zuxxi.com//sinema|geyiks

flagg

  • Yeşil Yol - The Green Mile

    kanitlamismis...

    Film konusunda bu sayfadaki cogunlugun gorusune katiliyorum. Fakat, bazi arkadaslara da seslenmek istiyorum. Bazi insanlar "stephen king nasil bir yazar oldugunu kanitlamis" gibi sacma sapan laflar etmisler.Bir kere Stephen King'in boyle reklamlara ihtiyaci yok.Turkiye'de oturuyor, ve onun romanlarindan bihaber yasiyor olabilirsiniz.O sizin sorununuz.Stephen King bu romaniyla (6 ince cilt halinde yayinlanmisti, ilk kez ve bundan 4 sene once)hicbir seyi kanitlamis filan olmadi.Okuyanlar onun nasil bir yazar oldugunu bilirler zaten..The Green Mile da onun kendine has uslubunun bir urunu. O yuzden "abi film guzeldi ama fantastik olmus, King yuzunden" gibi sacma sapan elestirilerde de bulunmak bence cok yersiz ve aptalca. Filmin bir butun oldugunu ve oyle degerlendirilmesi gerektigini unutmayalim.
    Puan: 10
  • Güneşe Yolculuk - Güneşe Yolculuk

    U2

    Abi lavabonun basindan cekil, bana yer ac lutfen.tutamayacagim..ooooooooggggghhhh
    Puan: 1
  • Stigmata - Stigmata

    valla ben bilmem baba

    valla kim ne derse desin, ben begendim... ama kizin iskence gordugu sahneler anlasilmazdi, ki bu da goruntu yonetmeni ve yonetmenin uyumsuzlugu olabilir. senaryosuna diyecek lafim yok, cok iyi.zaten o kotarmis filmi.. benden 8 calisir
    Puan: 10
  • Gladyatör - Gladiator

    abi ne pislik atiyonuz ya hiyarlar!

    scarpa ve cenko'ya sonuna kadar katiliyorum. demek istediklerimi zaten yeterince soylemisler. izleyin, gercekten sarsici oldugu kadar da duygusal.
    Puan: 9
  • Görevimiz Tehlike II - Mission Impossible II

    guzel gibi

    digerinden iyi oldugu kesin, tabii abarti sahneler yok degil, ilk bastaki tirmanistaki gibi. ama sunu kabul etmek lazim ki Tom, Keanu'dan daha iyi karate yapiyor, igreti durmuyor pek o kadar. izleyin, cok bir sey kaybetmezsiniz.
    Puan: 7
  • Rocky 2 - Rocky 2

    kotu degil abi

    bilmem neden, benim rocky serisi icinde en begendigim bolumu bu olmustu, belki de digerlerinden cok daha gercekci oldugu icindir.ozellikle idmanda tavuk kovalama sahnesi cok guzeldi.
    Puan: 9
  • Ölümsüz - Unbreakable

    ne bekliyosunuz

    filmi begenmeyenlere bu sozum; acikcasi merak ediyorum, daha once kaciniz bu filme benzer bir film izlediniz, neyi benziyordu, bunlari kendinize sorun ilk basta, ondan sonra yorum yapin. ozgun seylere her zaman saygili olmak gerekmese de en azindan ozgun olduklarini "belirtmek" lazimdir, yahu. 10 veriyorum, sirf ozgun degil, ayni zamanda da guzel oldugu icin
    Puan: 10
  • İlk Sevişme - Une vraie jeune fille

    o ne lan?

    ne bu ya, ihtiras mihtiras? film istiyosaniz vivid iyidir, bu aralar div-x'de de 1.5 saatlik almanlar cikmis diyolar, ne ugrasiyonuz bunla yahu? ah ulan ah biz hepimiz abazayiz kokune kadar hem de :-))
    Puan: 10