zuxxi.com//sinema|geyiks

bisikletci

  • Son Durak - Final Destination

    ...I've seen it rainin' fire in the sky....

    Film her şeyden önce kötü değildi. Filmde rahmetli John Denver'ı ve Rocky Mountain High şarkısını da kullanmışlar. Dikkatinizi çekiyim dedim.İyi günler..
    Puan: 7
  • 60 Saniye - Gone in Sixty Seconds

    winny jones

    filmdeki tek onemli ayrinti eski wimbledon takiminin hircin oyuncu Winny Jonesun performansidir.Bu sahis daha once de bir Ingiliz filminde rol almisti.ve yine basariliydi.diyecegim bu kadar.Nicholas Cage'den pek bi siy beklemek hata olur boyle filmde..
    Puan: 4
  • Hayat Bir Şarkıdır - On connaît la chanson

    Hiroschima Mon Amour

    Ayni yonetmenin Hirosima Sevgilim filmini gorenler icin biraz hayalkirikligi olabilir.Ama yine de seyredilmeye deger...
    Puan: 5
  • Görünmeyen Tehlike - Hollow Man

    Gidin İsrail filmi izleyinn...

    filmin efektler hariç hiç bi özelliği yoktu.Yönetmenin şu Sarah Kennedy karakteri üzerinde yoğunlaşması gerekirdi.Klasik Amerikan ticari anlayışını yansıtan bir son.Yer yer Basic Instict'i hatırlatan gerilmi artırmaya çalışan müzikler dışında koca bir hiçtiii.
    Puan: 3
  • Derin Darbe - Deep Impact

    ne için puan veriyim ki ben şimdi

    bence siz en iyisi mi bu filmi boşverin, saat 21.00'da KanalE'de Carla's Song(CARLA’NIN ŞARKISI)adlı filmi sizleyin. Hem yönetmen de Ken Loach..Geçen hafta da Land and Freedom(Ülke ve Özgürlük vardı aynı saatte aynı yönetmenin..
    Puan: 5
  • Bugün Aslında Dündü - Groundhog Day

    ''....haydi kampçılar.....''

    bence izlemeye değer,fondaki babe I love you şarkısı ve ardından gelen cümle iyi bir ayrıntı olarak hala zihinlerde kalmış demek. iyi bir komedi olma özelliği taşıyan filmin diyaloglarına özellikle dikkat.
    Puan: 7
  • Duvar - Duvar

    Umarım sansürsüzdür.....

    Filmi izlerken insanın kafasına hep o acaba sorusu takılıyor.Acaba gerçekler böyle mi? Bu filmin orjinalini geçen sene izlemiş ve gerçekten yansıtılan aşırı gerçek öğeler karşısında hayrete düşmüştüm. Yılmaz Güney'in öfkelerinin birikiminin bir patlaması olarak görüyorum filmi. Her ne kadar Yol veya Sürü kadar olmasa da izlenmeye değecek ve üzerinde çokca durulması gerekecek bir Yılmaz Güney filmi
    Puan: 8
  • Protesto - La Haine

    50.kattan düşen adamlar

    ...şimdiye kadar her şey iyiydi, ben aslında düşmüyorum, tırmanıyorum... Gerçekten izlenmesi gereken son yılların en çarpıcı, en iyi filmlerinden biri. Bu filmle sinema anlayışınız değişebilir benden söylemesi...
    Puan: 9
  • Ayazda Bir Yürek - Un coeur en hiver

    sautet'in en iyi filmlerinden

    Geçen gün izledim ve çok beğendim filmi... auteil in performansı inanılmazdı her zamanki gibi.. diğer oyuncular da çok iyi eşlik ediyor.. bazen kendimden de bi şeyler bulduğum bir filmdi... kaçırmayın bence.
    Puan: 9
  • İnsanlar Yaşadıkça - From Here to Eternity

    Özellikle Lancester'la Clift beraber oynadığı sahnelere dikkat..

    Ne film ama..orduya sadakat ve aşka ihanet arasındaki gidip gelen ve sonunda ilginç bir sonla biten bi film ...mutlaka izleyin derim.boş boşuna pearl harbor filmine gitmeye değmez..Hem bu filmde Montgomery Clift de var.Bence o tüm zamanların en iyilerinden..Film de öyle..
    Puan: 9