zuxxi.com//sinema|geyiks

DeHŞeTTiN

Hikaye Bunlar

Otobüs

Otobüsten inmek istediğimi şöför abiye bildirmek için oturduğum yerden kalkmadan stop düğmesine bastım. O anda karşımdaki kadın telefonuna davrandı. Durağa gelmiştik ve ben inmek üzereydim. Benim yerime bir kızcağız oturdu. İnerken duyduğum ve beni dumur eden kadının telefondaki kişiye sözleri ise şunlardı; "tamam tamam gelme artık, kaptılar."

Belediye Otobüsleri

Tıklım tıkış otobüslerde biletçinin veya şöförün "Eeet beyler ilerleyelim arkaya. Bakın ortalar boş." gibi laflarından sonra kendine güvenen bir şahsın "Neresi boş be kardeşim? Nereye gidelim? Herkesi de almak zorunda değilsiniz ki!" şeklinde müdahale etmesi de güzeldir. Bütün otobüs içinden katılır bu düşünceye. Şöför pek uzatmaz meseleyi.
  • İnsanlık - L' Humanité

    HeLaL Size

    Bu filmden çıktıktan sonra aklıma ilk gelen şey zuxxi.com daki bu sayfaya neler yazacagım oldu. Biraz düşündüm taşındım sonra girdim siteye.. Bi baktım ki ünlü ve mehli abilerim olayı aşmış bitirmişler, tüm duygularımı dile getirmişler. Bana sadece onaylamak kaldı. Helal onlara..:)
    Puan: 1
  • Hemşo - Hemşo

    Saçma Sapan...

    Komik olmakla toplumsal konulara değinmek arasında gidip gelen bir senaryo, oyuncuların üzerlerine yapışıp kalmış roller, mesaj kaygısı, memedali'nin alışılmış mimikleri vs... Gitmeyin, görmeyin. Sadece bir kaç sahnede tebessüm etmek için zamanınıza ve paranıza yazık etmeyin. Zaten deymez de. Okan Bayülgen'in gayretleriyle bu filme 2 verdim...
    Puan: 2
  • Zor Baba - Meet the Parents

    Komik?

    Bence pek komik değil. Yani bilmiyorum ben çok büyük bir beklentiyle mi gittim ama, filmleri Ah Mary Vah Mary ile karşılaştırınca komik gelmemeye başladı artık... O da ne komik fildi yaa.. Neyse Robert De Niro yine iyi oynamış tabii... Yukarıda ki overload adlı şahsiyetinde gözlerinden öperim... Selametle...
    Puan: 6
  • Vizontele - Vizontele

    Güzeeel...!

    Kimseyi dinlemeyin. Bence lezzetli bir film olmuş. Konu ve oyunculuk bakımından yabana atılır gibi değil. Türk filmlerinden utanan kompleksli arkadaşlara duyurulur. Şimdi overload diye bi yawşak var. Bilioyrum o da aşağıya yorum yapacak bu aralar. Gözlerinden öperim onun da.. Selametle..
    Puan: 8
  • Lumumba - Lumumba

    Boş salonlar

    İlk defa başıma geliyo.. Ay şimdi ilk ben mi yorum yapcam? Gerçi salonun boşluğundan tahmin etmek gerekirdi. Neyse... Film Kongo'nun bağımsızlık mücadelesini, siyasetteki ayak oyunlarını ve bir liderin ne hallere düşebileceğini falan anlatıyor. Gidin görün demem.. Ama rezalette değil. Meraklsıysanız yani..
    Puan: 5
  • Paramparça Aşklar Köpekler - Amores Perros

    Tarz meselesi birader

    Filmi beyenmeyenlere kızmamak lazım. Çünkü film eğer tarzınıza uymuyorsa çok itici gelebilir. Fakat şu da bir gerçek ki gerekli frekansı yakaladığınız anda çok hoşunuza gideceğinden eminim. Buradaki yorumların gazıyla gittim filme ve hiç pişman olmadım. Son olarak; daha önce de bu stilde yapılmış (farklı hayatları anlatan) filmlerden (Manolya, Asit Evi gibi..) çok daha başarılı. İyi seyirler...
    Puan: 9
  • Uykusuz - Non ho sonno

    Yaramaz

    Abicim bu nedir yaa..İki üç tane arka arkaya cinayet, klişe sahneler, beklenen son. Of off..Ne diyim bilmem ki.
    Puan: 2
  • Amerikan Pastası 2 - American Pie 2

    PasssTa

    -Softporno sahneler var aileyle gidilmez. -Komik. Gerçekten. -İlk filmin konusundan farklı olarak "herşey belden aşağısı değil biraz da duygusallık olmalı" mesajı veriliyor. -Eve geldiğimde annem pasta yapmıştı, iyi mi?
    Puan: 8