zuxxi.com//sinema|geyiks

tandy_let_run

Mastürbasyon

Ya çocukluktan kalma oyuncak ayılar? Kuşkusuz bunu da bir çoğumuz yaptı, hele hele kız kardeşi olanlar onların oyuncak bebeklerini bir kez olsun çıplak görmek için taklalar attı zamanında. Cesur olalım, bunları da konuşalım.

Meriç Köyatası

meriç köyyumurtası diye espri yaptık mı? yaptık.

Hatıra Defterleri

Yazıp bitirirsin, sonrada sayfanın sağ üst köşesini içe doğru kıvırıp üstüne 'sakın açma' yazarsın, içinede 'niye açtın salak' gibi bişi yazıp verirsin, sonra hatıra defterinin sahibi senin yazını okuyup o kısma geldiğinde hunharca gülüp eğlenirsin.

Cin Ali

Sonradan biz büyüdük tabi. Bizim kardeş okula başladı, bi baktım elinde renkli, kuşe kağıda nefis baskılı bi seri kitap, adıda Süper Ali. Çocukluğumuzun canıımmm Cin Ali'sini bu hallere düşmüş görünce yüreciğim cız etmişti.

Cam Kola Şişeleri

Hala var bizde, su dolduruyo içine annem, kafaya dikmesi güzel oluyo, bi bilse döver beni valla.

Gece Cimnastiği

tamam herşey güzel, kamera tam istediğim yerlere zoom yapıyo, yasemin harika. gel gör ki stüdyo nası tozluysa yasemin'in ayaklarının altı simsiyah. keyif meyif kalmıyo tabi bende. siz siz olun çorapsız gezen bi sevgiliniz varsa çekinmeyin terkedin onu, hayatta aşktan daha önemli şeyler var sonuçta...

Çokomel

önce küçük küçük parçalar halinde üstündeki çikolatası yenir, sonra o çilekli vesaireli kısmı yenir, kalır bitek bisküvi. en zor olan bu bisküvinin alt kısmındaki çikolatayı sıyırabilmektir. (bisküvi bu şekildemi yazılıyo acaba?)

Alman Porno Filmleri

şu kendi kendine oral sex yapabilen zenciyi bi tek ben mi gördüm?

Plaj

yok arkadaş ben beceremiyom plaj işini. elalem gülüyo oynuyo taklalar atıyo, biz alt tarafı şezlongda oturuyoz, duş alırken mayomuzdan çakıl taşı çıkıyo, kum çıkıyo. ama karar aldım madem çıkıyo her halükarda çakılı, kumu; ben de takla atacam bundan böyle.

Fanatik

acayip bi savaş sahnesi vardı bitanesinde yaralı bi memetçii öbürü taşıyodu, sağlık ekibine teslim edip akarsudan su içerken kolyesi görünüyodu boynundan, kırmızı beyaz, milli takım olayı,."kahraman fanatik" diyodu sonunda. fenerbahçeninkinde doğuştan fanatik, galatasaray ölümüne fanatik, trabzonspor gizli fanatik.

Final Fight

Hocanın biri geçen dönem mat. dersinin final duyurusunda yazmıştı öyle; Mat152 Final Fight diye, biz gülüp etmiştik, kızlar anlamamıştı. Tabi hemen hagar geyikleri başladı, günlerce sürdü. Dersi farklı farklı bölümlerden alan büssürü insan kaynaşıverdi bu sayede, birlikte ataricilere gidildi, adam dövüldü, sevinildi.