zuxxi.com//sinema|geyiks

gosalyn mallard

  • O da Beni Seviyor - O da Beni Seviyor

    gitmediyseniz tanrı sizi korumuş

    İzlemeyen okumasin

    walla bi lale mansur hayranı olduum için izledim. başka bişi içinde izlenmezmiş. küçük kızın aşık olduu herif de lale hanıma aşıkmış meğer ama bunla ilgili başka hiçbişi olmadan en gereksiz konularla son buluo film. daa dorusu son bulmaya çalışıo. ne olup bittini anlamadan kulaınızda o iirenç müzikle çıkıosunuz salondan. bide benim izlediim salonda sadece 6 kişiydik. film sonunda görevliler ışıkları yakmaya kapıyı açmaya filam tenezzül etmediler hiç. orda biras daa kalıcam die öle korktumki koşup ben açtım kapıyı salondakilere. gitmein walla!!
    Puan: 2
  • Güzellik Çağı - Belle Epoque

    bi daa gösterilirse izleyin eğlenin

    4 çirkin kızkardeşin hepsiyle gönül eğlendiren yakışıklı bi beyimiz var. kızlara sölüorum film sadece bunun için bile izlenir. ama bide şu varki böle saçma bi filme akademinin ödül verdiini de göz önünde bulundurun ve bu ilginç felsefe yüzünden heba olan filmleri düşünün-ulen şöle bi baktım da ne döktürmüşm beeaa!!
    Puan: 5
  • Gözde Çift - America's Sweethearts

    julia'nın ağzı kocamaaaaan!!!!

    çok bişi beklemeden gittim filme ama bukadar kötü olabiliceini düşünmemiştim.Billy Chrystal için izlenebilir ancak.onda da çok yeni bişi olmadıına göre yapıcak başka şeyler bulun bence.söylenenin aksine julia roberts da çok çirkinleşmiş gibi geldi bana-ağzı da gerçekten kocaman :))
    Puan: 4
  • Komplo - The Score

    ne zamandır böle mükemmelini görmemiştim

    tebrik ediorum OZ abimi. nezamandır iirenç filmlerle vakit geçirmeye çalışıoduk. ama sonunda verdiimiz her kuruşa deicek bi film geldi arkadaşlar. ilk bölümde çok sıkılabilirsiniz ama ikinci bölüm için deer gerçekten. çok heyecanlandım, çok gerildim ve çok eğlendim. bide kızlara sölüorum edward norton'a bikez daa bayılıcaksınız. robert de niro'ya da yeniden hayran olucak herkes eminim. onları da tebrik ediorum! bayıldım,bayıldııım!!!!
    Puan: 9
  • Amélie - Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain

    sonunda 10 puan vermek de nasip oldu bana :))

    aslında konuyu okuduunuzda gerçekten çok geyik ve sıkıcı bulabilirsiniz. ancak bölesine alıştıımız bir konu okadar sıradışı bi üslupla anlatılmışki sevmemek, eğlenmemek mümkün diil. kızımız çok güsel-kahretsinki- ve yalnız ama bi okadar da zeki. izleyenlerin gönlünde öle bi taht kuruyoki herkes biran önce kızın mürvetini görüp salondan ayrılmak istio. oğlanla kız arasındaki gidip gelmeler biraz uzamış gibiydi ama en güsel yerinde -hiç sıkılma payı bırakmadan- sona erdi. ben bayıldım. gerçekten çokçok eğlenceli bi filmdi. sakın kaçırmayın! bu arada nino'nun davut güloğlu'na olan benzerlii de diikatimi çekti dorusu. filmi bırakıp bi ara da onla eğlendim :))
    Puan: 10
  • Piyanist - La Pianiste

    bi film ödül alıosa ondan uzak durmak gerek,bunu öğrendim sonunda

    walla nası başlicamı bilemiorum ama çok gereksiz bi film olmuş gerçekten. aylarca beklenen olay yaratan bi film kesin çeşitli sapıklıklarla dolu oluyo zaten. sapıklıklarda asla sansür gerektiricek cinstn diil. çünkü ortada olan biten bişi de yok. yani bu filmi izlerken harcadıım zamanı bi porno filme harcamayı tercih ederdim derim. ama şunu da inkar edemem ki oyunculuk gerçekten iidi. oyuncular ödüllerini haketmiş gerçekten. amelie'den sona fransızlar ii filmler yapmaya başlamışlar gerçekten demiştim ki, bu filmle yine hayal kırıkllına uğradım.
    Puan: 4
  • Sayılarda Boğulmak - Drowning by Numbers

    bi kereden fazla çekilmez derim

    film hiç bişi anlatmıo bence ama sayıları takip etmek için izliosunuz bi yerden sona.ama bazı sayılar film içinde bikaç kez görünüo;bunun sebebini merak ettim dorusu-deliyim de. bide filmden şunu öğrendik ki erkekleri öldürmek için hiçbi nedene ihtiyacımız yok aslında.
    Puan: 6
  • Teneke Trampet - Die Blechtrommel

    bi daa gösterilirse izleyin ama çok da bişi beklemeyin

    bağırıp durduğu bazı sahnelerde çocuğu boğmak istedim.gerçekten çok enteresan bi tipi var yavrucağın.ama kesinlikle sevimsiz bi çocuk. yine de böle bi konunun daa kişisel tahlillerle verilmesi gerekirdi die düşünüorum.hikayeyi çocuğun ağzından dinliyoruz ama çok duygusuzca anlatılmış,sanki başkasının başından geçmiş gibi olaylar. konusu ve tarihi içeriği için izlenebilir bence.
    Puan: 7
  • Akıl Defteri - Memento

    anlamayan okumasın!

    kesinlikle çok akllıca kurgulanmış bi film. ilginç senaryo, filmin geriye doru gitmesiye büsbütün ilginç olmuş. siz ilk sahneleri izleyip herşeyi öğrendiğinizi zannederken, aslında hiç de öle olmadıını görüosunuz filmin sonunda. sürükleyicilii artırmak için pek çok detaydan kaçınılmış. çok da ii olmuş bence. ne eksik ne de fazla. filmin tek rahatsız edici yanı, herşein çözüldüü, yani teddy'nin herşei anlattıı sahnenin çok hızlı geçilmiş olmasıydı bence. ama çok net bi açıklama da filmin gizemini yok edicekti. yönetmenin izleyenlerin kafasında sorular bırakmak istedii belli. çok da ii başarmış.
    Puan: 9
  • Şarküteri - Delicatessen

    izledikten sonra kimseye bişi anlatamicanız filmlerden

    öle gerçekten. gülüosunuz, eğleniosunuz. ama karmakarışık bi film. ben sevdim. özellikle görüntüler ve detaylar çok eğlendirio insanı. zekice şeyler gülmek çok büyük bi zevk gerçekten. buda bizlerin pek alışık olmadıı bişi bence.
    Puan: 7