zuxxi.com//sinema|geyiks

Rincewind

Kalemtraş Makinaları

Kalem tıraş makineleri aslında otoritenin sembolü, büyüklüğün simgesidir. Ne kadar müdür yada öğretmen kürsüsü gördüysem hepsinde vardır bi tane. Masanın üstünde heyhula gibi duran mermer dolmakalemliğin yanında dikkat çeker.
  • Pokemon İlk Film - Pokémon the First Movie - Mewtwo Strikes Back

    Pokemon

    Güzel film, animasyon falan iyi ama konuya bakınca "nedir" oluyo insan. Çizgifilmini izliyodum ben bunun bir aralar, saf, ezik, karmaşık olmayan bir konusu vardı. Sevimliydi aslında. Sinema olsun, konu olsun diye atmışlarda atmışlar. Yenilmezki o Mevtu! Nerde görülmüş tiplerin havayı yönettiği? Havayı yöneten bir varlık nasıl yaratılır? Kartlar epey güçlüydü verdikleri, oyunda epey işime yaradı walla!
    Puan: 8
  • Gladyatör - Gladiator

    Bu babam için, bu ... için....

    Film iyi güzel, senaryo, oyunculuk, blah, blah hepsi güzelde bir sahne vardı, arkadaşlarla hala esprisini yapıyoz. Adam daha ölmemiş Hoop, bu başlıyo süzülmeye, arkada müzik "Aaaaaa" diye! Habire oluyo bu! Harif ölürken gözlerinin önünden hayatı geçeceğinda dağ başında kır evi geçiyor! -Allah, ayağım kaydı! -Aman Maximus abi, iyi misin? -... -Aaaa! Maximus abi, uçuyon sen yav? -... -... -Haa? Nooldu yav? Bi ev gördüm bi an!
    Puan: 9
  • Görevimiz Tehlike II - Mission Impossible II

    Aletsiz dağa tırmanır, desteksiz atarız biz!

    Bu film aksiyon ve aşk sahneleri olaraktan insanı bayıyor, diğer sahneler nerdeyse olmadığı için izlenmez, biz zaten beleş izledik. Adamlar motorsiklete Apachi stili biniyor, özellikle beyaz güvercin ürkütüyolar! Nedir abi? Kapıyı patlattın ama sonra arkaplanda arya eşliğinde kapıda belirip, arkanda güvercin bırakarak gözden kaybolmanın mantığı nedir yani? Koy herkese birer kurşun, al panzehiri çık git! Bide dövüş sahneleri vardı kumsalda, onlar atmasyondu valla! İlk film kaliteliydi epey, aksiyon falan ayarlıydı, bu filmde ise adamımızın bi Matrix hareketlerini yapmadığı kalmıştı! Daha çok salaklıklar var ama siz anladınız ne dediğimi benim...
    Puan: 2
  • Komşum Bir Katil - The Whole Nine Yards

    Siz nediyonuz olum, benim ev arkadaşım katil!

    Walla film çok güzeldi, kızlar çok güzeldi :), oyuncular güzeldi, ne diyim kaçırmyın. Puan aslında 8 verirdim ama bazı arkadaşlar kıllık yaratıp filmin puanını düşürmüşler, aha veriyom!
    Puan: 10
  • Kaplan Tigger - The Tigger Movie

    -----

    Kusma duygusu
    Puan: 1
  • Vay Anam Vay - Big Momma's House

    ...

    Filmde üç tane espri vardı, gerisi alışıdık ezik komiklikler! 1. Doğumdaki pompa, 2. Koca ananın götü, 3. Filmden önceki bir komedi filmi reklamı.
    Puan: 3
  • Korkunç Bir Film - Scary Movie

    Mis gibi filim işte, laf etmeyin!

    :)
    Puan: 10
  • Görev Mars - Mission to Mars

    Bilip bilmeden konuşmayın!

    Filim felsefi filim bikere, Mars'ta bulunan şu esrarengiz kafaynan ilgili. Sırf kıllık olsun diye on puan veriyom hadi bakalım!
    Puan: 10
  • Zindan ve Ejderha - Dungeons & Dragons

    Daha ilk film bu, hataları görücez......

    İlk çevrilen (ciddi efekt falan) RPG filmlerinden biri bu, gerçi "cagdas@egenet.com.tr" diye bi arkadaş var orda epey biliyo işi, bak adam incelemiş, biliyo..... filmi yapanlar bu kadar okusa çok şık bişii olcak galba ama adamlar ayrıntıya girmk istememişler, D&D'yi bilmeyen kesimde annasın diye haeralde... neyse güzeldi valla.... asıl bi Dragonblance'nin filmini yapmak şlazım varya?.... offf...
    Puan: 9