zuxxi.com//sinema|geyiks

çitlek

  • Gladyatör - Gladiator

    güzel işte..

    valla bu tip filmler artık klasik bi tat almaya başladılar ama ben yine de seviyorum böyle filmleri. gayet güzel olmuş, ellerine sağlık yapanların..
    Puan: 7
  • Kaplan Tigger - The Tigger Movie

    hayal kirikligi

    daha iyi bir sey bekliyordum. tv'de yayinlananlardan tek farki daha uzun olmasiydi. yani tv'dekiler zaten güzel. bu film için özel olarak para verip de izlemeye degmez.
    Puan: 6
  • Dokuzuncu Kapı - The Ninth Gate

    anlamayacak ne var?

    bu filme giderken insanlar "16 yaşından küçüklerin izlemesi sakıncalıdır" uyarısını görünce hemen bi korku filmi beklemişler haklı olarak. buna bi diyeceğim yok ama izledikten sonra "ne vardı bu filmde?" demek saçma kaçıyor. hele bi arkadaş "nesi sakıncalı 16 yaş altına?" gibisinden bi şeyler demiş ki bu kişinin de zaten filmi beğenmesi beklenemezdi. çünkü filmi az çok anlayan adam beğenmiş. ben gayet güzel buldum filmi. Johnny Depp de her zamanki gibi gayet iyi oynamış. adamın oyunculuğunun her filmde kötü olduğunu söyleyen arkadaş da niye hala ısrarla onun filmlerine gidiyor acaba? her neyse, güzeldi vaktim boşa gitmedi.
    Puan: 5
  • Ben, Kendim ve Sevgilim - Me, Myself & Irene

    yine yapmış

    valla ne diyeyim ben.. bu adamdaki oyunculuk manyak. zaten filme de onun hatrına gittim gibi bi şey oldu. o oynamasa gitmeye bilirdim. gayet güzeldi film de. bence gülmek isteyenler için gidilesi bir film.
    Puan: 8
  • Fantasia 2000 - Fantasia 2000

    mutlu ediyor

    animasyonu izlerken yüzünüzde bi gülümseme oluyo. çok hoş yapmışlar. önceki arkadaşın da dediği gibi klasik müzik sevmenize hiç gerek yok. bence gitmeye değer.
    Puan: 8
  • Ufak Sahtekarlıklar - Small Time Crooks

    niye 6?

    valla filme puan veren kimse bi açıklama yazma gereği duymamış keşke yazsalardı. bence gayet güzel bi filmdi. ben çok eğlendim. woody allen yine güzel yapmıştı. 6 puan az bence ama bazı kırolar gibi ortalamayı yükseltmek için 10 vermeye kalkmıyorum. gerçi daha çok az kişi var. hadi bakalım hayırlısı.
    Puan: 8
  • Nerdesin Be Birader? - O Brother, Where Art Thou

    alla allaaaa....

    valla neden bu kadar çok insanın beğenmediğini anlayamadım. müziklerin kötülüğünden bahsetmiş bi kaç kişi ama o tür müzikten hoşlanmıyosanız bu filmin kötülüğünü göstermez. bunun dışında gayet eğlenceli bi filmdi. hatta bence müzikler ve özellikle adamların söylediği şarkı süperdi. adamlar oynamış işte. çok da başarılı olmuş. gidin bence çekinmeyin..
    Puan: 9
  • Vizontele - Vizontele

    BIKTIRDINIZ ARTIK!!!

    yeter ya kardeşim adam gibi yorumlamıcaksanız yazmayın bi şeyler! ne o öyle o ona laf atıyo, o başka nick alıyo cevap veriyo.. tiksindirirsiniz be adamı! hani bi de olan zuxxi'ye oluyo. adamların ne günahı var da bazı dengesizler yüzünden sitlerinde tiksinsin insanlar? yapmayın artık yeter! filmi yorumlıcaksanız yazın yorumlamayıp da millete laf atıp durcaksanız başka yerde yapın! of be! şimdiye kadar hiç yazmamıştım böyle bi yazı, hep yorumlarımı yazmıştım ama bana da bunu yaptırdınız ya helal olsun! yorum okucaz diye giriyoruz milletin kavgasını okuyoruz! ben filmi beğendim bi kere oyuncukluklar süper oturmuştu, hepsi gayet inandırıcıydı. filmi izledikten sonra yılmaz erdoğanın bi röportajını okudum, adamlar çalışmalarına okumayla başlamışlar zaten adamlar kasmışlar oyunculuklarda, hakkını da vermişler ellerine sağlık. yalnız sonu bi miktar havada kalmış gibi geldi bana. ama güzeldi.
    Puan: 8
  • Düşlerin Efendisi - Quills

    joaquin...

    ben bu adamın iyice bi hastadı oldum valla. gladyatör'de de süper oynamıştı zaten o zamandan beri hastayım, bu filmden sonra daha bi tapmaya başladım adama, saygım arttı.. o ne oyunculuk öyle! film de çok güzeldi gerçekten. geoffrey ve kate de süper oynamışlardı ancak joaquin'in yeri bambaşka. kesinlikle izlenmesi gereken bir film, bazı yerlerdeki sahneleri midesi kaldıramayan arkadaşlarım oldu ancak abartılacak bi olay yok, bu benim arkadaşlarımın hassaslığıdır. ayrıyetten önceden de demiş miydim bilmiyorum ama joaquin çok çok çok çok iyiydi.
    Puan: 10
  • Kadın Kokusu - Scent of a Woman

    çok çok iyi

    bi zamanlar televizyonda izlemiştim. hayatımda izlediğim en iyi filmerden biri. al pacino'ya hayran olmamak mümkün değil rolünün hakkını fazlasıyla vererek oynamış ve anca bu kadar inandırıcı olunabilinirdi bu rolde. al pacino'nun yaptığının ötesini düşünemiyorum. zaten hakkını da almış bi güzel oscarla. filmin konusu da güzel tabii onu da ihmal etmemek lazım.
    Puan: 10
  • Trafik - Traffic

    hakkını almış

    filme oscarlarını aldıktan sonra gittim. filmi izleyene kadar yardımcı erkek oyuncu oscarını joaquin phoenix almalı diye düşünüyodum. ancak benico del toro'yu izleyince onun almasının doğal olduğunu anladım. gerçekten çok iyi oynamış. filmden çıkınca meksika aksanıyla ingilizce konuşasım geldi :) film ise gayet iyiydi. olaylar ayrı ayrı geçiyordu ancak çok iyi şekilde birbirlerine bağlanıyorlardı. Steven Soderbergh de haketmiş yani aldığını. çekimler de çok iyiydi.. gayet güzel bir filmdi. uzun olmasının da bi sakıncası yoktu çünkü filmi takip etmekten zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. akıcı, güzel görüntüler, iyi bir konu ve iyi oyunculuklar.. filmin güzel olmaması için bi neden yok. ayrıca daha iyi filmler yapabileceğini söyleyenler bir an önce yapsınlar da filmlerini onu da büyük bi zevkle izleyeyim.
    Puan: 9
  • Onunla Bir Gece - One Night at McCool's

    eğlenceli

    gayet hoş vakit geçirten eğlenceli bi film. böyle filmlere işim olmaz diyosanız gitmeyin ama eğlenelim, gülelim mutlu olalım derseniz gidin bence. ben çok güldüm. salonda az insan vardı ama onlar da güldüler. liv de tabii ayrıca bi güzellik katmış olaya.
    Puan: 8
  • Cube - Cube

    sevdim

    filmin konusu önce beni bayar gibi gelmişti burda okuduğumda. ne o öyle küp müp başka bi şey yok mu yani demiştim ama filme de gidesim vardı merak ediyodum. sıkılırım diye de düşünmüştüm gerçi girerken ama hiç sıkılmadan hatta merakla bekledim noolcek sonunda diye. benim gibi düşünüp de gitmicek olan varsa diye yazdım bunları yani gidin, beklediğinizden daha iyisi çıkıyo. ama neden bu kadar zaman sonra geldi bizim memlekete? gerçi daha önce gelseydi de ne farkederdi diye de düşünmüyo diilim :)
    Puan: 8