zuxxi.com//sinema|geyiks

CaLiF

Çeşitli Ayrıntılar

Mont Manyaklığı

Hani montunuzu eve gelince çıkarıp astıktan sonra cebinde birşey unuttuğunuz aklınıza gelir ya, neden ilk elinizi attığınız cepte bulamazsınız onu? Üstelik 2'den fazla cep varsa bulma süresi de uzar. Ben bazen bir cebe doğru elimi uzatıp, sonra öbür cebe sokuyorum şaşırtmak için olmuyo gene.

Arı Maya

Silgileri de vardı onların pembe ve yeşil renk seçenekleriyle, çok güzel kokardı onlar.

Bizden Size Kim Düşer

Oyun 2 takım kurulmasıyla başlardı. Takımlar elele verip karşılıklı dizilir, başlayan takım ağızbirliği edip "Bizden size kim düşeeeeeee" diye bağırırdı. Diğer takım en iri yarı elemanı seçerdi diğer takıma düşmesi için. Eleman geriler, gözüne kestirdii en güçsüz iki kişinin arasına dalardı. Bazen eller açılmaz, bazen de açılır yerlere yuvarlanılırdı. Yaş ilerledikçe bi kişiye bakıp sanki ona geliomuş gibi yapar sonra nefis hareketlerle falso verip başkasına dalardık. Çocukluk hali işte.
  • İkimizin Hikayesi - The Story of Us

    Tavsiye edildi

    Güzel insanlar, güzel mekanlar, çok orjinal olmayan ancak güzel işlenen bir konu, "zeki diyaloglar" ve biraz da olsa beyin jimnastiği.. Zaman dövüş filmleri zamanıyken bölesine huzur verici sevgi dolu bir film cuk oturmuş.. Kısacası beyenildi, tavsiye de edildi...
    Puan: 8
  • Sensiz Olmaz - High Fidelity

    Değil top 5, top 100 arasında bile yok benim için..

    Yaw ben yanlış bir filme mi gittim yoksa film süpermiydi de ben mi kaçırdım? Ayrıca ekranın üst kısmındaki gözükmemesi gereken ama sürekli gözüken mikrofonu tek ben mi gördüm?? Filmi beğenmedim, ama en kötüsü ilk yarı bitince bir o kadar daha olduğunu düşününceydi. Verdiğim puanların 1'i müzikler için, 1'i Joan Cusack'ın İan'ın yüzüne telefonla vurduğu sahne için, sonuncusuda Barry ve Dick karakterleri için. Saygılarımla.
    Puan: 3
  • Ölümüne Kadar - Play It to the Bone

    Bence uğraşmayın

    Konudan sıfır haberim olarak gitme hatasına ben düştüm, siz artık düşmeyeceksiniz heralde. 2 vasat boksörün bilmemkaç saatlik yolda yaşadıklarını, ortak sevgililerini falan merak ediyorsanız gidin tabi tutamam ki sizi.. Kesinlikle enterasan olmayan bir konuyu süsleme çalışmalarıda komik olmuş tabi. O sonradan arabaya binen Lucy Liu mudur nedir son derece alakasız ve işlevsizdi. Boks maçındaki ünlüler ise sadece ilgimizi çekmek için kandırmacaydı.. Tek boks sırasında kurulan fanteziler fikir açısından eğlenceliydi.. Ben beynime o kadar darbe alsam ne düşünürüm kimbilir..
    Puan: 3
  • 60 Saniye - Gone in Sixty Seconds

    gidilesi, görülesi, yaşanası..

    Öncelikle, acaba Memphis rolünü niye o mahsun bakışlı kelalaka Nicolas Cage'e yakıştırmış Amerikalı abilerimiz anlayamadım. Konu süper değil, kabul, ama arabalar Mü-tiş. filminde olayı bu zaten, araba izlemeye gidicekseniz durmayın. Kovalama sahneleri falanda etkileyici(?!) Özellikle o hız sahnelerinde kamerayı arabanın hizasına koyduklarında insan kendini bir an sanki arabada hissediyor. Bir kız olarakta kabul ediyorumki kadın taş. Ben eğlendim, tavsiye de ediyorum herkeslere..
    Puan: 8
  • 28 Gün - 28 Days

    Daha görülecek çoook film var..

    Değişik bir konu olması baştan artı puan getirmişti zaten. Sandra Bullock'u da hiç sevmem ona rağmen fena deildi. Güldüğüm sahneler oldu, düşündüğüm sahneler oldu, sıkıldığım sahneler de oldu ama.. Vasatın biraz üstü desem haksızlık etmiş olurmuyum acaba? Dedim gitti...
    Puan: 6
  • Görevimiz Tehlike II - Mission Impossible II

    ......ilki ne güzeldi ama!.....

    Neydi bu yaw? Ne biçim Mission Impossible bu? Büyük umutlar, hayal kırıklığı... Evde seyrettim bu filmi sonunda uyuyakaldım o motosikletli son sahneleri görmedim, ama hiçte merak etmedim. Neden mi 1 verdim peki? Kadın çirkin, konu dandik ve de Tom Cruise'ın ya saçları yağlı ya kesimi berbat.. Genel olarak tatminsizlik yaşadım. Insallah 3'üncüsünüde çekmezler, herkes gidicek vakit kaybedicek falan..
    Puan: 1
  • Aşk Üçgeni - Three to Tango

    Neve ablamız nie ön plana çıkıyo ki?

    Şu Matthew şeker adammış. Film klasik anlamda eğlenceli bir filmdi. Zaten mütiş bir konu ve derin diyaloglar bekliyorsanız yanlış filmi düşünüyosunuz diyebilirim. Kusma sahnesi ve adamın sokakta koşması, durması ve aynen koşmaya devam etmesi biraz tv'de gördüümüz "aile komedileri"ni hatırlattı bana. Yakıştıramadım. Ama onların dışında eğlenceli bir filmdi..
    Puan: 7
  • Hayat Güzeldir - La Vita è bella

    hayat güsel valla

    Abilerim, kardeşlerim soruyorum herbirinize, bu filmi izledikten sonra Hollywood sektöründen ve onun saçmalıklarından aslında sıkıldığınızı farketmediniz mi? Şöle filmler hep olsa ne güzel olur. Güzel insanlar öpüyorum sizi...
    Puan: 9
  • İkisini de Sevdim - Splendor

    böle ilişkiler yok aramayın boşuna

    filmin konusu enteresan aslında yani belki herkesin içten içe yapmak istediği bişiyi bu hatun filmde yapıyo. Seyretmesi ilginç oldu tabi haliyle... Ben beyendim sayın bayanı da başarılı buldum içten, şeker bir insan sanki..
    Puan: 6
  • Gladyatör - Gladiator

    Maximus ve saz heyeti

    gördüğüm en güzel filmlerden biriydi. Kendi isteğimle olmasa bile 2. defa da gittim ama hiç sıkılmadım. Maximus'a diycek bişiyimiz tabiki yok karizma falan adam olayı bitirmiş zaten ama bu commodus rolundeki adamı taa U-turn'ü izlediğim zamandan beri çok severdim. Tabi filmi sevmek farz oldu sonra. SÜPER diyorum, hak ettiği notu da derhal veriyorum.
    Puan: 9
  • Görünmeyen Tehlike - Hollow Man

    çok kasmayınız

    10ları ne güzel saçıyoruz abiler ve ablalar! Ben eskiden her gittiğim filmi süper zannederdim...artık bilinçlendim ama...Bence vasatın üzeri bir film oda konu ve efektler güsel diye... O "sonra görüşürüz" gibi klasik lafları duyunca bööö diesim de gelmedi değil
    Puan: 6