zuxxi.com//sinema|geyiks

freakasoid

  • Dar Alanda Kısa Paslaşmalar - Dar Alanda Kısa Paslaşmalar

    İİİRENÇ...

    entel isimler koymakla olmaz bu işler.com.tr adresinin en baba filmi bence.. izlemediyseniz mutlaka izlememeye devam edin..ç.
    Puan: 1
  • Charlie'nin Melekleri - Charlie's Angels

    ÖZgE harbi güsel film ööle deme

    sevgili arkadasım özge bu yazıyı sırf bana ukalalık yaptın die yazırum haberin olsun... seni ukala seni... ÖZGE!!! ayrıca film de fena diil kızlar çıtır işte..
    Puan: 7
  • Korkunç Bir Film - Scary Movie

    BERBAT ÖTESİ!!!!

    'korkunc bir Film' gercekten adından da anlaşılacagı gibi korkunç bi film... sakın gitmeyin vcd sini almayın televizyonda gösteririse kim 500 milyar ister falan izleyin ..
    Puan: 1
  • Grinç - How the Grinch Stole Christmas

    Ah Ozge Ah...

    ozge simdi cok kizcan ama napiim yazmam lazim bunlari:)) bu filmede özgeyle yine gidemedik ya.. El dorado yolu na da gidememiştik.. bu zaten dandikmiş KONU HAVADA KALMIS..
    Puan: 1
  • Filler ve Çimen - Filler ve Çimen

    Fena sayılmaz di mi (özge?)

    ya adı filme göre cok entel ama film biras daha tekdüze adına göre.. ne fili ne cimeni.. ama yine de iyidir özge de ben de cok begendik.. (gitmememize ragmen bi de gitsek...)
    Puan: 7
  • Bir Şans Daha - Bounce

    Vasat ında altında!

    cok cok sıradan ve basit bi film.. izliyiciigi ceken hiç bişey yok herşey cok tahmin edilesi ve sıkıcı .. eger bu filme gitmeyi düşünüosanız bırakınız ööle sadece düşünce halinde kalsın.. eywallah
    Puan: 1
  • Komser Şekspir - Komser Şekspir

    HELAL OLSUN !!

    walla ne diim ya harbici cok kral olmuş film sinan cetin abimin ellerinden öptüm fikrine zihnine saaalık.. okan bayülgen de almış götürmüş filmi..
    Puan: 10
  • Yeni Hayat - Cast Away

    güsel olmuş güsel

    iidi tom hanks cok iidi ama ada da biras daa atraksyon olsa iiyidi
    Puan: 5
  • Akıl Defteri - Memento

    vcd sini alıp hergün izleyesim war

    İzlemeyen okumasin

    harbiden cok zekice ve dahice bi senaryo ve herkesin kasmış ama olayın zaten , yönetmen ve senarist Nolan ın da belirttigi gibi tam bi 'haH budur işte ' dencek vi akışı yok bazı yerler tamamen yoruma acık bırakılmış zaten.. ve tartışarak en mantıklı çözümleri bulmanın zevkini yaşatıo.. ve bazı genel soruların cevapları: 1. Sammy die bi amca var ve gercekten sigorta şirketini dolandırmak adına rol olarak bööle bi hafıza kaybı ayagına yatıor ama karısı flan yok ve ROL YAPIOR.. 2. lenny sammy nin öyküsüyle kendi öyküsünü birleştirerek sucu kendi üstünden (KArısınıignelerle kendisi öldürdü karısı tecavüz olayında ölmedi!) atmaya , katili aramayı yasam amacı ve kendini sucdan sıyırma hadisesi olarak görüo bilicaltı.. 3.teddy polis! bi dönem buna iyilik yapıp ama aynı zamanda kullanıo da bazen (jimmy nin getirdigi para) bi de asıl katili harbiden bulup öldürdü zamannda lenny.. 4. bu hastalık hastanın bildigi bi hastalık oluo, bilmemne amnezi denio ve mantık hatası diil bu.. 5.varsa kafanıza takılan bişi lütfen sorun acalım olayı hemen!!!
    Puan: 10
  • Kod Adı Kılıçbalığı - Swordfish

    sacmalık!!

    bu ne abi matrix tadına koşcam die her filmi bok eder oldular, verdiim paraya yazık su filme, cok kötü tavsie etmiorum ben ettim siz etmeyin en fazla bi arkadasınızdan vcd sini flan bulun daa ii..
    Puan: 1