zuxxi.com//sinema|geyiks

_roxanne_

  • Bridget Jones'un Günlüğü - Bridget Jones's Diary

    :) ŞİRİN KADIN

    30 lu yaşlarında bir tombul, hayatını düzene sokma çabası içinde şirin bir kadın, ayrıca sevecen ve patavatasız :) mimikler gerçekten çok hoştu. onu olduğu gibi sevebilirsiniz.
    Puan: 7
  • Kod Adı Kılıçbalığı - Swordfish

    fiyasko

    filmde sadece o ilk patlama sahnesi vardı. başka bir şey görmedim. her şeyi ne kadar basite indirgemişler. 3.sınıf bir filmdi.
    Puan: 3
  • Yeşil Yol - The Green Mile

    muhteşemmmmm :)

    stephen king in 6 ayrı hikayesi bu filmin konusunu oluşturuyor. karakterler her zamanki gibi müthiş. oyuncular tabii çok iyi tek kelime ile muhteşem tekrar tekrar izlenecek bir film arşivinize alın derim.
    Puan: 10
  • Amélie - Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain

    güzel insan Amélie

    İzlemeyen okumasin

    Daha dün izledim filmi hala etkisindeyim. Harika bir kadın, olamaz böyle bir şirinlik yaa... Annesinin trajıkomik ölümü, çilekleri yeme stili, komşusu maç seyrederken ondan kendince intikam alışı, kocaman gözleri :) ve o hazineyi buluşu.... Adamcağızın telefon kulubesindeki hali beni mahvetti, cücenin seyahatleri, ev sahibi ve tabii ki NİNO.... Ayrıntıları seviyorsanız kaçırmayın Gerçekten son zamanlarda izlediğim en iyi film diyebilirim. yalın ama aynı zamanda da nefes kesici bir hikaye... Diğer eleştirilere baktım beyenmeyen arkadaşlar var aramızda!!!! Yani pess Ne diyim pess Ayol madem filmden anlazsınız. Boşboş eleştiri yapmayın. gidin izleyin... :)
    Puan: 9
  • Anastasia - Anastasia

    bence bir klasik

    Harika bir filmdi. Hayran kalmıştım. Hikayedeki esrara bayılmıştım. Yul BRYNNER'ın karizması süperdi. Tekrar tekrar izlenebilecek bir film.
    Puan: 8
  • Casablanca - Casablanca

    ahhh ahhhhh

    İyi oyuncular, iyi hikaye, iyi müzikler Sonuç... Harika bir film. Saplantı halinde ne zaman TV de yakalasam izlerim. Hayranlık uyandıran büyük bir AŞK Helalinden 10 puanı hakeder eee bende verdim walla
    Puan: 10
  • Kral ve Ben - King and I

    vesaire vesaire

    Çok güzeldi yaa Bende çocukluğumda izlemiştim.O ihtişama hayran kalmamak mümkün mü? Tek kelime ile harikaydı.
    Puan: 10
  • Gerçek Yalanlar - True Lies

    eylenceliydi.

    bu film eski bir fransız filminin USD versiyonuydu. ben beyenmiştim. bence eylenceli TV de oynadığında kaçırılmayacak bir film
    Puan: 7
  • Sevginin Gücü - Léon

    Bence aşktı

    bir aşk anca bu kadar güzel işlenebilir sanırım. Muhteşem bir film sinemada izlemediğime bin pişmanım. Böyle bir güzellik olamaz. Tekrar tekrar tekrar izlenip her seferinde de zevk alınabilecek bir film. Reno harikaydı... harbi harbi 10 puanı hakediyor.
    Puan: 10
  • Yıldız Savaşları: Bölüm I - Gizli Tehlike - Star Wars Episode I - The Phantom Menace

    :(

    ben beyenmedim açıkcası çocukluğumda izleyip gözümde büyütmekmiş benimki sabırsızlıkla bekliyordum ve hüsrana uğradım ama yinede izlenmeli
    Puan: 6
  • Stigmata - Stigmata

    idare ederdi.

    Çok çok iyi bir film değildi. ben 2.kere vcd de izledim. Zaman geçirmek için ideal.
    Puan: 6
  • Olağan Şüpheliler - The Usual Suspects

    OLMAZ BÖYLE BİŞİ YAAA................

    İzlemeyen okumasin

    HARİKA 10 - 15 İZLEDİM. KESİNLİKLE MUHTEŞEM OYUNCULAR HARİKA,HİKAYE HARİKA. NE ZAMAN NERDE YAKALASAM İZLERİM MUHAKKAK. İZLEMEYENLER VARSA MUHAKKAK İZLESİNLER. HEMDE DEFALARCA İZLESİNLER.
    Puan: 10
  • Yedi - Se7en

    *********müthiş bir film**********

    tek kelime ile harika sonunda ağlamıştım. defalarca izlenir. (hemen hemen 10-12 kere izledim.)
    Puan: 9
  • Matrix - The Matrix

    WHAT İS MATRİX

    Vizyonda iken sinemada gittim seyrettim. Filmden çıkınca taksim meydanına çıkmaya takatim yoktu. VCD de de yaklaşık 30-40 kere izlemişimdir. Allahım o ne müthiş bir senaryo o ne muhteşem müzikler... Harika bir film... Nefes kesici... İnanılmaz... Artık filmler o kadar zevk vermiyor. M.Ö (matrix öncesi) ve M.S (matrix sonrası) diye sinema zevkim ikiye ayrılmış durumda... 2 yi ve 3 ü hem merak ediyorum, hemde cılkını çıkaracaklar diye korkuyorum. Bu film sinema tarihinde bir devrimdir. Bir ilktir. Filme düşük puan veren arkadaşlara şunu demek istiyorum evinizde oturup YALAN RÜZGARI'nı izleyin sizi o paklar... :p
    Puan: 10
  • Güllerin Savaşı - The War of the Roses

    Gaza geldim... Yazıyom

    abi kadındaki o kin neydi yaa hatun herifi hayatından bezdirdi bee. bir evlilik bu hale gelir mi??? sorusunun cevabı; bence gelir. ayrıca siz siz olun bir kadını düşman edinmeyin. nacizane bi tavsiye
    Puan: 5
  • Birkaç İyi Adam - A Few Good Men

    jack iyiydi yaw

    ben beyendim hoş film güzel film izlemediyseniz ve tv de yakalarsanız izleyin derim. tom jack'i köşeye sıkışınca ben çok zevk aldım.. :)
    Puan: 7
  • Doğum Günü Dört Temmuz - Born on the Fourth of July

    hımmmmmm

    izlemediyseniz görün bence iyiydi sinemada izlemiştim çok zaman geçti üzerinden lakin iyi filmdi.
    Puan: 6
  • Manolya - Magnolia

    çok iyi eleştiriler aldı ama

    filmi izlemeye dayanamadım yaw. çok sıkıldım. bişi diyemiycem. ama çok çabaladım ilk cd yarısında yenildim üzgünüm. :/ puan veremiycem laf olsun diye yazdım işte
    Puan: 5
  • Gözü Tamamen Kapalı - Eyes Wide Shut

    hiç beyenmedim.

    ne derseniz diyin ama pornografik görüntüler hasılat yapmayı başarmış bir film. sex içeren filmlere karşı değilim ama kaliteden yoksun basit bir filmdi.
    Puan: 2
  • Malice - Malice

    iyiydi yaw

    daha geçen gün cnbc-e de oynadı. yeni izledim ve bence hoştu. herifin hayatının içine ettiler. :) walla bravo
    Puan: 6