zuxxi.com//sinema|geyiks

madmansituation

Misafirlik

Bide misafirlikte verilen o çörek börek dolu tabağın boşaldıktan sora ezici bi görüntüsü vardır, ya şimdi ben alıp bunu götereyimmi yoksa evsahibi gelsin alsınmı? "mükerrem hanımın oğlunu gördünmü eşşek kadar olmuş bi tabağı mutfağa götüremiyo" yada annenizin "evde hiç böyle yapmaz bak seni seviyo zerrin" lafları arasında bir bocalama evresi geçirirsiniz. Boşverin takmayın kafaya kalırsa kalsın götürünce şahbaz olmuyoz nasılsa..

Mastürbasyon

Benim bi tezim var. Çıkış anındaki hızın karesi ile alınan haz doğru orantılıdır. İspatı tabiki deneme yanılma. Aksini iddia eden varsa dinleyebilirim, vaktim son derece müsait.

Kartal Kağan

Nasrettin hoca fıkralarından şarkı yapardı bu zat: aman hoca kurtar bizi bu fillerden gece gündüz çalıştık diye bişeyler söylüyordu yıllar sonra ben bu herifi süper babada gördüm sanırım, ama görmemezlikten geldim.

Kül Tablası

Kül tablasının kapasitesi 40-50 izmariti kaldırabilecek niteliktedir, ama valideniz içinde bi tane bile izmarit olsa onu alır götürürür yıkar mutfakta bırakır, sizin gibi uyuz birinede boş sigara paketlerini tekrar doldurmak kalır.

Esteban

Esteban güneşin oğluydu, güneş açsın diye bunu gemi direğinin tepesine bağlamışlardı İspanyollar. Sonra Mendoza bunu alıp Meksika'ya götürdü, ilk bölüm böyle idi. Sonra meksikada zıpır bi oğlan ve kızla kanka oldu. Bide olmekanlar çıktı soradan kepçe kulaklı idiler, o zamanlar kardeşimle dalga geçmek için iyi bir malzeme idi, sonra düşündüm olmeca markası olmekanlardan mı geliyo yoksa olmekan ismi tekiladan mı? Hala arasıra gelir aklıma bu soru bilen varsa bi zahmet.

Berber

Saçın kesilirken aynadan arkada bekliyen heriflerle göz göze gelirsin, bu olabilecek en anlamsız göz göze gelmedir, üzerinde düşünüp kıllanmaya hiç bi şekilde gerek yoktur.

Hayri Hiçler ve Bülent Karpat

Bülent Karpat ve Compela (bilmeyenler için söylüyorum kendisi aslen yabancıdır, ama Karpat'tan daha iyi türkçesi vardır) arasındaki şu diyaloğu da eklemeden geçemiyecem: Bülent Karpat: eveğt köpela maç çok zordu, IIIII neğlerğ söğlüğcen maçh hakkında Compela: abi bütün maçlar zor, ama bizim işimiz bu.

Üniversite sınavı kursuna gitme

pazar sabahı şehir elinde defterle geçiş yapan çocuklara ve yerleri süpüren çöpçülere aittir.
  • Kurtların Kardeşliği - Le Pacte des Loups

    kusmuk

    Şimdiye kadar gittiğim en kötü film başını vermeyen şehit (hayalet süvari) idi. Bu filmin hikayeside o filmle hemen hemen aynı olmasına rağmen kurtların kardeşliği en az iki boy farkla öne geçti. Yavaş düşen yağmur damlaları ve çamurlu ayakkabılar beni zerre derecede etkilemez. Kraldan çok kralcı kurtların filme katkısı nedir derseniz diyecek bişi bulamam. Fransa'daki geçmiş irticai faaliyetleri ilginç buluyorsanız gidin. Kimsenin ailesine laf söylemek bana düşmez ama Marc abiniz bana kalırsa çok ucuz bi herif, o önce kendini kurtarsında, sonra gitsin filmi kurtarsın.
    Puan: 1
  • Olağan Şüpheliler - The Usual Suspects

    Makinacıda olabilir kendisi(affedilmeyenden bahsediyorum)

    Kimbilir kaçıncı kez oturup seyrettim onumu çakıyorum tabi ki, 10 defa daha seyredersem 9a düşermi, sanmıyorum heralde düşmez.
    Puan: 10