zuxxi.com//sinema|geyiks

avahit

  • Stigmata - Stigmata

    Bu Aralar Gidilebilecek Iyi Filmlerden Biri

    Her ne kadar temel olarak Hristiyanlik uzerine yapilmis bir film olsada bastan sona temposunu kaybetmeden devam eden guzel bir gerilim filmi. Zaman bulursaniz izleyin.
    Puan: 8
  • Üç Kral - Three Kings

    İÐRENÇ

    Fragmanların ınsanları nasılda kandırabileceklerinin güzel bir kanıtı. Kesinlikle görülmeye değmez.
    Puan: 2
  • Erkekler Ağlamaz - Boys Don't Cry

    Eee Yani

    Yani ne desemki sonunda gerçek bir hikaye. Öyle çok fazla duygusallık filan yok. Ama hatun cidden oskarı haketmiş doğrusu. Film bittiğinde bile ya bu erkek arkadaş diyordum. Bence ancak 5 i hakediyor.
    Puan: 5
  • Kazanma Hırsı - Any Given Sunday

    Guzel Bir Film

    Ne diyeyim. Al abimiz gene döktürüyor. Adamlar iyi yapmış. Bu hafta sonunda izlenebilecek iyi filmlerden biri. Hele Amerikan Futbolunu seviyorsanız bayılacaksınız. Eğer sevmiyorsanız işkence gibi gelebilir. Bu arada Cameron Abla mızdan pek bir (aslında hiç) action beklemeyin.
    Puan: 7
  • Oyuncak Hikayesi 2 - Toy Story 2

    Çok İyi Yaaa!

    Fazla söze ne gerek el oğlu işi biliyor. çizgi filmleri neredeyse filmlerden daha güzel yapıyor. Zaman bulursanız ve içinizseki çocuğu henüz öldürmeseydiniz mutlaka gidin. Çocuklarla dolu bir salon ilk anda çekici gelmese de onların arasına girip bi de bu güzel filmi izleyince, korkulacak bi şey olmadığına karar verecek ve gerçekten eğlenceli bir iki saat geçireceksiniz.
    Puan: 8
  • Gladyatör - Gladiator

    Mükemmel

    Fazla söze ne gerek bu sezonun en iyi filmiç Tek kelime ile süper...
    Puan: 9
  • Kara Göl - Lake Placid

    Berbat

    Bu filme kesinlikle gitmeyin.Beş para etmez bir film. Gladyatör e 2. kez gitmek inanın size daha çok zevk verecektir...
    Puan: 3
  • Fantasia 2000 - Fantasia 2000

    Gercekten iyi film...

    muzigin cizgilerle mukemmel dansi...
    Puan: 9
  • Dr. T ve Kadınları - Dr. T and the Women

    Ancak bu kadar kotu olabilirdi!!!

    Gereksiz yere uzatilmis dirdir sahneleri, hangi duygu uzerine yogunlastigi belli olmayan sozum ona duygu! sahneleri... Zamaninizi bosa harcamak ve aklinizdaki R.G. izlenimini yok etmek istemiyorsaniz sakin gitmeyin!!
    Puan: 2
  • Yeni Hayat - Cast Away

    Saakiiinn haa!

    Yani ne desem ki!! Fragmani o kadar super bi filmin kendisi ancak o kadar kotu olabilirdi!! Sanirim eloglu gene filmin en guzel yerlerini kesip bicip bizi kandirdi. Yani filmi izleyecegime oturup fragmanini 5 kere izleseydim sanirim daha cok lezzet alirdim!! Filmde hersey havada kaliyor, adamimizin 4 yilda 30 metreden balik avlayabilecek konuma gelmesi haric... Espriler sizi ancak! gulumsetiyor, duygusal sahneler ise gene havada kalmis. O kadar yil o adada kalan bi insan hakkinda daha dokunakli sahneler cekilebilirdi bence.. Ayrica gene Helen Hunt'imiz var!!! Bu gidisle 'bu hatunu artik gormek istemiyoruz' kulubu kuracagim.. Yeter yani..Daha iyi filmler varken bu filme gitmeyin bence. Ama illede baskasida kalmadi diyorsaniz, yapacak bisi yok gayri. Iki saatlik sIkIntiya katlanacaksizin.. Bu arada filmin sonunun filmin kendisinden bile kotu oldugunu soylemeden gecemeyecegim!!!!!
    Puan: 4
  • Kadınlar Ne İster? - What Women Want

    Suuppeeerrr!!!

    Tamam tamam itiraf ediyorum, filmin gelmesini bekleyemeden CD den izledim. Ama film super yaaa.. Bence son aylardaki en iyi film! Her ne kadar su fotokopici kizla duygusal sahneler olusturulmaya calisilmis olsa da film tam anlamiyla gulmek icin gidilecek bi film. Mel abimiz gene olayi tek basina kopartiyor. A bi de su Helen midir Hunt midir nedir, ole bi hatun var! Yani bi filmde daha gorursem su hatunu kusucam yaw. Yeter artik!!! Bu haftasonu iyi bisi yapin ve bu filme gidin...
    Puan: 8
  • Dansöz - Dansöz

    Arkadaslara kesinlikle katiliyorum

    Sevgili Zuxxi, lutfen 0 puan verme gibi bi hakkimizda olsun. Onca yoruma aldirmadan gittim ve keske aldirsaydim dedim. Yani ancak bu kadar igrenc otesi bi film olabilirdi. Savas midir Ay midir Ayi midir nedir, o ne idugu belirsiz mahlukati da bu yedigi halttan oturu kiniyorum. Saygilar...
    Puan: 1
  • Kasımda Aşk Başkadır - Sweet November

    Eh iste....

    Aman Allah im ne gazla kendimi hazirlamistim gidicem, muthis bir duygu saganagi yasiycam diye.. E oyle gidince de dehset bir hayal kirikligina ugradim. Ama film genel o olarak fena diil. Gidilirse oyle paraniz ve zamaniniz yanmis sayilmaz. Bi de su sonlari artik degistirsinler yaaa, biraz daha farkli sonlar istiyorum, bence sonu en kotu kismiydi, boyle bir filme gercekcilik oynamaya gitmiyor insanlar..
    Puan: 6
  • Mumya Geri Dönüyor - The Mummy Returns

    Tam TV isi

    Yani bastan sona action vardi filmde. Ha bire effect doldurmus el oglu. Iyi guzel etmiste birseyler eksikti. Bi turlu icine cekemiyordu izleyiciyi. Izleyici ile olan contact eksik kalmis o yuzden de baydi acikcasi. Eger baska planlariniz varsa bu filmle pek zaman kaybetmeyin derim...
    Puan: 4
  • Pearl Harbor - Pearl Harbor

    Film dediin iste bole olur...

    Bayildim bu filme. Kesinlikle performansini kaybetmemis uc saat boyunca. Hani gerilim filmlerinin hic durmadan bastan sona gereni makbuldur ya bu film de romantik versiyonunda basarmis bu isi. Gerci oyle damardan bir ask-sehvet romantizmi olmasa da bayagi hos. En guzel yani da sikmiyor. Gerci basinda yapmacik gibi duran tepeden inme sirf romantizm yaratacam diye klasik kamera oyunlari ile cekilmis bi iki sahne amanin bu ne! dedirtse de filmin geriye kalani olayi kopartiyor. Bence bu yilin en iyi filmi. Bu filmsizlikten kirildiimiz donemde daha iyi bir secenek yok gibi duruyo. Hele de bu tur filmlerden hoslaniyorsaniz. Bu arada kirmizi ve pike olaylarina deginmeden gecemeyecegim ;)
    Puan: 8
  • Evrim - Evolution

    E hakkini yemeyelim gulumsetiyor yani...

    Yer yer insani kopartan sahneleriyle (ozellikle de makat olayi:))), fazla bisi beklemeden girdiinizde, ozelliklede bu aylarda, ancak hos anlar gecirmenize yetecek kapasite de bi film. Ne diyelim; tercihiniz sinema ise ve hos vakit gecirmek istiyosaniz gidin derim...
    Puan: 6
  • Amerikan Pastası 2 - American Pie 2

    Kahkaha Tufani (Acaba zamanin da ben de bi Jimbo muydum?!!) :)))

    Bir filmin ikincisi ancak bu kadar basarili olabilirdi. Abazanligin ve tabu yikiminin tavana vurdugu, herkesin-ozellikle de erkeklerin- ucundan biryerlerinden mutlaka yasamis oldugu o karsi cins muhabbetlerinin insani kendinden geciren islenisi. Kesinlikle asmislar olayi... Gulmekten insanin kasiklarini tutasi geliyor :)) Zamaniniz ya da paranizi bir film seciminde daha mantikli harcayamazsiniz. Kesinlikle gidin derim, hele ilkini begenenler kacirmasin.
    Puan: 8
  • Bridget Jones'un Günlüğü - Bridget Jones's Diary

    Eh Iste...

    Aslinda fazla soze gerek yok, fazla beklenti icine girince insan bi turlu eldekinin degerini bilemiyor. Aradigim hicbirseyi bulamadim desem yeridir. Ne komedi, ne romantizm. Okuyanlar kitabinin daha iyi oldugunu soyluyorlar. Sanirim filme gitmek yerine kitabini alip okusaniz daha hos olur..
    Puan: 5
  • Bitirim İkili 2 - Rush Hour 2

    Eh yani...

    Artik kliselesmis espriler yaninda klasik hayt huyt dogus sahneleri.. Ilkini begenenler bunu da kesin begenecektir. Bu tarzdan hoslananlar, filme giderek pekte kotu bi is yapmazlar, ancak sonucta, bir tv filminden oteye gecememis..
    Puan: 4
  • Akıl Defteri - Memento

    Mukemmel..

    Kesinlikle son yillarda izledigim en iyi filmlerden biri. Iste buydu beklenen, tam anlamiyla yeni bir soluk. Baska hicbir filmden sonra o filmi izleyen insanlarla o kadar sik tartismaya girmemistim. Sanki ortalikta dolasan insanlar ikiye ayrilmis, izleyenler boylece konusulabilecek olanlar ve izlemeyen sanssizlar.. Izlemeden anlatilamaz.
    Puan: 9
  • Gözde Çift - America's Sweethearts

    Iiihhhh!!!

    Insan boyle bir oyuncu kadrosundan daha fazla sey bekliyor acikcasi. Yani gitseniz de gitmeseniz de pek fark etmez. E giderseniz ne olur, hicte bisi kaybetmez, ustune hos bir eglencelik izlemis olursunuz..
    Puan: 5
  • Hızlı ve Öfkeli - The Fast and the Furious

    Muziksiz bir film anca bu kadar olurdu!..

    Cidden ilginc, ozellikle dikkat ettim tek bir nota duyamadim. Tamam arabalar, yarislar, kovamacalar iyide, insan biraz konu katar be guzelim. Film 5 para etmez ama ille de deli arabalar gorecem diyorsaniz, kim tutar sizi :P
    Puan: 4
  • Amélie - Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain

    Fransiz bu isi biliyo..

    Hayatin icinden esprilerle hos kotarilmis bir film. Belalti espirelerin cirkinlesmeden hos tebussumlerle sunulabileceginin guzel bir ornegi. Anlamli ve hos bir seyirlik bence. Gidin gidin, iyi bir is yapmis olursunuz. Hayatini baskalarinin mutluluklari uzerine kurmus olanlari belki biraz daha iyi anlarsiniz..
    Puan: 8
  • Komplo - The Score

    Yani tam anlamila eh iste..

    3 mukemmel oyuncu ama gel gorki kliseden oteye gecemeyen vasat bir film. Ozellikle Edwart abimize yazik olmus, zaten cimbizla seciyodu rolleri bari bu kadar vasat bir filmle arayi uzatma yoluna gitmeseydi.. Ama ille de bu 3 luyu izlemek istiyorsaniz, ne diyelim, gidin. Ama daha iyi filmlerin oldugu bu hafta icin pekte iyi bir secim diil acikcasi.
    Puan: 5
  • Şellale - Şellale

    Ahhh Antakya, Antakya....

    Walla film, film olarak izleyicilere ne verir bilemem ama benim icin, bir Antakyali icin hayati tekrar yasamak gibiydi, mukemmeldi. Antakyayi hissetmek, Harbiyeyi yasamak, her gidenin mutlaka geri donme istegini kamcilayan o guzelim Harbiye pikniklerini yeniden tatmak.. Bir Antakyali iseniz kesinlikle gidin.. E Antakyali diilseniz pek gitmeye deger mi bilemeyecegim, gerci sonucta Turk insanini isleyen bir filmdi, yani oyle pekte pisman olmazsiniz.
    Puan: 6
  • Acemi Prenses - The Princess Diaries

    Tamam hosta pek bi bos yaa..

    Yani sinemada izlemeye pek degmez, ama ille de gitcekseniz o kadar da baymaz acikcasi. Bildiimiz cirkin, kaba bir hatunun zarif, guzel bir prensese pekte etkileyici olmayan donusme hikayesi..
    Puan: 4
  • Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği - The Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring

    Bu senenin en iyi filmi..

    Millet neredeyse birbirine girecek yok mukkemmeldide yok uyduruktu, falan filan.. Yaw kardesim siz filmden aldiginiz zevke baksaniza. Bence film ne mukemmel ne de uyduruk, ancak bu senenin en iyi filmi oldugunu dusunuyorum. Kesinlikle bir daha ve bir daha hicte sikilmadan izlerim. Bence izleyen herkes, 1 basan arkadaslar bile ayni seyi dusunuyorlardir. Ben gidin derim, paranizi cope atmadan bir sinema harikasi izlemis olursunuz. A bi de son bisi, filmin kitabini oumus olup olmamakla filmden alinacak zevkin alakasi yok, kitaplarini okumadan da gayet kendinizden gecebiliyorsunuz ;)
    Puan: 9