zuxxi.com//sinema|geyiks

jazzman

  • Çığlık 3 - Scream 3

    Dandiksiiin

    Hiçbir değişiklik yok.İkincisini sinemada izledim. Yanımda kimse yoktu,boştu bütün sıra ayağımı yandaki koltuğa uzatıp seyrettim.Bunda da öyle yapacaktım da yanımda yaşlı bir teyze vardı uzatamadım.``CUT``filmine çok benziyo ona gidin daha çok zevk alırsınız.Zaten Corteney Cox gibi bir komedi oyucusuyla(onu FRIENDS dizisinden ve HAYVAN DEDEKTİFİ,ON EMİR ON GÜNAH filmlerinden tanıyoruz) Neve Campell gibi romantik film güzelini (THREE TO TANGO'da çok iyidi eferim)bir korku filminde görmek insanin aklına salak mı lan bu yapımcılar sorusunu getiriyo. Bu arada kolej kızı Sidney rolüne neden 1973 doğumlu biri getirilmiş o da bir merak konusu.
    Puan: 4
  • Aşk Üçgeni - Three to Tango

    Süper Neve ,süper filim

    Harikaydı baba. Bittim filme.MORTAL KOMBAT'ıBrigette Wilson için 12 kez izledim bu filmide Neve Campell için 12 kez izlerim.Zaten CRAFT fiminde girmiştim hayran kitlesine hey be... Ulan şimdi 73 doğumlu olmak vardı.tüh.. Ama Charles'ı John Shiwimmer oynamalıydı.
    Puan: 10
  • Romantik Şövalye - Prince Valiant

    mistik dünya

    Abi herşey abuk subuk haniaksiyon filmlerinde bomba patlayınca adamlar paçalanacakları yerde havaya uçarlardı ya bu da öyle sinema da mısın işkence odasında mı belli değil.Ulan o dönemde kim parlak kumaşları kaybetmişte siz bulup elbise yaptınız hem ne iş o excalibur ikide birde bisağa saplanıyo bi sola saplanıyo adamı uyuz ediyo.Ayrıcao esas oğlanı kayalıklara atıyolar beyni parçalanacağı yerde kayalıklardan alakasız bi yerde canlı olarak kıyıya vuruyo.Saçma sapan büyüler de cabası yani Katherine'in güzelliği olmasa çekilmez bu film.4 puan o da Katherine'in güzel hatı için.
    Puan: 4
  • Dünyadan Sonra - Titan A.E.

    hoş bir çizgi

    Film güzel,müzikler güzel,efektler hoş hoşta son kısım biraz arıza.Herifler öldürmek için basıyo lazeri bizimkiler onunla makineyi çalıştırıyo sonrada Drej'leri acayip bi şekilde siliyolar.Ayrıca herif savaşmaktan kayışı kopardı herhalde ulan gezegene BOB diye isim konurmu dingil.Bu arada filmi dublajsız alt yazılı izledim süperdi.
    Puan: 10
  • Son Durak - Final Destination

    hönk!

    Bayılırım korku filmlerine bu yüzden filmin konusunu öğrenmeden gittim hem Ali Larter'da oynuyomuş(bu hatun house on hunted hill'de de oynamıştı deneyimlidir güzel oynar demiştim)hemen aldım bileti girdim içeri yanımda arkadaşta vardı film bitene kadar öldük içerde ulan eylenmek için heriflerin nasıl ölceğini falan tahmin etmeye çalıştık.Yok abicim korku filmi dediğin Wishmaster gibi olur.Efektler güzeldi ama onun hatrına 7 puan. NOT:Bu filmin ikincisi çekilirse arkadaşlarla yürüyüşe geçerim.
    Puan: 7
  • 60 Saniye - Gone in Sixty Seconds

    HELAAALL!

    Uçtuk baba süperdi herifler koca gece araba çalcam diye uğraşıyolar hele bide Angelina'cığım Nico'ya soruyo arba çalmak mı yoksa sex yapmak mı diye Nico da yapıştırıyo cevabı devamını sinemada görürsünüz ağzımızın suyu aktı valla...
    Puan: 10
  • Görünmeyen Tehlike - Hollow Man

    guzel

    Süper bir görsellik var bu kesin.Konusi yok diyolar konusu da var.Adam görünmez oluyo sinirleri bozuluyo gidip karşı apartmanın yalnız çıtırına tecavüz ediyo.Kim olsa aynı şeyi yapar.Yapmaz demeyin yapar.Saçmalık filmin sonunda başlıyo herife elektrik çarpınca neden görünür oluyo.Bunun bi açıklaması yok mu bu filmi izlemek için illa insan metabolizması üzerine mastır yapmamız mı lazım.Bu kadın nasıl oluyoda filmin sonunda üç kez ölmekten kurtuluyo aynı on dakka içinde!Yoksa bu kadının verilmiş birçok sadakasımı var.Biz niye bunları bilmiyoruz.Bunun gibi birok soru var aklım da amasiz bu yazıya takılmayın gidin bu filme.
    Puan: 9
  • Kusursuz Fırtına - The Perfect Storm

    sallantı anam sallantı...

    Uyuz bir film daha fragmanında annamıştım eğer çok görsellik istiyonuzsa hollowman'e gidin.Ama yok ben film izlicem diye gidiyosanız yine bu fime gitmeyin kaplan tigger'a falan gidin daha çok eylenirsiniz.
    Puan: 1
  • Ringin Ötesi - Beyond the Mat

    asrın hatası

    arkadaşlar evde çizgi film izleyin bu filmi izlemeyin. berbaaaat.
    Puan: 2
  • Şaşkın - Bedazzled

    küsel bir film

    Harbiden iyi filmdi. Liz kötü diyorsunuz. Hiçte berbat değildi. Amatör muamelesi yapıyorsunuz. Bu ilk filmi değil son filmide olmaz. Bu arada inglish aksanını öyle iyi kullanmış ki ilk defa bir film de sürekli olarak altyazı okuma ihtiacı duymadım. Brendan'a diyecek lafım yok zaten. Yani her açıdan tatmin etti beni. Sırf kadının vücüdu güzel diye pornoya çevirmeyin işi. Saygılar.
    Puan: 9
  • Vizontele - Vizontele

    mütişti be...

    Abicim ne denir ki buna ...mis ...cillop ...of of of yumurta gibin olmuş be. Söyleyecek lafım yok harika yapım , harcanan paraya deymiş iki aydır sinemaya gitmiyorum hem bu hem bedazzlad kendime getirdi. Gidin eylenin.
    Puan: 10