zuxxi.com//sinema|geyiks

Abysmal

Hayat Ağacı

Kayl kalem ucu sivriliğinde ayakkabılar giyen ve ofisine her gidişinde küçük dolabından 1 kutu süt alıp masasının üstüne ayaklarını uzatarak sütünü içerken çocuklara süt içme alışkanlığını aşılamaya çalışan çevresinden sorumlu bir hizmet adamıydı. Yaşasındı Kayl!!!

Cikletler

Bir de sigara sakızlar vardı. Bazı çocuklar bu sakızları annelerinin ya da babalarının yanında çıkarıp bağırmalarına sebep olur, sakız olduğu ortaya çıktıktan sonra bu sazanlıklara gülmeyi çok severlerdi.
  • Görevimiz Tehlike II - Mission Impossible II

    rezalet!

    Gerçekten çok kötü olmuş film.Tam anlamıyla Cüneyt Arkın filmlerine benziyor.Aynı insan üstülükler aynı saçmalıklar.Bir kere en iğrenci filme zorla ve anlamsızca sokulan aşk hikayesi.Kız ve genç adam birbirlerini görür görmez aşık oluyorlar edebiyatı yani.Birdenbire hayatlarının anlamı değişiyor manasızca.Ayrıca ortada hiçbirşey yokken insanların birbirlerine bakış sahnelerini yavaş çekimde göstererek etkili bir hale getirilmeye çalışılmaşfilm ama baktığınızda mal bakışlardan başka hiçbir şey göremiyorsunuz. Diğer bir iğrençlikse filmin başında tom un insan üstü bir varlık olduğu hakkında herhangi bir bilgi verilmemişken ilerleyen dkikalarda kendisinin doğaüstü güçlere sahip bir varlık olarak sergilediği hareketler var.Tom uçuyor tekmelere karşı gayet duyarsız,yıkılmıyor hala ayakta yani tam bir son model terminatör. sonuç olarak diyeceğimşuki:eğer ciddi bir sinema izleyicisi iseniz bu film size yaramaz.Gdip te psikoloji bozmayın.
    Puan: 2