zuxxi.com//sinema|geyiks

dışkapınınmandalı

  • Kahpe Bizans - Kahpe Bizans

    Abartmanın alemi yok.

    Benim için tekrar izlenmeye gerek bırakmayacak kadar iyi. Bazılarımız için çok iyi yada bayıldım dedirtecek kadar iyi bazılarımız içinde rezil, kepaze dedirtecek kadar kötü olabilir. Bundan daha normal de bi şey olamaz.
    Puan: 7
  • Güle Güle - Güle Güle

    Ağlamakta gülmekte kolay değil.

    Hal böyle olunca, ağlatmak güldürmek, bi de bunu sinema gibi zor bi işle başarmak nerdeyse imkansızı başarmak oluyo. Salya sümük ağlayıp, kahkaha ile güldüm. Filmi beğenmeyen arkadaşlar size, sözüm şudur; tamam beğenmeyebilirsiniz ama bu zevzekleşmeyi gerektirmez. Adam gibi beğenmedim dersiniz olur biter.
    Puan: 9
  • Mezarını Derin Kaz - Shallow Grave

    Sıkı Film Sıkı

    Para insanı değiştirirmi. Değiştirirse nası değiştirir. Kıymalımı, peynirlimi. Hemde öyle bi değiştirirki neyse burda anlatmayayım. Ama bence oturup seyretmek gerek. Dar alanda gerilim baya iyi oluyo, mümkünse ev arkadaşlarınızla beraber seyredin. Aynı evi paylaştığınız ve iyi anlaştığınızı düşündüğünüz insanlar hakkında fikirleriniz değişebilir.Belkide değişmez kimbilir.
    Puan: 8
  • Eşkıya - Eşkıya

    Film çok güzel ama

    Bence Cumali vurulduktan sonrası böyle olmamalıydı.Film o saatten sonra Amerikan aksiyon filmlerine benzemeye başladı. Yinede Türk sineması iyi yolda diye düşündüren filmlerden bi tanesidir benim için. Kadı kızı ve kusur olayı.
    Puan: 8
  • Köprüdeki Kız - La Fille sur le pont

    Aşk Filmi

    Hakikatten öyle yeminle söylüyorumki çok güzel bi aşk filmi. Hele tren garında sotada ki sevişme sahnesi (?) o nedir öyle sinema tarihine geçecek güzellikte bir sahne. Sakın filmin açılışını kaçırmayın. Filmi zaten kaçırmayın. Espiriler çok derin. Daniel Auteuil, bu adam çok sıkı bi oyuncu. Ha bu arada müzikleride nefis. Burhan Öçal yapmış bi kısmını. Neyse çok lakırdıya gerek yok seyredin demek yeterli olacak. Ağız tadıyla aşk ama AŞK filmi görmek istiyenlere.
    Puan: 9
  • Olağan Şüpheliler - The Usual Suspects

    izlemeyenler lütfen izleyin ondan sonra bu sayfaları okuyun

    Ne yazcamki buraya izlememişler izlesin ama izleyenlerde bi kaç kere izlesinler ondan sonra. Valla ben filmi kaset ve sinema ortamında toplam bi 12-13 kere izledim. sn' nin bahsettiği detaylar gibi çok güzel detaylar var iyisimi izlemeyenleri hiç üzmeyelim izlesinler ve keyifler alsınlar.
    Puan: 10
  • Vay Anam Vay - Big Momma's House

    Nişantaşı aloo

    Anladığım kadarıyla bir iki deneme sonunda kıvama gelecek. Herkez bi parça çekingen ama buraya yazanların hepside daha fazlasını ve devamını istiyo. Bi de üstümüzden bu çekingenliği atarsak üffff amma şık olur. Bence yine yapalım. Film konusuna gelince evet bende çok beğendiğimi söyleyemem ama eğleştik işte. Yapalım yapalım gene yapalım. İllede beleş olması gerekmiyo öyle dimi ha. Bu arada ''Scenarist'', bahsettiğin ben ve arkadaşım, yani önden 3.sıra sağ başta oturan iki kişi selami ve zuxxi biz değiliz. Zuxxi' yede teşekkürler.
    Puan: 4
  • Kuru Gürültü - Much Ado About Nothing

    İyi film iyi

    Shakespeare uyarlaması olarak ben beğendim. Akıcı, matrak oyunculukları iyi, hele hele Michael Keaton abinin serseri soytarı performansını baya begendim. Diğer oyuncu abiler ve ablalar da iyi onlara iltifat etmiyom diye bozulmasınlar yani. Seyreyleyin diye salık verebilirim.
    Puan: 8