zuxxi.com//sinema|geyiks

Sebola

Pazar

anne zoruyla pazara giden kız evladıysanız, elma satan kimi pazarcıların "elmalara bak elllmalaraaaaaaaaaa" veya "oohh sert sert, sulu sulu, bi tut bak aplaaa" tadında sapkın fantezilerine alet olabilirsiniz. bu yüzden pazara çıkmak mecburiyse pazarcı amcalar ve oğullarıyla fazla yüz göz olmayınız. mümkünse böyle sapıkların elmalarının kurtlu olduu söylentisini sinsice yayınız ki satış yapamasın eşşoleşekler.

Kuruyemiş Yeme

yarısı kırılan fıstııın içini, diğer parçayı kaşık göreviyle kullanarak yeme duygusu insanın ne faziletli bir organizma olduğunu anlatmaz mı dostlar? böylece diğer parça kaşık kisvesi altında, yalnızca kırık bir parça değil, işlevli bir kabuk; sıkışan parça ise mideye gidip israf olmadan mutlu sona ulaşmış bir yemiş olarak tarihe geçiyor. tanrım! ne güzel.

Evimiz Hollywood'da

Kızlar tayfası Kelly'nin saçlarına hastaydı ama bilirdik ki asla saçlar onunki gibi olmaz. Arkadaşları tarafından "Hey Kell.." diye çaarılırdı, ulan zaten kızın adı kısaltmadır, kısaltmayı da kısaltıp üç harf bıraktın naaptın yaa?

Falan Oldum'cular

kral-numberone-kiss vb. vjleri de bunnarı ellerini çarparak söölüyolar. "ay bi an fakslarınız gelmeyince nası yani falan oldum ben" şeklinde. ellerini niye çarpıyolar ki?

Anket Defterleri

şey vardı: beğendiğiniz özellikleriniz: çok güzelim, taş gibiyim, hödö, zödö... beğenmediğiniz özellikleriniz: fazla duygusalım, insanlara çok güvenirim... hadi lennn!

Elektrik Kesintisi

ışıklar açıkken gelmeyen çişin elektrik aaaniden gidince gelmesi bizim gibi zavallı organizmaların ortak kaderi midir acaba? fenerle girilen tuvalette klozet içine ışık tutmak bir nedir peki? içinde ne arıyosan?