zuxxi.com//sinema|geyiks

bana n.name yakışmaz

  • Tehlikeli Bekleyiş - The Crossing Guard

    sean penn in bulaştığı filme düşünmeden gideceksin !

    Filmi tv de izlemiştim .sean penn in hayranı olduğu actörlerden jack nicholson dengesiz baba rolünde iyi oynamış filmin başını biraz kaçırmıştım!!! ancak güzel ilginç bir finalle biten bu filme adapte oldum ve sevdim.bir kez de gösterilse de izlesem.
    Puan: 8
  • Abuzer Kadayıf - Abuzer Kadayıf

    UNUTULAN KOMİK BİŞEY VAR.

    Bİ DEFA FİLMİ BEÐENDİM ANCAK İZLERKEN BİR SONRAKİ KAREDE NE OLACAÐINI TAHMİN EDEBİLİYORSUN.film çok şeye değinmek istemiş becerememiş.yalnız mafyalıkta sınır tanımayan tatlısesin mafyanın her dediğini tıpış tıpış yapmış olması-kendi iddiasına göre-karizmasını etkiler sanıyorum. ayrıca şebnem özinalın da büyük harfle yazmak zorundayım, sadece O TAŞ GİBİ DÖT VE GÖÐÜSLERİYLE filmin afişlerinde başrol oyuncıularının hemen yanında yer bulabilmesi filmin ,eleştirdiği düzenin bir parçası ,kurbanı olduğunu göstermiyor mu? belki de bilerek yapılmıştır. metin akpınar iyiydi ancak talat bulut, gerçek yaşamda , filmdeki lehçeyle konuşuyor mu diye tereddüt etmeme sebep oldu.bu da ne kadar iyi oynadığını gösterir.
    Puan: 8
  • Ölümüne Kadar - Play It to the Bone

    FİLMİ ROCKY İLE KARŞILAŞTIRAN DENYOLAR !

    Ne alakası var 1,ikincisi bence çok şeye bulaşıp aktarmaya çalışan, boksörler dünyasına bizi sokabilen ve bunları başarıyla yapabilen bir film.dostluk,komedi,azim vs. herşeyden var içinde.şimdiden yılın en iyi 20 filmi içinde sağlam bir yer veriyorum. Keyifle izledim.bir kez daha görecem.kaçırmayın derim.
    Puan: 9
  • Dokuzuncu Kapı - The Ninth Gate

    FİLMİ NERENİZLE İZLEDİNİZ !

    Yahu sonda şeytan beklemenin ne anlamı var,hayret ediyorum, bi de şeytan yok çok kötü olmuş diyorsunuz. zaten amaç şeytana değil yaratanla aynı kata ulaşıp tatmin olmak. benim takıldığım husus resepsiyoniste aratılan 40 yaşındaki kadının kim olduğu idi! o kadın 40 yaşında mıydı?!ne güzeldi öyle?ya o çirkin giyimli yeşil gözlü tatlı kız ?ya viper? . Bence beğenmeseniz bile gittiğinize pişman olmayacağınız güzel senaryo ve kurgusuyla kafanızda yer edecaek bir çalışma.
    Puan: 8
  • 60 Saniye - Gone in Sixty Seconds

    yarışmayan arabalar filmi

    sadece 10-11 dakika sınırını zorlayan arabalar görebileceğiniz bir film.Nerde o orjinalindeki 40 dakika araba kovalama sahnesi. 3 verecektim ortalamanın daha da düşmesi için ve o güzelim arabanın aynasını niko kırdığı için 2 veriyorum.
    Puan: 2
  • Senli Benli - Hurlyburly

    sean penn ismi geçiyorsa afişinde ,gideceksin o filme !

    filmi izledim, çok uzun tiradlar cidden biraz yoruyor ancak bu sanırım filmi yeterince dikkatli izlemememden ,filmin beklediğimden farklı çıkmasından kaynaklandı bu. bir de öyle bi yerde bitiyor ki neden daha önce herhangi bi yerde bitymedi de burda bitti diyorsunuz filmi bi daha izleyeceğim ancak şunu söyleyeyim ki sean penn yine her zamanki rolllerinden birinde loser rolünde oynuyorki sırasıyla k spacey m ryan ve o lolita iyi oynbuyor, oldum olası o tip teenage cool kızlardan etkilenmiştir bu satırların yazarı. şebnem özinal da gittiğim sinemadaydı o da filmi beğendi ,o gerzek klaltakla aynı filmi beğenmemiş olmam gerekirdi ,yoksa film kötümüydü diye düşünmeye de başlamadım değil,ama olsun nasılsa bi daha izleyecem filmi. unutmadan belirtiim sean penn bu fişlmde 150 000 dolara oynamış, helal olsun, oyuncular sıkılmanızı engelleyecektir bi gidin derim.
    Puan: 8
  • Ringin Ötesi - Beyond the Mat

    bu güreşe meraklılar kaçırmasın, çok ilginç !

    sadece ilgililerin seveceği bi tür çünkü paso dalma ,karambol, ayılık var. izlerken acayip gaza geliyosunuz zaten ben de film biter bitmez kendimi salona attım ama salon kapanmıştı çalışamadım. belgeswel olmasına rağmen ilginiz hiç dağılmıyor yani bu insanların belgeselinin güzel olabilirmiş. konusu zaten ilgimi çekmişti film güzel bi belgesel olunca da çok hoşuma gitti, tekrar gidecem. yönetmenin yıllarca çalışmasısnın bir ürünü bu film. filmdeki insanlar hiç rol yapmıyor gibi. merak ettiğiniz her şeyi size gösteriyor .bu film neden sadece bi sinemada oynuyor bilemiyorum.
    Puan: 9
  • Balalayka - Balalayka

    ya ben tam tersine hiç beğenmedim uğur yücel i,

    ilk yarım satteki gümbür gümbür gürültü nedense hiç dikkatimi çekmedi ve rahatsız etmedi zaten rahatsız edici olsaydı bi şekilde yok edilirdi. uğur yücel in bence tek yaptığı film boyunca somurtması, zaten rolü başka kim oynasa o kadar oynardı. ben tam tersine cem davran ın oyununu çok beğendim, tam oturmuş o role. balerin, tiyatrocu ve tania başta olmak üzere çoğu rus u beğendim zaten beğenmediğim rusların rolü de çirkin şişman rus rolünü oynamaları idi. filmin özellkle son yarım saatinde ülkemizin ne kadart güzel olduğunu görüyosunuz, sırf onun için bile gidilir. yalnız sakat kıza dikkat ettiniz mi derenin başındaki iskelede diğer kızlara su sıçratırken bacağı çok güzel çalışıyo. bi de küçük kardeşin tiyatrocuyu ilk müşterisine bırakması cidden kötü bi şey ya, kimsenin başına böyle bişey gaelmesin. kız ikonaların bi tanesini tabutta unutmuş, bunu neden söylemedi u yü cele ve birini almadan gitti ?BİR DE kız etkilemek için ille de kavga etmek mi gerekir bu filmdeki gibi? ya da her kadın neden uğruna kavga eden birine anında aşık olur? bu gerçek yaşamda da böyle değil mi? kazadan sonra onları evine kabul eden kişi daha sonra kızlardan biriyle anlaşıyor mu deniz kenarındaki küçük kafe de? tam yakalayamadım o noktayı .balalayka güzeel, kızlar güzeel,özellikle ilk 30 40 dk sonrası guzeel,süreyya sineması 11.sıra çok guzel
    Puan: 8
  • Şaşkın - Bedazzled

    yahu 7 dileğim olsa

    1 i elo ile yatmayı istemek olurdu ne salak adammış beb . film süper elo sadece karizma ile aktris olunabileceğinin kanıtı ,ulen param olsa nelere yapardım diyenler kaçırmayın ,ben çok beğendim
    Puan: 9
  • Malena - Malena

    SAKIN AÇIRMAYIN !

    ÇOK BEÐENDİM görüntüler ,müzik,senaryo ,montajı çok iyiydi.ben de hazırlıktaki ingilizce hocama aynı şekilde aşık olmuştum belki de ondan çok sevdim filmi çok eğlenceli bi film.Anlatılacak bi film değil gidin görün herkesin özellikle erkeklerin kendinden bişey bulacağı kesin bence ,biz de benzer komik olayları yaşamadık mı? ben kolay kolay vermem hatta galiba ilk defa 10 veriyorum bi filme bu yönetmeni takip etmek lazım.ya kaç saat ldu izleyeli başka filme de gidecektim isteğim kalmadı o kadar güzel bi film .
    Puan: 10