zuxxi.com//sinema|geyiks

cry4angel

  • Haydut - Bandits

    Klasik

    Bruce ve onun mahvedici gulusunun degisik bir harmani. Gayet guzel. Bruce hayranlari, beklediklerinden fazlasini bulacaklar tahmin ediyorum. Gormedigimiz triplere girmis olmasi da filme ayri bir lezzet katiyor. : )
    Puan: 9
  • Komplo - The Score

    Robert De Niro, Marlon Brando ve gerisi...

    Kadro, filmi izlettirmeye yetiyor sanirim. Edward Norton hernekadar igrenc bir oyunculuk sergilemis olsada Robert abimin su goturmez performansi ve zeki, cevik, ahlakli oyunculuguyla, Marlon babanin "Kehi! Kehi!" gulusu, fazlasiyla filmi sariyor. Eh ne diyeyim artik. Gidin!
    Puan: 9
  • Amerikan Pastası 2 - American Pie 2

    Seks

    "Cok komedi degil" olarak yargilanmasinin bir nedeni de herhalde, American Pie 1'e gore degerlendiriliyor olmasidir. Herhangi bir film gibi izlendigi takdirde cok keyifli bir film oldugunu soyleyebilirim. Sadece seks konusunda biraz asiriya kacilmis hepsi bu. Ben esprinin zeki olanini severim triplerinde giderseniz, hayal kirikligindan baska birsey yasamazsiniz. Gidilir!
    Puan: 7
  • Hızlı ve Öfkeli - The Fast and the Furious

    Mukemmele Yakin.

    Harika. Olaganustu. Bugune dek izledigim en harika film. Motor sesi, makineler nefis. Ruyalarima girdi. Mutlaka izlene!!!
    Puan: 10
  • Zor Baba - Meet the Parents

    Harika.

    Gercekten hos bir film. Kahkaha atarak guldugum ender filmlerden birisiydi. (Ayrinti: Ben Stiller'in Robert De Niro'nun vazosuna nanik yaptigi sahne). Zevkle izlene!
    Puan: 9
  • Aramızdaki Sarışın - Keeping the Faith

    Sicak Bir Film.

    Kadro oldukca iyi. Senaryo da surukleyici. Jenna Elfman'i Edtv'den ve Dharma&Greg'den biliyoruz zaten. Diger iki kardesimin zaten adlari cikmis 9'a inmez 8'e. Hadi bakalim. Muck!
    Puan: 8
  • İçimdeki Çocuk - The Kid

    Bruce!

    Hastasi oldugum bu yuce insanin, herhangi bir filminin herhangi bir sahnesinde, o inanilmaz gulusunu gorursem, o filmi izler, yorum yapar, puan verir, dvd'sini alir, herkese tavsiye ederim. Onun gibisi bir daha gelmez. (Ayrinti: Porsche'un icindeki takim elbiseli sahne). Mutlaka izlene!
    Puan: 9
  • Komşum Bir Katil - The Whole Nine Yards

    Hos!

    Film ismindeki "Katil"'i gorunce "The Jackal" aklima geldi biran! Tamamiyle farkli gerci ama ilginc bir konu. Neyseki komedi isinde de aksiyon isinde oldugu kadar iyi Bruce abim. Kurtarmis filmi. Bukalemun gibi adam ya! Hangi role girse, rolun hakkini veriyor. Neyse izlenir yani!
    Puan: 7
  • İkimizin Hikayesi - The Story of Us

    Oneriler, ogutler.

    Film bana gore tamamiyle sunu yapin, sunu yapmayin edebiyatinda donup duruyor. Michelle Pfeiffer yerine baska birisi oynasa bu kadar bayik olur muydu onu da sorgulamak gerek. Bruce abim hakkinda tek kelime etmiyorum. Herzaman soyledigim gibi, o varsa ben varim! Yapacak baska isiniz yoksa, eviniz yandiysa, ailenizle kavga ettiyseniz ve bosa harcanak biraz param var diyorsaniz gidiniz!
    Puan: 6
  • Altıncı His - The Sixth Sense

    Sasirtici.

    Gercekten sasirtici bir film olmus. Hani su sonunda "Oha! Hadi ya! Nasil yani?" dedigimiz turden. "Unbreakable" a yakin degil mi? Hayret senaryolarida ayni derin abim yazmis. Bu ufakligi da iyi kesfettiler ha! Gerci iyi rol kesiyor afacan ama her filmde onu gormek sikinti verici. Neyse konu itibariyle + Bruce Willis faktoru nedeniyle gidile!
    Puan: 8
  • Yapay Zeka - A.I. Artificial Intelligence

    Vay be eloglu yapiyor kardesim!

    Simdi oncelikle derinlere inmek gerek. 1- Steven Spielberg yonetmis. (10) 2- O minik afacan ki adini hala tam ezberleyemedim da oynuyor. (10) 3- Senaryo etkileyici ve teknolojinin nimetlerini gozler onune seriyor. (10) 4- Ayicik! Ayicik! Ayicik! (10+1) Hadi bakalim. Yiyorsa gitmeyin demenin 4 farkli yolu! 10 abicim sayiyla da yaziyla da on.
    Puan: 10
  • Armageddon - Armageddon

    Allahim yarabbim!

    Agladim filmin sonunda. Daha ne diyeyim kuzum? Yazmaya kalksam en az 5 paragraf yaparim, kasmak istemiyorum artik. Hersey olaganustu guzel filmde. Tek birsey haric: Dvd'si pahali. : PpP
    Puan: 10
  • Schindler'in Listesi - Schindler's List

    Steven Spielberg Ekolu.

    Yonetmenlik meslegi meslek olali boyle yetenekli eleman gormemistir kanimca. Zeka kupu, heyecan yolcusu, gozyasi melegi. Bu filmi izlemediyseniz yuzyilin eniyi 100 filminden birini izlememissiniz demektir. Kacirdiysaniz vcd ile yetinmeyin ya, kiyin paraya alin dvdsini. Attirmayin tepemi. : )
    Puan: 10
  • Er Ryan'ı Kurtarmak - Saving Private Ryan

    Heyecan Verici!

    Steven ne yapiyor ediyor, filmin biryerinde milleti koltugundan firlatiyor ya! Bu film buna en guzel ornek aslinda. Cikartma sahnesini tekrar tekrar izleyebilirim hala. Kursunlari sanki ben yiyorum gibi olmustu. Gerci goruntu ve ses yonetmenlerinin de payi buyuk ama fikir babasi onemli olan. Kesin izlene diyorum ama yinede siz bilirsiniz. Konu olarak bana biraz sacma geldi.
    Puan: 7
  • Yeni Hayat - Cast Away

    I ih!

    Onler iyi ama arkalar i ih! Film hic hosuma gitmedi dersem yalan olmaz sanirim. Birkere senaryo oldukca abuk. Bu teknoloji, bu Abd? Hale bak! Acayip bayildim filmi izlerken. Hatta birara yemek bile yedim sikintidan. : ) Bosyere umut baglamistim oysaki Tom Hanks'e...
    Puan: 5
  • Jurassic Park - Jurassic Park

    Super!

    Yapilan ilk dinazor filmi sanirim. Oldukca etkilendim filmden. Soyle ki; Jurassic Park'in nevresim takimini aldim. : P Action, action, action! : ) Gidile, izlene!
    Puan: 9