zuxxi.com//sinema|geyiks

bilidikid

Kısa Kısa

saat

saate bakarsın 1 dk sonra biri sorar bi daha bakarsın. salak mısın?

Kısa Kısa

el yazısı

yazı yazarken bazı harfleri diğerlerinden güzel yaparız ya. sonra gururla bakarız o harfe. hatta içimizden geçiririz "keşke her harfi böyle yazsam"

Kuruyemiş Yeme

en sinir şey kabuklu antep fıstığının üst kabuğunun yarısının kırılmasıdır. ben o durumlarda gözüken kısmı dişimle kemiriyorum! zararın neresinden dönülse kardır.ama çöpe giden o güzelim fıstığın kalan kısmına da şöyle bi bakmadan edemiyorum.

Berber

Yüzlerce kez yıkanmış taş gibi havluyla ıslanmış yüzünü öyle bi siler ki,derinin üstünden bi katman eksilir sanki...

Plaj

tipler vardır suya daldıktan sonra mutlka saçları arkaya yatırcak şekilde çıkarlar. saçlar ilk anda yapışık geriye doğru olduğu için "abi saç nası olmuş? böyle mi jölelesem artık" sorusu mutlaka her zaman sorulur.Ayrıca Kumsallarda suyun diz boyuna kadar olan yerinde röveşata,uçan kafa,uçan tekme ve kalecilik gibi figürleri deneyen ve o esnada sürekli bağırarak konuşan tiplere ne demeli?Ama bu tiplerin top kaçınca ne kadar kibar olduğunu da unutmamak lazım.Yiğidi öldür hakkını ver demişler.Plajda bile olsa..

Cartel

bi şarkısının bi bölümünde: "1-2-3-4 round sonra manita oldu manfiş ben ise bomba" diyerek türk erkeğinin cinsel gücüne de değinecek kadar geniş anlam yelpazesi sunarlardı bize.