zuxxi.com//sinema|geyiks

.Refo.

  • Kadınlar Ne İster? - What Women Want

    Görmeye Değer

    film o kadar sürükleyici olmasada kız arkadaşınızla yada ailenizle hoşça vakit geçirebileceğiniz bir film... Zamanınıza yazık olmaz içiniz bi hoş çıkacaksınız sinemadan:) Mel Gibson ın ses iyeter be abi!
    Puan: 9
  • Komser Şekspir - Komser Şekspir

    Zevkler ve renkler

    arkadaşlar burda kimse kimseye mok atmasın! zevkler ve renkler tartışılmaz... burayı zuxxi görüşlerinizi söyleyin diye açmış onun bunun görüşüne laf atı diye değil. Ayrıca film gayet güzel vizonteleyle hemşoyla kıyaslamaya hiç gerek yok. Gidin görün 1 verenlerin puanına güvenmeyin! film gayette güzel hem gülüp hem ağlamak istiyorsanız tam size göre. 10 vermiyorum çünkü son 20 dk gerçektende abartı olmuştu ama oyunculuk müzik o kadar güzelki hiç bi şekilde filme toz kondurmuyor!
    Puan: 9
  • Vizontele - Vizontele

    Helal olsun

    film çok güzel güldüm eğlendim sonunda ağlatmaya çalışıyolar ama yapamıolar. 9 puanı hak eder ama komser şekspir ve hemşoya gidin diye 1 veriyorum! türk sineması sadece bi film üzerine kurulmamalı! Helal olsun yılmaz erdoğan ve arkadaşları. Bu kadar reklam bu kadar para inana bana daha iyisin yapabilirdiniz SİZ!
    Puan: 1
  • Unutulmaz Titanlar - Remember the Titans

    En Güzeli

    güzeldiii gerçektende güzeldii seveceksiniz. ırk ayırımı bu kadar iyi işlenebilir bir filmde müzikler çok iyi sonu başı ortası kompile harika bir film ailecek gidilebilecek hoş zaman geçirmek için uygun bir film.
    Puan: 10
  • Düşlerin Efendisi - Quills

    İzlemede yanında yat

    aşmışş harikaaa sapıkk ama sanatsal! çok güzel bir film oyuncuları teker teker eleştiröeye gerek yok hiiç kimseyi dinlemeyin ve direk gidin abijim! kaçmazz bu film! Düşlerin Efendisi!
    Puan: 10
  • İçimdeki Çocuk - The Kid

    Hoş vakit geçirmek için...

    brus beyyy yine yapmışsınız yapıcanızıı komuşsunuz son noktayı abijim harikaa çok güzel bi film çocuk öle fırlamada diil karakteri iyi yani hoş film güzel film izleyin kaçırmayın!
    Puan: 10
  • Taxi 2 - Taxi 2

    abijimmm motor sesleri hala kulağımda

    efsane olcak bence bu taxi olayı kopuyosun kafadann yaa arabalar harika film güzell efekt mefekt aşmışş arabalara da yazık ama olsun gitmeyen gitsinn gidende bidaa gitsin!
    Puan: 10
  • Pokemon 2: En Güçlü O - Pokemon - The Movie 2000

    gavur yapmış abijim

    abijim millet pisikolojik deli şahsen ben baba olsam çocuuuma bunnarı izletmem yaratıcılıkmışş ulen ne yaratıcılıı bee iki haywan hoplayıp zıplıyoda yaratıcı mı oluyoo yapmayın etmeyinn yaa haydaaa
    Puan: 1
  • Yaşam Kanıtı - Proof of Life

    dikkatini toplayana çok güzel...

    abijim film güzel öyle mesaj almaya fln gitmeyin vurdulu kırdılıda değil o kadar yani gidin zmn kaybı olmaz ama yukarda arkadaşlar çok düşük tutmuş puanlarını ondan 10 veriorum yoksa 8 vermek yeridir.
    Puan: 10
  • Onurlu Bir Adam - Men of Honor

    Irk ayrımı

    çok güzel bir film klasikleşmiş de değil çok zevkli zaman geçirmek istiyorsanız kaçırmayın derim
    Puan: 10
  • Hemşo - Hemşo

    Arkadaşlar alla aşkına yapmayın yaa!

    millet bakın gayet güzel bir film başarılı bir film baktınızı görün biraz ya! bu bir türk filmi okan bayülgen aşmışş memedali götürmesede iyi ! güzel kardeşimmm gidin yaa türk filmi bu yaaa konu bizle özdeşleşiyo 1 vermeyei kesin artık şu türk filmlerine yozlaşmış beyinler!
    Puan: 10
  • Çikolata - Chocolat

    Şeker gibi film walla

    harika zaman geçirmek için mütiş bir film! kesin gidin 10 puan ı hak ediyo çünkü filmde bir an bile sıkılmadım ki film müzikleri harika!
    Puan: 10
  • İyilik Bul, İyilik Yap - Pay It Forward

    çok güzel yaaaa

    ya naapın ediinn yapınn ve bu filme gidin mükemmel yaaa kaçmaz millett minik velet kevin spacey ve hatta uyuz karı helen hunt bile çok yakışmışş gidin ve kesin GÖRÜN!!
    Puan: 10
  • Ölümsüz - Unbreakable

    burda yazanlar fasa fiso!..FİLM ÇOK GÜZEL ÇOK KEYİFLİ VE

    girdim zuxxi.com a herzamanki gibi ne var ne yok diye sinemalarda ölümsüze gidenler filmi yazıp çizmişler genel olarak kötü demişler FİLME GİTMEKTEN VAZGEÇMEDİM!.. ÇÜNKÜ BRUCE ABİ HERŞEKİLDE FİLME BAÐLAR BENİ DİYE..GİTTİM VE HAKLIYDIM KAÇIRMAYIN MİLLET..6 NİSAN HANNIBAL DA GELİO OOOH!..
    Puan: 10
  • Billy Elliot - Billy Elliot

    Çok keyifli!...

    eğer kız arkadaşınız varsa kesin gidin! yoksa da kesin gidin!!! çünkü bu film her ruh haline hitap ediyor.. Eğleniyorsunuz yani zamanınız harcanmıyor çook zevkli dakikalar geçireceksiniz..
    Puan: 9
  • Çılgınlar ve Sevgililer - Dude, Where's My Car

    ben güldüm!!...

    kesinlikle bir scary movie yada american pie kadar içeriğe sahip değil ama nasıl olursa olsun kesinlikle gülüyorsunuz ben çok eylendim!!!!
    Puan: 10
  • 8½ Kadın - 8½ Women

    kızlarrr kızlarrr

    tatlı film kaçırmayın!!!!!:p
    Puan: 10
  • Darısı Başıma - The Wedding Planner

    :)sana aşığımm jennifer

    açıkçası bu filme giderken moralim biraz bozuktu ve filme çok ön yargıyla girdim ne len bu aşk meşk işleri derken film başladıı müzikler çok güzelll jennifer ablanın sesi ve görüntüsü yeterr o sarı kafada oynamış 10 veriorum çünkü moralimi bi hayli düzeltti:)
    Puan: 10
  • Hannibal - Hannibal

    Budur abijim film...

    tek kelimeylee mükemmel floransa atmosferii o ajanın çalışma yerii bütün sahneler aşmışş tıı anthony amca resmen yaşatıyo hannibal amcayı no more to say go and watch!
    Puan: 10
  • Kutsanmış Çocuk - Bless the Child

    Dört Dörtlük!....

    muazzam güzeldi ya kim abla yine aşmış kendini senaryo sahnelerr efektlerr son derece güzeldi KaÇıRmAyIn...
    Puan: 10
  • Yakın Tehlike - Thirteen Days

    kevin a yakışmış

    rolüylee olsun aksiyon sahneleriyle olsun güzell bir film kevin c. hayranları bence kaçırmasın 10 u hakedior.
    Puan: 10
  • Kapıdaki Düşman - Enemy at the Gates

    Olamaz böle bişey ya!1...

    ya süper bi film sonu başı ortası komple takdire şayan bi film.. kaçırmayın millet er rayn tipi filmleri sevenler gitsin!..
    Puan: 10
  • Pearl Harbor - Pearl Harbor

    ya lütfen aşın kendinizi yaa!...

    arkadaşlar yıllardır boş zamanlarımı sinema salonlarında geçirecek kadar sinemaya aşığım!. vE bu film şuana kadar gördüğüm "en" iyi savaş filmi!. Er Ryan la sakın kıyaslamayın çünkü "o"nda duygular bu kadar "iyi" işlenmemişti. Artı savaş sahneleri MÜKEMMEL!... Sakın Kaçırmayın!!!
    Puan: 10
  • Deli Yürek - Bumerang Cehennemi - Deli Yürek - Bumerang Cehennemi

    Hayda Rinnnaaaa

    Dizisinin her bölümünü izlemiodum ama diziden alakasız olduunu duymuştum güzel bence derin konulara deyinmişler izlemekte fayda var..
    Puan: 8
  • İlk Gün - Training Day

    Ya kralsın danzıl abi!..

    gerçekten çok güzel film.. bi saniye bile sıkılmadım yemin ediorum!.
    Puan: 10
  • Diğerleri - The Others

    Çok hoş..

    esrarengiz atmosfer hoş karakterler oyunculuk çok ii nicole abla daha iyisini yapamaz çünkü rolü ondan daha iyisini istemior arkadaşlar.. Kaçırmayın!..
    Puan: 9