zuxxi.com//sinema|geyiks

kolot

  • Saklı Seçilmişler - The Skulls

    görmekte fayda var

    Öyle abartı bir film değil ama yine de izlemeye değer. Leslie Bibb ablamızı ilk defa izliyorum, güzel hatun ama filmde pek fazla ön planda değil. Joshua Jackson'la Paul Walker'ın oyunculukları iyi gerçekten. Filmin konusu güzel ama senaryo çok da iyi değildi açık söylemek gerekirse. Olaylar, durum, konu pek fazla açık değildi. bazen neyin ne olduğunu anlayamayabiliyor. Bu da nerden çıktı dediğiniz olabiliyor yani ama vakit geçirmek açısından iyi sayılır. Film sürükleyici, sonunu heyecanla bekliyorsunuz ama filmin sonu pek ilginç değil yani, klasik bir son. Eğer iyi vakit geçirmek istiyorsanız izlenebilecek bir film, oyuncular da iyi oynamış, ama filmden çıktıktan sonra hakkında konuşacak pek fazla şeyiniz olmaz. İzledikleriniz orada kalır, ne rüyanıza girer, ne de kafanızı kurcalayan birşey olur. Eee işte kısacası vakit kaybı değil, gidip görmekte fayda var.
    Puan: 6
  • Charlie'nin Melekleri - Charlie's Angels

    beğenmeyenleri kınıyorum

    Film harbiden güzel. Bir filmde arayabileceğiniz herşey var.(Senaryo hariç. böyle bir filmden de sıradışı bir senaryo ve ilginç bir son bekleyen olacağını da zannetmiyorum.) En başta bir kere kızlar harika. Cameron Diaz çok tatlı bir kadın, hele gülüşü insanı yakıyor hepten. Drew Barrymore'unsa ayrı bir seksi güzelliği var. Lucy Liu'de kendi kategorisinde fena sayılmaz. Bunun dışında filmde heyecan, hareket, aksiyon herşey var. Dövüş sahneleri iyi, yavaşlatılmış çekimler falan, çok da heyecanlı bir film, oturduğunuz koltukla fazlaca içli dışlı olabileceğiniz sahneler var. kısacası ben filmi oldukça beğendim ve beğenmeyenleri, özellikle şu 1 verenleri kınıyorum. Nedir kardeşim, böyle güzel bir filme de 1 verilmez ki. Sırf gıcıklığına yapıyor bunlar, millet gitmesin diye mi filme nedir. Zuxxi'ye bir önerim var. şu her sayfanın altında bulunan sloganlarınıza şunu da ekleyin: "Beyenmedikleri filmleri başkaları da izlemesin diye 'izleyenler ne demiş' bölümünde filmi kötüleyenleri kınayanların sitesi zuxxi.com"
    Puan: 9
  • Nerdesin Be Birader? - O Brother, Where Art Thou

    berbat otesi

    filme güzel diyebilecek hiçbir şey yok filmde. Televizyonda verse izlenmeyecek bir film. neredeyse uyuyacaktım. Berbat ötesiydi.
    Puan: 1
  • New York'ta Bir Sonbahar - Autumn in New York

    sıkıldım

    Normalde aşk filmlerini severim ama bu filmin beni çeken bir yanı yoktu. Aşk filmi dediğin bittikten sonra bile izleyenlerin üzerinde bir etki bırakmalı. Filmi izledim ama çıktıktan sonra unuttum gitti. Adam yakışıklıydı, kız da güzeldi; başka da bişe yoktu filmde. Kısacası sıkıldım. Film sanki tipik bir Türk filmi havasında geçti. Gerçi Türk filmlerine kurban olsun bu film. televizyonda belki izlenebilecek bir film ama sinemaya gidip para vermeye değmez.
    Puan: 4
  • Aramızdaki Sarışın - Keeping the Faith

    e güzel yani ne diyelim.

    Öyle çok abartılı bir film değil yani ama gerçekten çok güzel espiriler var filmde. Güzel bir duygusal komedi yani. Ben Stiller'in oyunculuğuna da birkez daha hayran oldum tabii. gayet güzel bir film ama bir daha izlenecek bir film değil. Zuxxiciğimin puan değerlendirmesine göre 7 vermem lazım ama bu güzel filmin ortalamasını düşürmek istemem. Gidin, görün derim. İyi vakit geçirirsiniz.
    Puan: 9
  • Şaşkın - Bedazzled

    baba film arkadaş

    Brendan Fraser'ın performansı gerçekten muhteşemdi. Elizabeth Hurley'e diyecek yok zaten. Frances O'Connor denen hatunu da Mariah Carey'e çok benzettim. Film gerçekten komik ve filmi komik yapan Brendan Fraser'ın oyunculuğu. Zuxxi'de Top10'da 1 numara olduğunu gördüm ve gittim. Siz de Zuxxi'ye güvenin. Pişman olmayacaksınız.
    Puan: 10