zuxxi.com//sinema|geyiks

|SaDLoveR|

  • Altıncı His - The Sixth Sense

    Uzun bir yazı

    Film gerçektende güzel.Senaryo hoşşş.Çoğu sahnesinde insan gerçekten geriliyor.Hiç ses ve görüntü efekti olmadan bu kadar etkileyici olmak her baba yiğidin harcı deil.Bir filmde ilk defa brus babanın karizması dağılıyor.Hemde bir çocuk tarafından dağıtılıyor.Çocuğun oyunculuğu resmen oscarlık(ses tonuda güsel)Ama size bir soru: Brus nasıl oluyorda akıl okuma oyunundan önce eve giriyor.Kapıyımı çalıyorda içeri giriyor yani????Burada bir hata sezdim ben ya siz???
    Puan: 9
  • Hayalet Süvari - Sleepy Hollow

    Eh i$te

    Konu etkileyici ama kafalar o kadar kopmaz be güselim..Bide süvari denen adam batman de oynayan adam en az 80 yaşında kılıcı taşıyamıo resmen ...
    Puan: 7
  • Üç Kral - Three Kings

    Karşılaştırma hatası

    Bu filmi savaş filmleri ile kıyaslamak elma ile armutu kıyaslamak gibi birşey olur.Bu film hiciv içeriyor yer yer komedi yer yer drama var .Bence eğlenceli bir filmdi ve patlama sahneleri yüzünden sinemada görülmesi gereken bir eğlencelik..
    Puan: 8
  • Çığlık 3 - Scream 3

    hello cidney...

    Ya ne denirki...Mükemmel işte..Scream yine kendini aşmış..Kuralları unutun...İlk filmden bile daha fazla tempolu bu film resmen yerimde duramadım..
    Puan: 10
  • Gladyatör - Gladiator

    Hojjjjj

    Ya her zamanki gibi bi kaç kıl çıkıp aaaa çok kötü film bu diyicek..Ama öyle değil işte.Hiç kafanız karışmasın.Biraz braveheart lık var ama olsun bence gayet güzel.Adam MeL abimiz kadar olmasada gayet karizmatik bi adam..Tavsiye edilir..
    Puan: 9
  • Görevimiz Tehlike II - Mission Impossible II

    mükemmel

    Ayıp etmişsiniz..Bir aksiyon filminde mantık çokta fazla aranmamalı bence. Gayet güzel sahneler var kesin gidilmeli!
    Puan: 10
  • Haykırış - Cut

    Olmazki

    Scream 3 e kötü diyen-Gerçekçi değil diyen arkadaşlarım.Nerde bakalım sizin yorumlar.Bu kadar kötü bir taklit olamazdı.Gidip millet gibi direk 1 vermiycem iyi bi yan varsa oda cinayet aletleriydi.Kopuk ve kalitesiz bir film.
    Puan: 3
  • Son Durak - Final Destination

    Hojjjjjj

    Arkadaşlar filmle screami karıştırmak hata çünkü alakasızlar.Bu filmde katil yok!!!Azrail var oda görünmüyo.Bence iyi yapmışlar.Gerildim yane.Ölümle oyun oynamak tehlikeli bir oyun :))
    Puan: 8
  • 60 Saniye - Gone in Sixty Seconds

    Diablo

    Abi arabalar zaten manyak özellikle diablo harika :)) Film heyecanlı hele araba kovalama sahneleri manyak!!Heyecan arayanlar için birebir yane..Film bence 9 puanlık ama Angelina Jolie filmde az görünüo o yüzden 1 puan kestim (Angelina pek ii deil diyen kardeş tahminimce erkek deil dişidir.. Erkeksede toposh :))
    Puan: 8
  • Görünmeyen Tehlike - Hollow Man

    şu 10 puanı direk yapıştırmayın

    Ya film iyi ama 10'luk değil bence.10 luk bir filmse buraya 11 12 13 te koymaları lazım: Görsellik mükemmel, Efektler süper ama film çok kopuk senaryo sıfır..Bence ortanın biraz üzerinde bir film..
    Puan: 7
  • Karate Kid - The Karate Kid

    Klasik

    Abi bu filme neden acımasız davrandınız böyle?BU film kendi alanında bir klasik bence bu kadar düşük notu haketmiyo. HAngimiz seyretmedikmi?10 luk deil ama ortalamayı yükseltcem (aslında 8 lik)
    Puan: 10
  • Vay Anam Vay - Big Momma's House

    Suadiye :)

    Bende Suadiye tayfasında idim(Hani şu mavi kısa kollu gömlekli bej renk şortlu olan)Gruplar iyi ama kopuktu.İlk defa olduğundan gerek..Biz iki kişiydik ühühü.Film eh işte ama çok zorlamışlar komik olsun diye.Ortam güzeldi bende faydalı bi olaydı ve bedava olmasına gerek yok yeterki ortam olsun(çok bedavacı milletiz ya biraz eller cebe!!!)
    Puan: 6
  • Kusursuz Fırtına - The Perfect Storm

    Kusursuz diye bişi yoktur..

    Kusursuz olmamış yokki öyle bişi..Film çok suLu :)) Yani su içinde kısır döngü.Efektler güzel artı-Clooney artı-Senaryoya laf eden arkadaşlara bunun gerçek olduğunu hatırlatıom.Ama geri kanal artık bişey yok.Eh işte..
    Puan: 7
  • Kızlar ve Erkekler - Boys and Girls

    O kız..

    Abi başroldeki kıza bittim..:)Film amerikan pie gibin ama yarısı bile deil.Bütün puanlar kızaaaaaa :)
    Puan: 8
  • Abuzer Kadayıf - Abuzer Kadayıf

    ı ıh

    Ya film kopuk metin akpınar iyi ama olmamış bence:sadece verdiği mesaj açısından güsel
    Puan: 6
  • Korkunç Bir Film - Scary Movie

    Muhahahahahahaha

    Ya arkadaşlar ne bu eleştiriler.Zuxxi kafasına aykırı bi kerem.Bir komedi filminin amacı nedir? Güldürmek! E ben koptum bu filmde. Hotshots tada senaryo yoktu ama komedi tarihinin n çok bilinen filmlerinden birtanesi. Filmi yapan şirket(Dimensions) screaminde yapımcısı aynı zamanda adamlar kendi yaptıkları filmle dalga geçme seviyesinde yani.Ama 2 puan kesicem puanımdan çünkü ben bir scream fan ı olarak filmimisle bu kadar dalga geçilmesine içerledim :))
    Puan: 8
  • X-Men - X-Men

    x-men

    bende karakterler gayet oturmuş özellikle xavier ve wolverine çok iyi. Cyclopsda iyidir. Sevdim ben yane :)
    Puan: 9
  • Gerçek Efsaneler 2 - Urban Legends - Final Cut

    Hayır

    Electro denilen arkadaşı kınıyorum. Korku filmlerinin 90 lardaki temsilcisi West Craven ustanın screamidir. Türünün ilkidir. Daha sonraki filmlerede yol açmıştır. Eski filmler eskide kaldı sen daha filmleri izlemeden kötü yorum yapıyosun. Önyargısız davranmayı öğrenmek lazım. Screami kalitesiz bulan kaç kişi var aranızda? Ben belki 100 kere izledim (abartısız) ve izlemeye devam etçem. Her repliği ezberimde. Scream ama ghosTFace ruLaz..!!!
    Puan: 5
  • Gizli Gerçek - What Lies Beneath

    GeriLdim :)

    Acaip geriLdim vaLLa hafif çapta kalP kriZLeri geçiRdim. Gerilim fiLminin sözLük anLamı karşısına YazıLması GeKen bir FiLm bence..
    Puan: 9
  • İskoçyalı: Savaşçı - Highlander - Endgame

    HighLandeR

    Christopher Lambert biraz daha ön pLanda oLmalıydı. Yani resmen 3. adam filmde. Bence kopuktu ama çokta kötü deildi. Bi de türkçe afişine sean connery yazmış bizimkiler. Acaba türkiyeden başka bi yerde varmı böle bi olay...
    Puan: 7
  • Vizontele - Vizontele

    küsel

    bence çekim olarakta senaryo olarakta güzel. Karakterleri iyi işlemişler. Film 7 ama o danimarkalı için +1 :))
    Puan: 8
  • Dracula 2000 - Dracula 2000

    ehh

    wes Craven screaM mantığıyLa yapıLmış bi film.Ses efektleriyle kotarıLmaya çalışıLmış. Ama film kopuk gibi ne zaman başladı ne zaman bitti anlamadık. eh işte..
    Puan: 6
  • Taxi 2 - Taxi 2

    PeTRaaaaaaaaa

    Kadronun aynen korunması çok güzel bence. Aletin uçma olayını abartmışlar ama sahneler güzeldi gerçekten. Petraya daha çok zaman ayırmışlar buda artı. Çok basit bitti bu bi eksi. Gidilesi görülesi bi aksion filmi benje :)
    Puan: 8
  • Hannibal - Hannibal

    Silence on the Lambs

    Bir seri katil ancak bu kadar etkileyici olabilir. Sir ünvanını boşuna vermemişler gerçekten. Gözlerindeki ifade bile insanı etkiliyor ve geriyor filmde Anthony Hopkins`in. Julienne Moore bence filme yakışmış yani Jody Fosterın eksikliğinde çok iyi seçim bence(ki anthony hopkins seçmiş onu) Ortamlar çekimler çok güzel tek sorun filmin basit bitmesi oldu ama bence gerçekten kaliteli bir gerilim filmiydi (Not:Filmi sevenlere müjde üçüncüsü yolda :))
    Puan: 9
  • Mumya Geri Dönüyor - The Mummy Returns

    KaçMaz

    Filmlerde gerçekçilik arayanlar schindler in listesine falan gitmeli bence.BU tamamen iyi vakit geçirmek isteyenler içim yapılmış bi aksiyon filmi.Efektler ve görüntüler mükemmeldir bence.Gidilesi görülesi bi film.Im Ho teP`lik yapmayın 1 veren arkadaşlar!
    Puan: 9
  • Pearl Harbor - Pearl Harbor

    başlık olayı ters bize

    bence çok güzel bir savaş filmi.ÇOk sayıda karakter teker teker incelenmiş ve üstünde durulmuş taktir ettim eleştirenler daha iyisini yapsın bence güzel.(fazla amerikası olmasından bi puan düşüom)
    Puan: 9
  • Yapay Zeka - A.I. Artificial Intelligence

    Çok iyi

    Şahsen çok etkilendim filmden. Film 3 parça idi. İlk iki parça SPielberg üçüncü uzaylı olayı ise Kubrick e aitti. Yani bu nasıL bir hayaLgücüdür akLım aLmadı. GelecekLe ilgili çekiLmiş en güzel ve gerçekçi filmdi bence. Tek bi eksisi var o da fazla uzatmışlar bazı sahneleri ondan 9 veriorum
    Puan: 9
  • Amerikan Pastası 2 - American Pie 2

    Çok iyi

    genelde devam filmleri iyi olmaz ama bence tartışmasız en iyi gençlik filmi olan american pie ın devamı gerçekten ilki kadar komik. Bu filmin kesinlikle kendine göre bir tarzı var. Salon olduğu gibi koptu. Bunu başarabilen çok fazla film olmasa gerek. İlk filmede baya bi gönderme vardı. Gidilesi görülesi bir film ben şahsen bi daha gidicemmmmm! StiffLer RuLazZZZZZzz!
    Puan: 10
  • Bitirim İkili 2 - Rush Hour 2

    Eğlencelik

    Eğlencelik kategorisine tam anlamı ile giren bi film.İlk film kadar eğlenceli zaman akıp gidiyor.Aksiyon ve komıedi dojazında.Gİdilesi bi film..
    Puan: 9
  • Hızlı ve Öfkeli - The Fast and the Furious

    Çok iyi

    Süper ötesi. Bizim gibi gazcılar için. Adamlar hap gibi nos kullanıyodu. Filme ferrari hastaları özellikle gitsin ve nası rezil oluyo görsün (355 hemde ya :) Hız ve adrenalini gerçek hayatta sevenler özellikle filmide sevicek çünkü hız yaparkenki o hissi filmden alabiliosunuz. Markalar tanıdık momo koltuk direksiyon falan :))
    Puan: 9
  • Korkunç Bir Film 2 - Scary Movie 2

    yapmayınnn

    Ya komikti işte sanat eseri beklemeyin sadece eğlence için gidilecek film. Ama ilkinden daha kötü olduğunu söyleyebilirim.
    Puan: 7
  • Panama Terzisi - The Tailor of Panama

    yaw

    yaw bu yukardaki arkadaş bu taş arabası muhabbetini neden her filme yapıor psikomatmıdır yoksa çıldırtmak içinmi yapıor acep?
    Puan: 6
  • İlk Gün - Training Day

    ı ıhhh

    olmamış.Hep biş iolsun die bekledim hiç bişi olmadı :(
    Puan: 3