zuxxi.com//sinema|geyiks

DeiTy

Leblebi Tozu

ilkokuldan sonraydı hiç unutmam, çıkarsın okuldan kan ter, bi de aklına o gelir, aha da plastik minik çöp kovasına benzeyen kaplar, üstünde paraşüt bazında kapaklar, paket lastiğini pırt açarsın, plastik kaşık kasar seni, yalarsın o sarı tozları, sora işte o an, nefes alamıyosun, yapışmış ağzın açamıyosun, aha bide arkadaşın bişey soruyo konuşamıyosun, yok yok bu son bi daha hayatta almam diyosun, ertesi gün aynı okul çıkışı yine aynı bakkaldasın, yapış yapış ağzın eve koşar lıkır lıkır suya kanarsın... güzeldi be. ya sarı tozlar ya da çocukluğumdu. hangisi güzeldi şu an tam karar veremiyorum. heyt işte heyyt.
  • Kırmızı Değirmen - Moulin Rouge!

    neden olmasın?

    Aşk tadında müzikal format (Bknz.duygusalım kahretsin) Özellikle yazarları ve tiyatrocuları konu alması çok başka tat verdi bana... leziz! Işıklar, trajedi, drama, gözyaşları, tebessümler, ölüm... "seni son anıma dek seveceğim, seni ölünceye dek seveceğim Neden olmasın ki?" Aşka inananlar, günümüzde türüne rastlanmayacak bir aşkın görüntülerine doya doya doymak için bu filmin salonunda yayılabilirler. je voudrais mourrir un jour de pluie!
    Puan: 9
  • İlk Aşk İlk Dans - Dirty Dancing

    e harikaydi!

    ilk izledigimde yazamadiklarimi yazicam simdi.. ben patrick'e sefiyorum eflencem! dans dans dans! so love! harikaydi.. muzikler, patrick, babe... tum sarkilari defalarca dinlendi filmden sonra, patrick'e aşık olundu filan.. posteri daha gecenlerde elime gecti sora TV'de rastlayip farkli bir tatla mest olundu, hala guzeldi yani bi maaay bi may beybeeeeeeee oba!
    Puan: 8
  • Meksikalı - The Mexican

    the yorum ki

    cildirtmadi ama guzeldi konu bir silah uzerine mi donuyor? hayir, direk yalan! Bknz.AŞK ;p
    Puan: 6
  • Şrek - Shrek

    sana seviyorum eşekcim .)

    Eveeet... Gercek guzelligin ve iyiligin ve aşkın insanin neresinde oldugunu anlatiyor bence.. benimkiler hala icimde ya senin esekcim?
    Puan: 8
  • Trafik - Traffic

    tixinch

    kusmaq istiorum sonucta verilmek istenen konu verilememis derim.. ya da almak icin bayagi caba harcadim neydi o yaaa film basliooo vinnnn efekti bitcek in innn aiyyy filmden cikmak gibi bişi yapmadigim icin sonra oturup doya doya sasirdim ayh!
    Puan: 4
  • Ruhlar Evi - The House of the Spirits

    cinler periler ucusmuyor

    cnbc-e seviyorum bu kanali kahretsin ;p Guzeldi! seyredin bozmayin ruhumu aaA!
    Puan: 6
  • Matrix - The Matrix

    Matrix is Matrix!

    Biri benim fişimi çekersiniz mi sen? mukemmeldi her şeyiyle tum oyunculariyla mukemmeldi!
    Puan: 10
  • Titanic - Titanic

    Titanic Rulez!

    müthiş: emekler harikulade: müzik! muazzam: görüntüler fecii: ölüm! çok iyi anımsamıyorum ama ilk yapıt sanki daha mükemmeldi.. Yine de 10 puan
    Puan: 10