zuxxi.com//sinema|geyiks

cagdasfunda

  • Derin Darbe - Deep Impact

    Kekleniyoruz

    Arkadas bilim kurgu + ekşın olayının da bir limiti vardır. Konu olarak bir ilginçliği olmadığı gibi oynayan artizler de düttürü. Aynı konuda bir de yarmageddon diye bi film oynamıştı. O daha da rezildi. Onu kurtaran brus vils olmuştu. Aslında brus abim bu film'de oynasa o zaman bu film'e 4-5 puan verirdim. Ama şimdi bu film zaman kaybından başka bişi diil. Çocuğa da gıcık oldum ayrı konu.
    Puan: 1
  • İyi Geceler Öpücüğü - The Long Kiss Goodnight

    Iyi guzel de ...

    Abi bu kadar zorlama action sahneleri de olmaz be. Samuel abim olmasa yanindan bile gecilmez bu filmin ama allahtan samuel abim var. Saygilar abim. Yalarim.
    Puan: 1
  • El Dorado Yolu - The Road to El Dorado

    Afferim

    Abi animasyon olsun çamurdan olsun. Bu zamanda kimse animasyon yapmıyor. Haklarını vermek lazım arkadaşlara. Tabi hiçbirşey good, bad and ugly'nin yerini tutamaz kalbimde ama yinede bu filmi de sevdim.
    Puan: 9
  • Zindan ve Ejderha - Dungeons & Dragons

    Gençler, Yapmayın, Etmeyin.

    Bu filmi 12 senedir oynayan arkadaşlar, bari sizler yapmayın. Film patlamanın son noktası. Tamam türünün ilk örneği olduğu için izlenebilir, hatta güzel falan da denilebilir ama, "ALLAH D&D'nin filmi" nidalarıyla 10 puan vermek bence yanlış. Aha filmdeki patlamaları size tek tek sayayım. Önce görsel patlamalar: 1. Dragonlar official tsr çizimleri ile uyumsuzdu. Gold ve red dragonlar aynıydı. (Tek bir dragon şekli çizilmiş, bilgisayarla farklı renklere boyanmış. 2. Yine dragonlar aynı "martı" gibi uçuyordu. Dragonun bir uçuş şekli vardır. Dönerken bile mininum kanat açıklığının 6 katı boyunda yay çizerek dönebilirler. Martı gibi manevra yapamazlar. 3. Dragonların claw'ları resmen ayak gibi yapılmış. (Filmin başındaki dragonunkilere dikkat) Şimdi de mantıksal patlamalar: 4. Gold dragonlar kendi özgür iradeleri dışında hiçbir kuvvet ile (staff vs.) yönetilemezler. 5. Gold dragonlar aynı yaştaki red'lerden daha güçlüdür. (Zuxxi'nin sayfasında red'lerin daha güçlü olduğu yazılmış) 6. Gold ve red dragonlar int'leri 20'nin üzerinde yaratıklardır. Ama filmde resmen salak yerine konmuşlar. Her iki dragonunda magic power'ları olmasına rağmen bir tane dragon çıkıp da bi cantrip bile yapmadı. 7. Yine bir tane dragon konuşmadı. Arkadaş, bir canlının konuşabilmesi için int'inin 7 olması yeter de artar. Bu hayvanlar dillerini mi yutmuş ? 8. Dragon breth öyle diablo'daki firebolt gibi gitmez. Orta yaştaki bir gold dragonun breth'i bir wall of frost'u dağıtmaya yeter. 9. Bir beholder insanlarla muhatap olmaz. Daha bir çok patlama var filmde. İlk göze çarpanları buraya yazdım. E-mail adresim cagdas@egenet.com.tr'dir. daha fazla muhabbet etmek isteyen olursa mail atın konuşak. Selametle.
    Puan: 3
  • Gerçek Yalanlar - True Lies

    Yukarıdaki

    Arkadaş dooru demiş. Çerez niyetine izlenecek bir film. Hatta tam bir gaz filmi. Televizyonda da yayınlanıyo artık nasıl olsa. Takılın kafaya göre..
    Puan: 4
  • Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği - The Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring

    Yok aga yok walla.

    Abi millet paso 10 vermiş ama... Tamam film gayet güzel. Mükkemel bir prodüksiyon olmuş. Ama gel gör ki kitabı okuyup da filme gidenler için biraz hayal kırıklığı. Aragorn'un aşkı bu kadar ön planda değil bir defa kitapta. Tamamen maddi kaygılara dayanarak yapılmış bir hareket olmuş bu. Ama gene de filme bi 8 points veriim.
    Puan: 8
  • Yağmur Altında - Singin' in the Rain

    Aym singink in tı reyin...

    Buyük, kocaman, koskocaman bir sinema klasiği. Defalarca izlenebilir, videosu olanlar kaydedebilir.
    Puan: 10