zuxxi.com//sinema|geyiks

ScaLP

Uykudan Önce

Uyuyacaksındır.Işığı kapatıp yatarsın yatağa.Gözün karanlıkta bir şeye takılır.Ne olduğunu çözemezsin.Aklına çok acayip şeyler gelir.İşte o zaman ışığı açıp bakmak için asla kalkma.Çünkü gördüğün şeyin hep sandalye üzerindeki giysilerin,yerdeki çorabın,masanın üzerindeki telefonun,kapının arkasına yamuk asılmış elbisen vs. olduğunu anlarsın.Boşu boşuna kendini yormuş olursun ve o güzel uyku öncesinin hiçbir anlamı kalmamıştır artık.

Zuxxi'ye Yazı Yazma

Yazımın yayınlanmadığını görünce "Allah'ım ben niye onlar gibi değilim" diye isyan edesim gelir.
  • Jurassic Park III - Jurassic Park III

    Pek Fark Yok

    İzlemeyen okumasin

    Diğer Jurassic Park filmleri gibi bu da efektler (özellikle dinazorlar) bakımından muhteşemdi. Ama aynı şeyi senaryo için söyleyemeyeceğim. Artık ezbere bildiğimiz bir senaryoyu oynamışlar. Birkaç adam belli bir amaçla adaya çıkar. Orada dinazorlar onları kovalar. Birkaçı ölür. Diğerleri hayatta kalmayı başarırlar. Ve adadan kurtulurlar. Fakat hiçbir zaman dinazorların hepsi ölmez. Bu yüzden filmin 4,5 ve 6. versiyonları çıkabilir. Bu da filmin güzelliğini bozacaktır.
    Puan: 8
  • Kod Adı Kılıçbalığı - Swordfish

    ilginç..

    Hoştu. İlginç bir senaryoydu.Şahsen ben etkilendim. Efekt olarak da patlama sahnesi mükemmeldi.
    Puan: 9
  • Karanlıkta Dans - Dancer in the Dark

    İzleyin bu filmi

    Müzikal filimleri pek izlemem. Bu filme arkadaşımın çok fazla övmesi yüzünden gittim. Beğenmiyeceğimi sanıyordum ama gerçekten beğendim. Bjork'ün sesi ve müzikler harikaydı. Senaryoda çok dramatik. Görülmesi gereken bir film.
    Puan: 10
  • Dr. Dolittle 2 - Dr. Dolittle 2

    Canı sıkılana..

    Canı sıkılan ve biraz eğlenmek isteyenler için iyi bir film. Ben beğendim.
    Puan: 6
  • Şrek - Shrek

    Güzel

    Her yaştan insanın seyredebileceği bir film. Sadece çocuklara hitap etmiyor. Zaman zaman duygusal, zaman zaman komik. Seslendirmelerde karakter paylaşımı çok güzel olmuş. İyi bir film olmuş doğrusu.
    Puan: 7
  • Ölümcül Bedel - Valentine

    Gerilim mi!

    İzlemeyen okumasin

    Çok gerilim bir film diye gittim. Hiç beklediğim gibi çıkmadı. İnsanı geren en ufak bir yeri bile yoktu. O kadar alışığız ki bu tür filmlere izleyen herkes en son sahnede adamın burnundan kanlar geleceğini tahmin etmiştir. Bu filmin tek güzel yanı başrolde oynayan güzel kızdı:)
    Puan: 3
  • Pearl Harbor - Pearl Harbor

    savaş sahneleri için gidin

    Savaş sahneleri çok güzeldi. Senaryo da iyi sayılabilir. Fakat buram buram Amerikan propagandası kokuyor film.
    Puan: 6
  • Şövalye - A Knight's Tale

    Güzeldi

    Macera, üzüntü, aşk, neşe, komedi, gaza getirici sahneler,güzel kız, nefret edilecek kötü adam, onurlu bir kahraman, we will rock you, nike vs... hepsi vardı senaryoda. Çok beğendim.
    Puan: 8
  • Lara Croft - Tomb Raider - Lara Croft - Tomb Raider

    Ehhhh

    Harika bir film değildi.Mesela matrixle falan karşılaştırınca yanına yaklaşamadığını rahatlıkla söyleyebilirim.Biraz aksiyon var.Senaryo eh işte..Efektler çok iyi değil.Ama Angelina'ya laf yok.O güzeldi:)
    Puan: 5
  • Yapay Zeka - A.I. Artificial Intelligence

    Teddy:)

    Duygusal ve güzel bir filmdi. Fakat daha iyisini bekliyordum doğrusu. Yalnız filmin sonunda Steven'ı alkışlamak geldi içimden. Bu nasıl hayal gücü be kardeşim. Adam nasıl bağlayıverdi filmin sonunu. Filmde en çok o küçük oyuncak ayıyı sevdim. İleride böyle oyuncaklar yapılırsa yaşıma başıma bakmadan kaparım hemen:)
    Puan: 8
  • Kurtların Kardeşliği - Le Pacte des Loups

    İyidir iyiiii

    İzlemeyen okumasin

    Sırf action sahneleri için bile gidilebilecek bir film. Sonlara doğru kızılderili ölünce şimdi kim dövücek bu adamları diye biraz paniğe kapılmıştım. Ama sağolsun Fronsac içindeki savaşçı ruhu ortaya çıkardı. Kızılderiliden geri kalmadı. Kısaca uzun ama iyi bir filmdi.
    Puan: 7
  • Amerikan Pastası 2 - American Pie 2

    Keşke 1.sini de seyredebilseydim!

    Tek bir cümleyle ifade ediceğim bu filmi Bu filmin 1.sini kaçırdığım için çok pişmanım!!
    Puan: 10
  • Maymunlar Cehennemi - Planet of the Apes

    İyi,Hoş,Güzel..

    Güzel filmdi şimdi kimse laf söylemesin. Senaryosu değişik ve çıkarılması gereken dersler içeren bir filmdi ayrıca. Bir tek sonunu pek açıklamadan bırakmışlar. İki saat kafayı yedim neden sonu böyle oldu diye. En sonunda burada okudum. Rahatladım şimdi:)
    Puan: 8