zuxxi.com//sinema|geyiks

passport

Belediye Otobüsleri

Binerim otobüse, yer vereyim mi vermeyeyim mi, diye bocalamamak için en arkaya dogru yürürüm ve ayakta takılırım. O da ne, bir kişilik boş yer var, hemde kız oturuyor yan tarafında. Bi kaç kişi daha var ayakta, hiçbirimiz oturmuyoruz, hani oturmaya meraklı degilim, güçlüyüm, ayakta sürdürürüm yolculuğumu hesabı. Vakit geçer, ayaktakiler iner, megerse hemen inecekleri icin oturmamışlar. Hala ayaktayım. Otobüs boşalmaya başladı ama oturmuyorum karizma sağlam. En sonunda kız da indi artık oturabilirim? Hayır! Madem ayakta başladın, ayakta gideceksin. Ve inene kadar ayakta dururum otobüsün yarısından fazlası boş olmasına ragmen. Ulan ayakta durmanın karizması mı olur dingil? diyceksiniz ama otobüs yolculuğuma keyif kattı. Pişman değilim.

Sonu Gelmeyen Espriler

I Run Each Teen Me?

İngilizce bilgisi belirli bi seviye ulaşmış ve artık espri yapmaya hazır bi insan şunu yazar: I run each team. Abi oku ne yazıyo? I run each team, yazıyo. Ooo ayran mı içtin! Yakışır...

Kara Şimşek

Kara Şimşek'i yıllar sonra uydu aracılığıyla bir Arap kanalından seyretme imkanım olmuştu. Maykıl ın agzından 'Yallah Kit , yallah!' lafını duyunca baya bi gülmüştüm.

I Love You I Love You

Şarkının devamını da yazayım da bilmeyen varsa öğrensin, ingilizcesini geliştirsin. I love you, i love you. Do you love me? Yes i do. If you love me tell me tell me... If you love me kiss me kiss me... Başka söze gerek yok.

İnternet Sarkaçları

Benimle seviyeli bir muhabbet kurmaya ne dersin şeklinde komik bir giriş cümlesi olur çoğunun.

Cep Telefonları

Eğer ki cep telefonunuz eskiyse ve öldü ölecek durumdaysa ona bir uzaktan kumanda muamelesi yapabilir, kimi zaman yatağın üstüne fırlatabilir, hatta ezilme ihtimaline karşın yerde bile bırakabilirsiniz. Hem bi ortama girildiğinde herkes şefkatle telefonunu masaya koyarken, haşırt diye telefonu masaya atabilir, insanlarda 'Ulan herife bak tel. denen olayı hic umursamıyo vay be!', ya da 'Oha hayvan hiç mi kadir kıymet bilmiyon sen?' izlenimi bırakabilirsiniz. İki izlenim de güzeldir.

Pazar

Tabi pazarda binbir türlü cambazlık yaparken, dönüp anneyi bulamamak, daha da kötüsü, başka birini annen sanarak yanından yürümek var.

Thunder Cats

Ya tam olarak görevleri neydi hatırlayamıyorum ama kedigillerdendi hepsi. Layno (nasıl yazıldıgını bilmiyorum) liderleriydi. Panthero, Chitara falan vardı, güzeldi, bilgisayarda oyununu bile oynamışlığım vardı. En çok Çhitara'yı severdim, psikopat koşardı; ne de olsa çita tabi.
  • Kemik Koleksiyoncusu - The Bone Collector

    cok zamanınız ve paranız varsa...

    American Beauty e bilet bulamadığım için girdiğim bu filmden çok şey bekliyordum ama gel gör ki saçma sapan bir şey çıktı.Arkadaşlar değinmişler filmdeki saçmalıklara değinmek istemiyorum ama kızın dudaklarına laf etmenizi de anlamadım. Aktrisin dudaklarını izlemeye mi gidiyorsun gerilim filmi izlemeye mi? (Hem gülünce çok tatlı oluyordu bence)
    Puan: 4
  • Jeanne D'Arc - The Messenger - The Story of Joan of Arc

    ne umduk ne bulduk

    Film braveheart turu bi film diye giderseniz ikinci yarı uyku moduna geçersiniz filmin asıl olayı ikinci yarı başlıyor zaten Kızımızın kafasında canlandırdığı hayaller ve bunlara inanması ve sonuçları . Ayrıca Dustin Hoffman ın ne olarak karşımıza cıktıgını tam kestiremedim ben de. Ama adamın rolü küçük de olsa yine de iyi oynamış. Sonuç olarak görmeniz bir kayıp değil keyifli bir film...
    Puan: 6
  • Aydaki Adam - Man on the Moon

    tam eh işte lik bi film

    Komedi diye gitmeyin komedi değil dram diye gitmeyin dramda değil. Truman Show gibi bir olay yine, yine adamın birinin hayatı anlatılmış. Jim Carrey gercekten iyi oyuncu onu da takdir etmeden geçmeyeyim sonra uzuluyor passport beni nasıl takdir etmez diye. Dediğim gibi gitmek hayatınıza yeni bir şey katmıyacağı gibi bir şey de eksiltmez.
    Puan: 5
  • Şövalye - A Knight's Tale

    Eğlenceli bir film.

    Filmin ilk başlarında, allah kahretsin ne biçim bir filme geldim dedim, ama geri kalan kısmında baya bir eğlendim. Çok komik yerleri olduğu gibi, çok boş espriler de var, ama yine de biraz gaz biraz neşeli, eğlenmek için gidilebilecek bir film.
    Puan: 6