zuxxi.com//sinema|geyiks

takoz

  • Aşk Engel Tanımaz - Notting Hill

    you say it best, when you say nothing at all

    insanlar bu filmi nasil bu kadar begenmishler hayret!bu filmde en cok Ronan Keating i begendim ,o da zaten film muzigini soyluyodu
    Puan: 4
  • Amerikan Pastası - American Pie

    !

    çok ayıpçı bi film, sakın gitmeyin..
    Puan: 1
  • Matrix - The Matrix

    ...Matris...

    Unfortunately No one Can Be Told What The Matrix Is,You Have To See It For Yourself...
    Puan: 10
  • Aşk Oyunu - For Love of the Game

    ladies and gentleman,attention please

    sıkıcı,helede baseball dan annamiyosaniz daha da sıkıcı,bi de su yakışıklı adama uzuluyorum ya,heder oluyo bu kıytırık filmlerde,ah ah kevincim yapimci da degilim ki sana şöyle bi ekşin filmi yapsam,kendi basinin caresine bakacaksin artık,napalim...
    Puan: 4
  • Gladyatör - Gladiator

    *

    son zamanlarda izledigim en iyi film,ama braveheart la mukayese etmeyin ,hayal kırıklıgına ugrarsınız,yinede gidilmeli,film müzikleri de cok iyi, ayrıca russel crowe da rolüne cok yakışmış,bi otorite olarak cok taktir ettim kendisini
    Puan: 9
  • Vatansever - The Patriot

    copy- paste

    "Sıkıcıydı.Daha ne diyim.Braveheart daki hava yoktu.Mel gibson babanın mimikleri bile artık sıradan oldu. Anlamsız.. Braveheartın üstüne böyle sıradan bir filme ne gerek vardı diyor insan.Savaş sahneleri saçma ama gerçekti.Yani zamanında insanlar silahı icad etmişler ama önünden kaçmayı yere yatmayı vs. icad edememişler yönetmen napsın.Sonuç olarak gitmeyin derim..." BENDE!
    Puan: 5
  • 60 Saniye - Gone in Sixty Seconds

    ...

    film cok güzel,konu yok ama olsun,şart mı illa konu kardesim!bol action var,angelina jolie nin "nefis,enfes,...vs" oldugunu hic farketmedim,hatta adını da su anda ögrendim,neyse, sıkılmadan izlenebilecek bi film.
    Puan: 7
  • Dikey Limit - Vertical Limit

    hic birini okumayin bunu okuyun!

    abartmayin o kadar da gusel bi film degildi, bi kere film de mantik yok. bi kizi kurtarcaz diye 6 kisi ölüyo. yani basrolde degiller diye adamlarin ölmesine kimse aldirmiyo. cok kiniyorum. ben cok üzüldüm, yazik. bi de rica edicem ne ingilizce ne de turkce bilen adamlari almayin kardesim salona, onlari susturcam diye seyrettigimden bi sey anlamadim valla. bi de basroldeki cocuk cok yakisikliydi. bu kadar.
    Puan: 4
  • Dracula 2000 - Dracula 2000

    bi daha vampirli filmlere gidersem nooliim !

    ...
    Puan: 1
  • Zor Baba - Meet the Parents

    11 olsa 11 verirdim valla

    cok güzeldi, kesinlikle,ne zamandir bi filmde bu kadar cok gülmemistim, bu arada ingilizce biliyosaniz orjinaline gidin, dublajda bu kadar komik olamaz, bi de, yaw ben bu robert de niro yu cok sefiyorum :)
    Puan: 10
  • New York'ta Bir Sonbahar - Autumn in New York

    ...

    ilk 5 dakikada bütün olay cözülüyo(yani ben cözdüm heheh) cok sıg bi konu. bi de winonanin oyunculugunu cok abartılı buldum. yooo elestirmen degilim, niye ki?
    Puan: 4
  • Vizontele - Vizontele

    Cenk Yıldız

    bi küfüre bu kadar gülecegim hic aklima gelmezdi, cem yilmaz kesinlikle yetenekli, film de güsel, ama sonu olmamis.
    Puan: 8
  • Kaplan ve Ejderha - Wo hu zang long

    Berbat!

    Uzun yorum yazmak adetim değildir ama : 1)Cinlilerin ağzından ingilizce, hele de ingiliz aksanı ile bir ingilizce tek kelimeyle" rezil "olmus. Replikler TRT4 ingilizce derslerinde ki kadar donuk ve sıkıcı, filmdeki karakterler cok ulvi bi amacları yoksa konusmuyolar zaten. Öyle "bana tuzu uzatır mısın?" veya "naber ,nasilsin?" gibi ifadeler yok, herkes cok mesafeli ,seviyeli. 2)Dövüş sahneleri belki teknik açıdan iyi olabilir ama en can alıcı yerinde kadınlar ciyak ciyak bağırınca, ben de aynı tonla sinemada güldüm tabi(hatırlayalım -cok tiz bir sesle- "mooootheeeeeeerrr") 3)Anlatım cok kopuk, ve de dağınık, senaristi tebrik ederim, berbat yazmıs. 4)Bu Oscarları kim veriyor cok merak ettim dogrusu -iyi ki hiç oscar ödülü almadım, alsaydım bu filmden sonra iade ederdim heralde- 5)Sakın gitmeyin.
    Puan: 1
  • Ölümsüz - Unbreakable

    kötü

    Aman diyim Bruce Willis,kredini böyle filmelerle tüketme.
    Puan: 3
  • Kadınlar Ne İster? - What Women Want

    Güzel işte güzel !

    Mel'ciğimin o güsel gösleri için her filme giderim,taraflı yorum da yaparım valla.Canım benim!
    Puan: 10