zuxxi.com//sinema|geyiks

mc_baris

Hikaye Bunlar

Aman Kolaya Dikkat

Birgün okul çıkışı Burger King'e gitmiştim. Kasaların önünde sıra vardı. Neyse sıra bana geldiğinde kadının biri sıramı kaptı, paket olarak 2 menü istedi. Görevli kolaları koyarken "Kolaları en son koyar mısınız, asidi kaçıyo." dedi. Adam bişi demedi, parayı aldı, üstünü verirken "Paranızı şimdi mi veriyim menüyle mi alırsınız, değeri meğeri kaçar..." dedi. Ben adamı tebrik ettim, ayrıldım.

Sonu Gelmeyen Espriler

Birazdan Dönerim

Arkadaşlarla oturuken acele bi iş çıkar, "ben gidiyorum birazdan dönerim" dersin, gruptan en zekisi "he he he birazdan dönersin akşama iskender" der ya, işte öyle bişiy.

Ressam Amca

Ressam Amcayı izlerken; "Ooo oğlum o fırçalar, o boyalar bende olsa ben de güzel çizerim. Baksana adamın herşeyi özel yani..." diyenlere kulak misafiri olmayan varmı?

Kısa Kısa

Serdar Ortaç'ın Karabiberim klibinde esmer bir ablamız yere yatardı ve Serdar ağabey onun göbeğinden zeytin yerdi. O klibi çok izlememin sebebi esmer ablamızın, omuzundaki askısının düşmesi, sol memesinin gözükmesiydi. Hiç kaçırmazdım.

Güvenmeyen Adamlar

"Asansör Bozuktur" yazdıgı halde içeri girip çalışıp çalışmadıgını denemeye kalkanları gördüm...

Kaptan Mağara Adamı

Kaptan mağra adamı aslında masa başı bir işte çalışan Klark Kent gibi bi adamdı fakat bi kötülük oldumu hemen anlar, gider en yakın bir kabin veya dolabın arkasında değişime uğrar, cesurlaşır ve kocaman sopasını alırdı. Ve 'Kaptan Mağra Adamı geliyorrrr anacımmmm' diyerek kötülere ve kötülüklere meydan okurdu... Hey gidi hey ne günlerdi o günler, pokemon mokemon yoktu :)

Lemmings

Farklı özelliklere sahip minik yaratıkları karşıdan karşıya geçirip level atlıyoduk. Yardımlaşmanın en güzel örneğini bu oyundaki minik yaratıklar sergilemiştir. Amiganın vazgeçilmezlerindendi ve mouse ile oynandığından hesaplıydı.

Saklambaç

Puan verecek olan elemanımızın arkadaşları genelde yarışma salonunda yerlerini alır ve arkadaşlarına yakışıklı veya güzel olan kişiyi seçmesi için parmaklarıyla işaret verirdi. Mesela seçici olan kızın arkadaşları 1 numarayı gözüne kestirmişse işaret parmağını kaldırıp 1 numaralı karşı cinse fazla puan vermesini sağlardı. "Nerden biliyosun bunları?" diye sorcak olursanız; zamanında bizim emmoğlunun arkadaşı katılmıştı ama kız bunu seçmemişti çünkü kızın arkadaşları 3 numarayı gözlerine kestirip onu işaret ettiler, hoş kız da pek güzel değildi, iyi olmuştu.

Bi Arkadaşı Olanlar

Bu kişiler yalakalık yapmayı da unutmazlar; "Bizim bir arkadaş var"ın ardına hemen "senden iyi olmasın..." lafını getirip girerler olaya.

Telefon Fihristi

Bazılarında x ve w harfleri de yer alıyo, bu harflerin sayfalarına genelde telefonla konuşurken güzel bir kaç karalama yapabilirsiniz.

Kar Tatili

Kar tatili yapıldığı zaman dışardaki karlarla çeşitli oyunlar oynayıp, o beyaz görüntüyü bozanlara sinir olurum. Belki o karları öyle oynayıp eritmeseler tatil birgün daha uzar diye düşünürüm hep.

Şok

95-96 gibi Atv'de gece yarısından sonra yayınlanan uyduruk, absürd bir program vardı. Saçma şeyleri insanlara gerçekmiş gibi gösterirlerdi örnek olarak bi programda kadının birinin karnından yeşil bir sıvı çıkıyor ve bu kadın çocuklarının karnını böyle doyuruyor diye göstermişlerdi. Bir süre programa ara verildikten sonra 98 gibi yeniden başladı, bu sefer "A Takımı" programındaki gibi bir tartışma ortamı yaratılıp insanlar birbirine giriyordu. Keşke şimdi de olsa yine izlesek.
  • Grinç - How the Grinch Stole Christmas

    böle bir film bidaha gelmez... (BERBAT!)

    Bişi demek istemiyoruk rezalet ötesiydi , bu filmi izlerken nokia'da yılan oyununu bitirmiş 2008 yapmıştım...
    Puan: 1
  • Dr. Dolittle 2 - Dr. Dolittle 2

    Puan: 4
  • Cube - Cube

    sürükleyici ama...

    İzlemeyen okumasin

    Çok sürükleyici ama filmin sonu çok sinir bozucu, sonunda küpün içinden tek kurtulan akıl hastası vatandaş oluyor... Ama izlemeye değer.
    Puan: 7