zuxxi.com//sinema|geyiks

waq

İnternet Sarkaçları

küfürleşmek zevkli olur bunlarla. sonra asl sorduklarında biraz eğlenirsin ve 19/f/ist deyiverirsin. adam hayatının yakarışını yapar az önce öle demek istemediği üzerine.

Araba Kullanma

uzun ve geniş bi viraj alırken direksiyonu sabit tutmaya çalışıyosunuz. ve evet ayarı yakaladınız. çok zevkli yaw.

Tuvalet

Alafrangayı sevmiyom çünkü oturduğun zaman makat çapı yeterince genişlemiyo... alaturka da yoruyo adamı... şöyle bebeklerin yeni yürümeye başladıkları zaman bindikleri bi araba var... ondan olsa keşke...

Falan Oldum'cular

"öğ falan olduk biz..." i unutmayalım, diyenleri ezelim, muhtevalarında az gelişmiş beyin lobları bulundurduklarını yüzlerine vuralım her seferinde.

Sınıf

bu bi ihtiyaç artık... liseden arkadaşlarınla bi araya geldiğin zaman "abi bizim fizikçi nasıldı yaa! bigün sınıfta oturuyoz..." şeklinde bi başlangıçla aranızda sizin liseden olmayan elemana olay güzelcene anlatılır... sonra da harbiden güldüğü zannedilir... sonu gelmez bunnarın bırakın...

Ağır El Şakası Yapanlar

bi de arkadan yanaşıp elini bacakarandan geçirip yakalar seni bu... (allahtan istiklal marşını tersten okuyabiliyodum o zamanlar...)

Hayır O Diyil'ciler

- Abi çok ayıp etmiş! Böyle söylemeseydi keşke. - Hayır o diyil benden çıktı olay, artık Ertuğrulla onun arasında. Bu dialog gerçek hayattan alınmıştır. 2. cümlenin sahibi, söylediği cümleyle "Ya birader onunla alakası yok bak şu yüzden şöle şöle oldu..." demek istememektedir. Aslında "Ya ben çok kötü durumdayım şu an ne dersen de seni sklememekteyim, en iyisi bırak ben konuşayım ve ağzımın tadıyla isyanımı edeyim, asabi portresi çizeyim..." demek istemektedir ancak 1. cümlenin sahibi (yani ben) anlamamaktadır.

Ümit Aktan

Naklen yayında "Ve top taca çıktı sayın seyirciler... evet taç, gipür." diyecek kadar cesur adamdı vesselam.
  • İlk Sevişme - Une vraie jeune fille

    genç kızın ihtirasları ha?

    ben de sen abazanın allahısın diyorum bilader...
    Puan: 5
  • Akıl Defteri - Memento

    zeka...

    Allah'ıma hamdolsunki zeki insanların senarist olmalarını engellememiş... Hep böyle hep böyle...
    Puan: 10
  • Cube - Cube

    hamd ve şükür...

    Gene Allah'ıma hamdolsun ki bu filmi sinema denen kubbe-i ulema şerr'in de ederini temin ederek değil de, VCD diye tabir edilen o tılsımlı derya döngecinde izlemişim...
    Puan: 2
  • Yapay Zeka - A.I. Artificial Intelligence

    ampül...

    Biz filmden çıkınca, bu sonda gelen tiplere ampül dedik... Bakın nooldu: -Ya herşey iyi güzelde bu ampüller niye geldi şimdi? -Olm sTeve 'ciğimin hüneri onlar... "Aslında filmi bitirebilirdim ama zaten gelecekte geçen filmi bi 2000 yıl sonrasına götürebiliyorum bakın işte bunları ben yaptım..." diye bağırıyodu film. -Peki bu filmin bi dahaki versiyonunda ne olabilir bu gibi tipler? -Herşey olabilir... Mesela Steve şöyle der: "Ya Süleyman, şurdan 5-10 tane elektrik direği kap gel!" Süleyman:"Hasihtir gene mi?" Steve: "Hadi sallanma!..." -Puaaaa...
    Puan: 8
  • Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği - The Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring

    chacha ya katılıyorum.

    Chacha kardeşimizin dediği gibi kimse bu filme laf edemez. Tek kelimeyle harikulade iki kelimeyle aşırı mükemmel olan bu filmde orta dünya da yaşananlar, bakın dikkat edin "yaşananlar" demekle herşeyi kastediyorum, birebir aksedilmiş. Legolas'ın iki ok atmasını, Gandalf'ın büyü yapmasını v.b. bi takım şeyleri FRP oynayanlar daha iyi anlar. Bunların hepsi mümkün kimse itiraz etmesin. Elrond pek uymamış olabilir ama her pilav da bi tane de olsa taş bulunur. 10 üzerinden 10, 100 üzerinden 100. Helal olsun.
    Puan: 10
  • Hızlı ve Öfkeli - The Fast and the Furious

    7: Gayet güzel film yapmış elin oğlu.

    Fix amerikan mantığı; araba, hatun, patlama, mutlu son. Film, efektlerden yüksek not alıyor, senaryo normal, ne saçma- ne de etkileyici. İnsana "çüş" dedirten tek şey sonlara doğru o siyah arabanın yaptığı hareket. Yuh yani.
    Puan: 7
  • 13. Savaşçı - The 13th Warrior

    yahu ben...

    ... vcd de izlediydim. Çok hoşuma gitti. Arap kıyafetleri de pek yakışmış haylaz Antonio'ya. Filmin bir mesajı vardı. Ha "saçmalama" diyosanız anlayana... Hakikaten lezzetli ve hakikaten bi kere daha izlerim.
    Puan: 8
  • Aydaki Adam - Man on the Moon

    pok...

    Tamam Jim seni anlıyorum, radikal bi akım yaratmak için efor sarfediyosun ama hiç bi aktör senin peşinden gelmez. Sen gerçekten bir "Maske" sin. VCD' sini bile almayın sakın. SAKIN!
    Puan: 1
  • Çatlak Profesör II - Nutty Professor II - The Klumps

    Lanet yağsın üstüne!

    Böyle filmlere acımayın arkadaşlar. Öğüre öğüre kusun ve çakın puanınızı. Canım sıkılıp dersleri astığımda bu filme gittim. Ancak dersleri asmanın kötü bişey olduğunu o zaman öğrendim. Evet itiraf edeyim ki çatır çatır ödedim parasını. Kendimden utanmıyorum ve soran herkese kıllığına "Çok güzel film! Bence mutlaka gidin!" diyorum. Al sana 1! (O da 0,5 ten 1 yapıyo)
    Puan: 1
  • Maske - The Mask

    eyvallah

    Ben de sırf yorum yazmak için geldim buldum burayı. Saolasın Jim. Kendini çok iyi sentezlemişsin maskenle. Hep böyle hep böyle!
    Puan: 7
  • Matrix - The Matrix

    olmamış...

    İzlemeyen okumasin

    gereksiz bi filmdi. hayatımda gördüğüm reklamı en çok yapılan filmdi ve kurgu saçmalıklarla doluydu. Film sonunda öpüşme olmamalıydı. Mutlu son olmamalıydı. Yok yok bok gibiydi.
    Puan: 3