zuxxi.com//sinema|geyiks

SLIPKNOT

Heidi

Ben oldum olası sevmedim bu Heidiyi. Ya herşeye bu kadar olumlu yaklaşan, sürekli gülen bi velet. Ne o öyle. Çocuk düşünce hahaha üzülünce hahahaha Özürlümüsün be kızım?

Gizlice Sigara İçme

Eve gelirsiniz anneniz 'hooohla bi bakiim' der. 'Anne ne hohlaması ya ne alaka' derken yüzünüz yavaş yavaş kırmızı rengini almaya başlamıştır. 'Bana güvenmiyor musun?' ikinci cümledir. Ya kendinizi haklı çıkarırsınız ya da anneniz ikinci cümlesi olarak 'hoohla sen bi' der ki bu gerçekten kötü bir durum olur.
  • Vatansever - The Patriot

    PERFECT

    arkada$lar filme gittim gerçekten çok özür dileirm hiç de milliyetçi zattiri zutturusu deilmi$..tek kelimeyle harika bir film hem güldürüyo hem ağlatıyo aksiyon filmi olduu için kendine bağlatıyo tabeee mel abimizde cabası kesin gidin pi$an olmazsınız
    Puan: 10
  • Komşum Bir Katil - The Whole Nine Yards

    Palyaçoları Sevmem!

    Ya film $ööle böyle fena değil..Ama attığınız kahkahaları toplayıp dakika tutarında hesaplıcak olursanız en fazla bi 3 dakika falam gülmü$ oluyosunuz.. Sirkte palyaçolarda yere atlıolar zıplıolar dü$üolar zattiri zutturu. Filmde bi tek yere dü$en adamlar ona çarpıp yıkılanlar arabada direksiyona kafa atanlar falam var.. Ya sonuçta küçük bir çocuk çok gülebilir ama filmde çok ciddi bir sıradanlık ve yapmacıklık var..Gülmek için gidicekseniz hiç uğramayın derim hane olurda zaman doldurucak kafamı yormadan izleyebilecğeim bir film istiyorum diosanız gidin.Ama zaman öldürmeye değmes..
    Puan: 4
  • Son Durak - Final Destination

    MüKeMmEL dEğİL aMa İyİ Bi fİLm İ$tE..

    Ya bu filme gidin gitmesinede ööle çok fazla tırsınç bi$iler beklemeyin.Güzel gerçekten ho$ bir film özellikle pisi$iklerle ilgilenenler falam için. Screamle alakası bilem yok(tabi filmi gerçekten dikkatle izleyenler anlıo=)Sonuçta burda herhangi bir katil yok.Sadece ölüm ve ölümün seçtiği bir yol va.Daha fazla bilimezlik güdüsünü i$liyor bu yüzden bazı yerlerde gerçekten geriliyorsunuz.Filme 10 verebilirdim fakat vermiyorum çünkü daha güzel bir son beklerdim.$ööle açık net.İnsan filmden çıktıktan sonra sanki gerçekten ya$anmı$ gibi 'YA PEKİ NOLCEK $İMDİ BU İKİ A$IÐIN SONUNAAAA'dio.. Gidin yaa cidden gidin..
    Puan: 8
  • Görevimiz Tehlike II - Mission Impossible II

    Ne İyİ Ne kÖtÜ!!!..

    Ya $imdi filmi bi çok ki$i epey yerin dibine sokmu$ ama o kadar berbat bir film değildi.Evet vasat bir film ama en azından ba$ından sonuna kadar sıkılmadan izliyorsunuz.Filmde hareket çok fazla.Hatta bir ara ben ekrana bakmaktan yorulmaya ba$lamı$tım. Gereğinden fazla vurdulu kırdılı ve abartılı sahneler var ama adı üzerinde film i$te. Zaten herkes görevimiz tehlikenin aksiyon filmi olduğunu biliyo bu yüsden istemeyen gitmesin. Filmin ba$larında çok tatlı bir Flamenco sahnesi var Flamenco sevenler sadece o kısa müzik ve dans bölümü için bile gidebilirler. Gerçekten oldukça tatlı bir bölümdü. Arkada$larınısla gidin ve adamlar havada çarpı$tıkları an gülmeye ba$layın. Biz öyle yaptık! hayde eywallah
    Puan: 6
  • Kusursuz Fırtına - The Perfect Storm

    AKSİYON..AKSİYON..AKSİYON..

    Ya film güzeldi güzel olmasınada, ikinci yarıdaki aksiyon bence biraz boğuyordu. Kimin ne yaptığını takip etmek bile zorladı bir süre sonra.. Filmde denizde olan mücadele biraz yüzeysel olarak geçilmi$.Balıkçıların duygusal ya$amlarına değinmek yerine denizle aralarındaki ki$isel bağa değinmek daha iyi olurdu. Yinede gidilmesi gereken bir film. Özellikle aksiyon filmleri sevenler için..
    Puan: 6
  • Korkunç Bir Film - Scary Movie

    FiLm ElE$tRiSiNdE bİLe PoLiTikA..BAYDINIZ!!!

    Ba$tan sona okudum bütün ele$trileri. Dü$ük puan veren herkeste bir AMERIKA KÜLTÜRÜ ELE$TRİSİ var.. Artık her$eye e$itsizlikle bakmaktan vazgeçin.. Küçük bi açık yakaladığınız an eğer kültür Türk kültürü değilse hemen ele$tri ağır sözler! Ne bu ya..? Ben bunu ancak yurdumuzun bitakım insanlarının hala komplekslerini a$amıyarak yaptıkları ego tatminlerine bağlıyorum.. Çünkü dü$ünebilen ve kalbi olan bir insan sürekli yersiz ele$trilerde bulunup bir$eyler kanıtlamaya çalı$maz.. Filme gelince,gülmek isteyenlere $iddetle tavsiye ediyorum.. Filmin belli bir konuya bağlı olmadığı oğru. Yalnız zaten öyle bir filme gülmek için gidilir.Özelliklede daha önceden filmin fragmanlarını izleyip konusunu okuduysanız.. Adamlar kendi filmleriyle dalga geçmesini biliyolar geçtilerdemi kaliteli dalga geçiolar.. Son olarak artık cinselliğin ne kadar doğal olduğunu anlayın.. Cinselliğin abartılı $ekilde dalga konusu edilmesinden ibaret..Bu kadar uzatıp büyütücek ne var..? Filme 8 falam vermeyi dü$ünüyodum. Kompleksli ele$trileri okuduktan sonra 10 vermeye karar verdim!! HELAL OLSUN VERDİÐİM 10 PUAN HELAL OLSUN AMERİKALI YAPIMCILARA HELAL OLSUN KENDİ MİLLETİNİN FİLMERİYLE DALGA GEÇEBİLECEK DERECEDE KOMPLEKSLERİ A$MI$ OLAN İNSANLARA.. saygılar...
    Puan: 10
  • Gizli Gerçek - What Lies Beneath

    OLAN PARMAÐIMA OLDU..

    Lem cidden güzel filmdi. Her$ey gayet yava$ giderken aniden olan çıkı$lar müziğinde gerilimli bir hal almasıyla birlikte insanların zıplaması epey ho$ oluyor.. Son zamanlarda ciden gerildim diyebilceğim iyi bir film. Fakat $iddetle uyarıyım filmi izlerken parmağınızı falam ağzınıza sokmayın ben ısırdım parmağı o gerilimle her$ey iyi ho$ olan parmağa oldu
    Puan: 10
  • Çıtır Kızlar - Coyote Ugly

    HO$...

    Film oldukça güzeldi.En azından durgun bir film değildi.Dans sahneleri,müzik kullnılan kıyafet ve renkler bile filme güzel bir hava vermi$. Kafanıı yormadan, dü$ünmek zorunda kalmadan izlenebilecek bir film.. Öneririm..
    Puan: 6
  • Gölgelerin Dili: Blair Cadısı 2 - Book of Shadows - Blair Witch 2

    İzleyene göre deği$ir..

    Film ilginçti.. Olumsuz yorumda bulunan bir çok arkada$ı anlıyorum çünkü korku filmi diince herkes eskien beri kalıpla$mı$ bazı $eyleri görmek istiyor. Bir katil, kurbanlar, iki üç tane polis, bıçklar, tabancalar. Fakat artık belli bir sürecin içinden geçtiğimize göre korku filmlerin aslında doğrudan psikoloji ile alakalı olduğunu anlamamız gerekiyor. Eğer i$lenen her seri cinayet korku filmi niteliği ta$ısaydı o zaman içinde bulunduğumuz dünya ba$lı ba$ına korku filmi duumuna gelirdi. Henüz yorumlnamıyan ve insan psikolojisi ile sınırlı olan $eyler gizemlidir ve insanlara filmlerde asıl korkuyu verende bu gizemdir. Örnek olarak Screami ele alalım. Ba$arılı bir film olduğu gerçeğini savunur herkes. Evet gerçkten 3. filminin yapılmasını sağlıyacak kadar ba$arılı fakat insanları sinemaya iten cinayetler değil katilin kim olduğudur. Bu da ba$lı ba$ına bir gizemden meydana çıkar.Blair cadısının ilkide çok ele$triler aldı. Haksız ele$triler değil. Herkes ele$tirmekte sonuna kadar haklı çünkü 'Blair Witch'yıllrdan beri ileri gelen korku filmi taslağını kırıp yepyeni bir boyut açtı. Kimileri filmde uyudu, kimileri hiç görmedikleri efsane cadıdan korktular. Efsanelerden ürkmenin asıl güzel yanıda onların efsane olu$u çünkü hepsinin içine bir gerçek payı var.. Kısa kesiyorum.. Ba$arılı bir yapıt olduğuna inanıyorum. Fakat cidden insan psikolojisiyle ilgilenen ve aklını yorabilecek insanların gitmesini tavsiye ediyorum. Görmekte fayda var.
    Puan: 6
  • Şaşkın - Bedazzled

    CIK CIK CIK..

    Bu filme gitmeden önce zuxxiye gelip ele$trileri okudum..Bizim milletimiz kötü ele$triye meraklıdır bu sebeple 9,2 ortalamasını görünce merakım arttı ve kesin izlenmesi gereken bir film olarak dü$ündüm.5 arkada$ımıda arkama katarak (ve onlara mükemmel bir filmmi$ diyerek)sinemanın yolunu tuttuk.Peki sonuç? ............ Sıkıldım!Hatta 5 ki$i adına dü$ünürsek SIKILDIK! 1-)Filme gülmek için giren bir insan topluluğunu olu$turuyoruz.Hele birde film 'komedi'adı altında adlandırılıyorsa.Bu sebeple en küçük espriden bile(mehmet ali erbilde yapıo aynılarını)krizlere girmeye çalı$ıyoruz.Maksat paramıza yazık olmadı imajı yaratmak için. 2-)Liz Hurley ba$arısız bir oyunculuk sergilememi$.Fakat çizeceği imaj bir $eytan imajı olduğu için gerek mimikleri gerek tavırları hafif kalmı$..Eğer olaya baldır bacak olarak bakan arkada$lar varsa orası tartı$ılır.. 3-)Brendan Fraser üzerine aldığı rolün hakkından gelebilecek bir oyuncu.Örneğin duygulu adam tiplemesinde(gerçekten gülebildiğimiz tek sahne) çok ba$arılı(jim carreyle bir tutan arkada$ların abarttığı kadar değil)Bu $ekilde ba$arı sergiliyebilecek sahneler daha fazla olabilirdi.. Uzun lafın kısası belki bencillik yapıyorum fakat filmin iyi bir puan hakettiğine inanmıyorum.4 vermek isterdim fakat gereksiz yere ortalamayı yükselten arkda$lar var. Kandırmayalım..Kandırılmayalım..
    Puan: 1
  • Vizontele - Vizontele

    ANLAYANLARA..

    Bir filmden ne umarak gidiyorsunuzda bu kadar hayalkırıklığına uğrayıp 5in altında notlar veriyorsunuz anlamak güç..Herkesin kapasitesi,ele$tri kabiliyeti farklıdır bu çok doğal.Fakat bazı yapıtlar en ufak değerlerden bile büyük bir yer kazanır.Olaylara sadece olumsuz ele$tri $eklinde bakan ki$ilerin acımasızca davrandığını dü$ünüyorum..Öncelikle filmde herkes potansiyelini kaldırabileceği rollerde.Hiç bir karakter diğerinin altında ezilmemi$.Herkes rolüyle o kdar özde$le$mi$ki film bttiği zaman özellikle Yılmaz Erdoğan veya Demet Akbağ olarak bakmıyorsunuz olaya.Bütünüyle herkesi görüyorsunuz.Filmin sonuda olumsuz ele$triler almı$ fakat bana kalırsa artık halkımızın gülmeyi nerede kesip olaylara farklı boyutlardan bakmaları gerektiğini anlamaları gerekiyor.. ..... Bilmem anlatabildimmi?
    Puan: 10
  • Dracula 2000 - Dracula 2000

    0 yokmu?

    abi 0 olaydı 0 vericektim walla.. İğrenç ya böyle filme nasıl olumlu bir yorum yapılırki. Kustum iğrendim böyk öykkkkkkkkk
    Puan: 1