zuxxi.com//sinema|geyiks

judi

  • Diğer Kızkardeş - The Other Sister

    AZMİN ELİNDEN BİŞEYCİKLER KURTULMAZ

    Baskıcı bi anne ve özürlü bi kızın çekişmeleri ve sonunda kızın özgürlüünü söke söke alması.Aslında annenin baskıcılıı sadece koruma içgüdüsünden geliyo.Açıkçası ben bu filme yalnızca Diane Keaton için gitmiştim.Ama başroldeki Lewis'in oyunu takdire şayandı.Demek ki Brad Pitt'in eski sevgilisi olmaktan başka vasıfları da varmış.
    Puan: 7
  • Kuşlar - The Birds

    MİNİ MİNİ BİR KUŞ PENCEREME KONMUŞTU,SONRA DA GÖZLERİMİ OYMUŞTU...

    Ya manyak bi filmdi be.Gerçi özel efektlere bi hayli güldüm ama Hitch amcayı takdir edelim yani.Martılardan falan tırsıyosun.Ama benim en çok sevdiim sahne Jessica Tandy'nin gözleri oyulmuş komşusunu görünce ağzını açması ama çığlık atamayıp koşmasıydı.Kadının çığlıı boğazına takıldı kaldı be.Neyse izlesinler ben de bi daa izlerim.
    Puan: 9
  • Bayan Daisy'nin Şoförü - Driving Miss Daisy

    iki yaşlı insana ağlamak isteyenler için....

    Bu film şu an ki film tercihlerimiz arasında pek iyi bir yerde olamayabilir. Çünkü iki yaşlı insanın dostluğunu konu alıyo.Bazılarına sıkıcı gelebilir.Buna rağmen ben Tandy'nin çizdii huysuz yaşlı kadın karakterine çok güldüm.Gerçekten oldukça sevimli espriler var.Ama ööle kahkahalarla gülünebilecek bi film diil. Gülümsetebilenlerden. Yalnız en sonunda o çok zeki yaşlı kadının bunamasına aklım ermedi bi türlü. Acınacak bi durum.
    Puan: 7
  • Arka Pencere - Rear Window

    alfred yapacaanı yapmış gene!

    Ya benim bu Alfred adlı genç yetenee aklım ermiyo bi türlü,ne biçim filmler yapıyo bu genç kardeşimiz di mi?Şaka bi yana eski bi film olmasına raamen hala izlenebilir bi yapıt. Bu bence yönetmenin kalıcılııyla ilgili bi şey. Neyse konusu ilk kez izleyenler için sürükleyici, bi kaç defa izleyenler içinse(benim gibi)film tekniğine dikkat etmelerini sağlayan bi yapıt.Her halükarda izliyosun işte!
    Puan: 9
  • Ölüm Korkusu - Vertigo

    şiddetle tavsiye...

    Ya bugüne kadar izlediim en iyi Hitchock filmi.Manyak bi şeydi.Kafanız karışıyo.Bu iyiye işaret çünkü filmle ilgili düşünmeye başlıyosunuz.Hakkaten Kim Novak güzel kadınmış.
    Puan: 10
  • Esaretin Bedeli - The Shawshank Redemption

    Morgan'a laf yooookk....

    Ya küselim Morgan Freeman Amerikan film piyasasında tutunabilen nadir zencilerden biri.Naapsın adam di mi?Neyse İrlandalı konusunda haklısın ama naapalım ki hala zenci oyuncular ikinci sınıf vatandaş gibi.Annayış göstermek lazım.Yalnız filme yakışmış herif. Velhasıl film iyi kadro iyi eee Stephen King de iyi.Bugüne kadar yapılmış en iyi Stephen King uyarlaması.İzlemeyen çok şey kaybeder...
    Puan: 10
  • Baba - The Godfather

    izleyenler oha yani bu kadar da iyi mi olur bi film demiş...

    Manyak ötesi bi filmdi.Marlon abimiz gerçek anlamda döktürmüştü ve silahları en iyi patlatan filmdi.Tabii ki Al Pacino,Diane Keaton ve Robert Duvall süperdi.Bu arada umarım bi sonraki Baba'da Leonardo Di Caprio'nun oynıcaa dooru diildir.Çünkü o ancak kıçımın babası olabilir.
    Puan: 10