zuxxi.com//sinema|geyiks

T-U-A-N-A

Dansöz Stresi

interstar yayın hayatına girer girmez bu vahim konuya el atmış ve bizi dansöze boğmuştu, milletçe bayram etmiştik o sene. hatta, Alp Buğdaycı "alın size istediiniz kadar dansöz, oynattık da nooldu" dercesine bi konuşma yapmıştı ki hiç unutamam.

İstemiyorum Baba

Hay be kardeşim beeeee. Nerden de hatırladın şu şarkıyı, valla kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi, keşke hiç gelmeseydi.

Evimiz Hollywood'da

Brenda Playboy'a çıplak pozlar verdi diye dizininin yapımcıları tarafından diziden gönderilmişti bi senaryo uydurularak. Dizide zaten herkes birbirini götürüyo, neden bööle bi ahlaki hassasiyet gösterdiler annamadıydım doorusu. İşin en tuhaf yanı, kız gittikten sonra kendisinden hiç bahsedilmez oldu, ana babası bile. İnsan hiç mi merak etmez arayıp sormaz evladını? Garip geldiydi bana.

Orkid

lisedeydim. eskiden orkid paketleri mavi poşet şeklindeydi. sonradan yeşil ve yapışkanlı oldu. her neyse.. teneffüsteydik. sınıftaki erkek arkadaşlardan biri yanında öğle yemeği getirmiş. bi de baktık, sandwich bu mavi torbalardan birinin içinde. bütün kızlar gizliden gizliye güldü tabi. belli eetmedik tabi garibe utanmasın diye. annesinde de hiç akıl yokmuş diye söylenmiştik. sen tut orkid poşeti içine ekmek koy!

Fizyolojik Durum Yorumlayıcıları

- gözüm dalıyo. - misafir gelcek desene. - kulağım çınladı. - biri seni anıyodur. - elim kaşındı. - sağ mı sol mu? - sol. - yazıııkkkk. - n'ooldu? - para çıkcak elinden. sağ kaşınsaydı keşke. - deme yaw!
  • Duruşma - Duruşma

    çok çok güzel,harika ama 10 kadar değil

    valla diyorum ki, ben gittim, gördüm, eğlendim. yalnız bir ara acaba "bizimkiler" dizisini mi izliyorum falan oldum. bugay yapımın el attığı belli. Zafer Algöz zaten artık kendini çoktan kanıtladı. Güven Kıraç ve Meltem Cumbul'un performansları da iyi. yine de çok fazla bişey bekleyerek gitmeyin. eğlencelik bi film işte.
    Puan: 9
  • Şaşkın Dedektif - Blue Streak

    gidilmesi tavsiye olunur

    klasik, insanı çok fazla yormayan bi amerikan komedisi. gerçekten komik sahneler vardı, olaylar arası bağlantılar iyiydi. gerçi filmin sonu baştan belli ama yine de görmeye değer.
    Puan: 7
  • Amerikan Pastası - American Pie

    kaçırmayın üzülürsünüz

    zuxxi sinema sayfasında izleyenlerin dediklerini okuduktan sonra çok fazla beklentiyle ama beklentilerimin boşa çıkmasından korkarak gittim filme ve müthiş eğlendim. "anlat bakalım"dan sonra en çok güldüğüm filmdi. kesinlikle abartıldığı kadar porno bi film deil. hatta erotik bile deil. not:siz yine de bu son iki cümlemi okuyup anne babanızla filan gitmeye kalkmayın. muhtemelen daha ilk sahnede filmi yarıda bırakıp çıkmak zorunda kalarak devamını merak edebilir, ya da, "bu dünyanın artık çivisi çıkmış" gibi nasihatlar dinlemek zorunda kalabilirsiniz. benden söylemesi...
    Puan: 10
  • Müfettiş Gadget - Inspector Gadget

    çok kötüydü

    son zamanlarda gittiğim en kötü filmdi. sinemada hiç bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum. bi an önce bitsin diye dakikaları hatta saniyeleri saydım. eğer ille de izlemek istiyosanız çizgi filmini izleyin daha iyi.
    Puan: 1
  • Seksi Peri - The Muse

    paranıza yazık vala

    oyuncuları bile filmi kurtaramamış. son zamanlarda izlediğim en kötü filmdi diyebilirim. gülümsetemedi bile.
    Puan: 1
  • Kahpe Bizans - Kahpe Bizans

    bence gidin ve görün

    filmin tüm medyada çok fazla reklamı yapıldı ve belki de biraz fazla abartıldı ama bence izlemeye değer. yalnız şurası kesin ki, türk milleti dışında hiçbir millet filmden bişey anlamayacaktır. filmi anlayabilmek için bu topraklarda doğan bi vatan evladı olarak, bu kültürle yoğrulmuş olmak gerekir. güzeldi, güldüm.
    Puan: 8
  • Yeşil Yol - The Green Mile

    niteleyecek sıfat bile bulamadım!!!

    Açıkçası filme tesadüfen girdim, daha önce eleştirileri okumamıştım, ya da reklamını izlememiştim. Çoğu kişi 3 saati uzun bulabilir ama inanın harcadığınız vakte değiyor. Kesinlikle gidin derim, başka da bişey demem
    Puan: 10
  • Sırlar Oteli - The Million Dollar Hotel

    gitmeyin

    wala arkadaş zoruyla gittim, ben aslında baska filme gitmek istiyodum, uzun bi tartışmadan sonra sürüklenerekten sinemaya girdim. hani bi de dedim, bari dedim, en azından dedim, Mel Gibson war dedim, hadi görelim bari dedim hay demez olaydım, yanımdakiler salonu terketti. geri kalanlar oflamaktan şiştiler. salonda filmi bi tek beğenen, daha doğrusu beğenmek zorunda kalan, yanımdaki arkadaşımdı:) o bile "çok değişik bi film" dedi, başka da bişey diyemedi.
    Puan: 1
  • Zor Baba - Meet the Parents

    MUHTEŞEM!!!

    wala fazla söze gerek yok, kesinlikle kaçırılmıycak bi film. çok uzun zamandır bu kadar gülmemiştim. kesinlikle tavsiye ediyorum. beğenmemeniz gibi bi şey söz konusu bile olamaz!!!
    Puan: 10
  • Komser Şekspir - Komser Şekspir

    Çok çok güzel, harika ama 10 kadar değil.

    gittim... gördüm... güldüm... ağladım....
    Puan: 9
  • Çikolata - Chocolat

    adı gibi bi film

    arkadaşla gittik dün, adı gibi tatlı bi film. çikolatadan pek haz etmememe rağmen, filmden sonra canım bi çekti ki sormayın:)) walla filmden çıkarçıkmaz 2gofret aldık:)
    Puan: 8
  • Bridget Jones'un Günlüğü - Bridget Jones's Diary

    7 puan

    mükemmel denilemese de hoştu. gitmeye değer. filmde güzel olan şey, gerçek hayatta olması muhtemel olmayan ancak hollywood filmlerinde görebileceğimiz çok güzel, seksi, başarılı, tuttuğunu koparan, hayatta her istediğine ulaşan hayali bir başrol karakteri yerine, daha vasat ama daha gerçekçi bir karakter kullanılmasıydı. yalnız filmin sonu biraz havada kaldı gibi geldi bana.
    Puan: 7
  • Amerikan Pastası 2 - American Pie 2

    Çok çok güzel, harika ama 10 kadar değil.

    1'ine de gitmiştim, buna da gittim. 1'ine de yorum yazmıştım, buna da yazıyorum. 1'inde de çok gülmüştüm, bunda da çok güldüm. özellikle, moralimizin bozuk olduğu ve milletçe depresyona girdiğimiz şu günlerde, kafa dağıtmak, gerçek hayattan uzaklaşmak ve gülmek için birebir derim ben.
    Puan: 9
  • Komplo - The Score

    ala alaaaaaa...

    ben bu filmin bu kadar düşük bi ortalama yapmasına hakkaten şaşırdım. (ben yazıyı yazdığım sırada 6,6 idi) Son zamanlarda, hiçbi filmi izlerken bu kadar gerildiğimi hatırlamıyorum. çok heyecanlı ve sürükleyici bi filmdi bence. dur bi 10 puan veriyim de helalinden ortalama yükselsin biraz. yazıktır.
    Puan: 10
  • Amélie - Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain

    fazla söze gerek yok

    tek kelimeyle harika...
    Puan: 10