oldum. Haaa unutmadan filmin en sonundaki muhabbet için ben bu filme 10 vermiyimde hangisine veriyim...
    Puan: 10
  • Pearl Harbor - Pearl Harbor

    İğrenç Bir film.

    Japonlarda hirosima diye bir film yapsinlar o zaman ben bu kadar igrenc bri film izlemedim, Amerikanin yok olan filosunun pearl harbour da ne isi var?? Tabiki japonlara saldirmak icin. Japonlar once davrandilar iste. Ayrica Tarih okuyanlar bilir, amerikan askerlerinin cogunu okyanustaki kopek baliklari oldurdu japon ucaklari degil.. Ben olsam Japon basbakaninin yerinde yapardim kardesim HİROSİMA yi savasla alakasi olmayan bir milyon insan nasil oldurulur gorsun herkes.He aynı amerika japonyayi dunya devi yapti o ayri...
    Puan: 1
  • Kod Adı Kılıçbalığı - Swordfish

    Sen Fındık kıramazsın bea....

    Film aksiyon ve kurgu olarak güzel, sahsen ben sıradan bir film olarak gormedim ama bilgisayar korsanlıgını biraz daha gercekci yapabilirlerdi, Yaw kardesim sen gideceksin kafanda silah seyinde hatun amerikan savunma bakanliini kiracaksin? Hemde randomize yazilan sifrelerle yermi lan?Yedirirler mi adama? Ayrica filmde esas oglanimiz Truva atini(Trojan)'i yazarken neden 3d max(grafik programi kullaniyor) resim mi yapiyorsun diye sormazlarmi adama?Gercek hackerlar omurlerini veriyo bu islere sen 3 dakika da iki saplakla olayi kurtariyorsun yermi olm.. Neyhse allahtan john travolta ve guzel bir senaryo vardi. ben bu filme 7 veririm arkadas.. hatta jonh abimin guzel hatri icin 8 yok 9.. hatun icinde oda
    Puan: 9
  • Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği - The Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring

    Ezik yonetmen!!! Allah belani versin

    İzlemeyen okumasin

    Kitabi okuyan arkadaslar bari 10 puan vermesin. ben 3 kitabida okuyan bir insanim ve silmarillion ile de biraz bilgiliyim simdi hatalari anlatmaya basliyorum filmin ilk 20 dakikasi cok dogru seyler var ama ondan sonra olanlar igrenc otesi bana gore. 1.Arwen Rezaleti: Arwen Kitapta hanim hanimcik bir insandir Babasi elrond tarafindan eger kral olabilirse Aragorn a gelin olacaktir, Arwen'in filmde yaptigi buyu gandalf ile Elrond un ortak yapimidir, ayrica Frodo yu ati ile kurtaranki atin uzerinde sadece frodo varken Glorfindel (Elf beyidir)arwen o sirada aragorn icin yelken ormektedir. 2-YuzukTayflari: Yuzuk Tayflarinin whearhertop da Aragorn tarafindan bayilmasi,Yalandir yuzuktayflarini baymak en azindan tek basina aragorn'u asar asmakla kalmaz ikiye katlar. 3-Saruman Gandalf Gri(grey) olmasina ragmen saruman asla onunla o kadar rahat ugrasamaz sadece kuleye kitler.Ve saruman yuzugu kendisi icin istemektedir. cunki yillar boyu kotu guclerin silahlari hakkinda arastirma yaparak gecirmistir ve kafayi siyirmistir. 4-Gandalf in yuzuk arastirmasi: Cok sacmadir, Gandalf'in ruhu zaten yuzuk caglarinda orta-dunya yi korumak icin tanri ERU tarafindan yaratilmistir gandalf herseyi bilmektedir sadece arastirdigi yuzugun kimlerde oldugudur. 5-Boromir'in Narsil e davranisi: Narsil yani elendilin kilici yani isildur'un Sauron un parmagini kestigi kilic Gondor kilicidir ve tum gondor tarafindanm saygi duyulur kitapda boromir kilici gormemistir dahi.Hos gorese saygida kusur etmez cunki atalarinin yadigaridir. 6-Kitaptaki dostluk: Hobbitler bree ye giderlerken insanlarla hobbitler arasinda dostluk vardir oyle itis kakis yoktur hatta kitapda frodo bree den insanlarin el sallamasiyla ugurlanir ve yuzuk orada insanlara basindan gecenleri anlatirken kazara eline gecmistir. 7-Diyaloglar: Filmde inanilmaz hatalar vardir, butun diyaloglar yanlistir kitapda legolas ve aragorn un soyledigi seylerin cogunu gandalf soylemistir. 8-Ak divan: Elrond un evi rivendel deki bu ak divanda yuzuk un hikayesi anlatilir kitapda elrond 3 sayfa bunu anlatir sonra bilbo ve en sondada frodo yuzuk kardesligini herkes kendi iradesiyle kurmaz elrond un sozuyle kurulur.Ve Elrond asla insanlara zayif demez sadece buyuk bir ittifak yapacak(elflerle insanlar eskisi gibi) sayida elf olmadigini belirtir.. Filmde hersey kaotik, keza size saymadigim 1000 lerce hata var, yani bir soz vardir en kotu orjinal en iyi kopyadan daha iyidir diye. Yonetmen hangi akla hizmet ettigi bilinmez dunyanin en cok satan kitabini degistirmis... Neyhse tabi sozum kitabi okuyanlara okumayanlar icin guzel filmdir izlesinler. ama benden 1 hatta 0 zuxxi abi koysana suraya 0
    Puan: 1