zuxxi.com//sinema|geyiks

_/AsenA\_

  • Tabana Kuvvet - Rat Race

    İğrelti Hitler ama film vaadedilen gibi neşe dolu!

    Öncelikle diğer arkadaşlarında yaptığı gibi filmi oldukça ağır eleştirip, hakaret etmeyeceğim. Açıkçası bu hareketleri oldukça zavallı buluyorum. Sinemadan anlamayıp, atıp tutuyorlar. Ben bu filmi gülmekten doğru düzgün izleyemedim. Zaten bu bir komedi filmi. Mantık aramak saçma olurdu, Hitler espriside çok sırıtıyor, am n'apalım? Bu filmdede çok mesaj var. Hepimiz yiyip içiyoruz ama aç olanları umursamıyoruz, onlarda bu kadar işkenceden sonra acaip bir büyüklük gösteriyorlar.. Smash mouth'u da pek severim zaten :-) Hitlerden NEFRET ederim ama buda bir absürd komedi... Gülmek ve stres atmak için daha absürdü yok.
    Puan: 6
  • Schindler'in Listesi - Schindler's List

    YÜZYILIN EN İYİ FİLMİ(HİTLERE LANET OLSUN!!!)

    Bu filmi izleyipde kötü diyenlere ilk defa burada rastlıyorum.O arkadaşlar ya çok duygusuz,ya da iyi filmden anlamıyorlar.Açıkçası herkes düşündüğünü yazmakta serbest ama bence bu kadar harika bir filme hakaret etme hakkına sahip değiller.Bu film oscar kazanmış,bu demektirki bu filme 4 puan asla ve asla verilemez.Bence bu puanı veren insanlar,gerçeklerle yüzleşemiyorlar.Dünya tarihinde gelmiş geçmiş en büyük,en adi,en iğrenç katliamı kabul etmeyip,bu katliamı hala marifet olarak düşünen kesime en acıtıcı ve gerçekçi mesajı gönderen bu filme hayır,kötü,iğrenç demek aptallıktır.Bu aşşağılıyıcı eleştirilere cevap vermek çok istiyorum çünkü ne yazıkki hala Nazi sempatizanları etrafımızda,bu dünyayı,zavallı acı çeken insanları,manyak faşistlere bırakmak niye? Spielberg bir dahi,yüzümüzü kızarten gerçekleri ve KATLİAMI süslü bir tepsiyle mükemmelce bize sunuyor.Onu anlayıp,yahudilere dua etmek yapmamız gerekendir,öyle aptal aptal bu ŞAHESER filmi acımasızca eleştirmek değil. HİTLERE LANET OLSUN!!!!!!!!!
    Puan: 10
  • Kırmızı Değirmen - Moulin Rouge!

    SÜPER!!!!!!!!

    BU FİLMİİ İYİCE İZLEYİN VE SAKIN YÜZYILIN EN İYİ 8. MÜZİKALİ OLDUÐUNU UNUTMAYIN!!!!!!! TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL....SADECE FAZLOA POZİTİF, NASILOLSA HAYAT ADİL DEÐİL...ASLA KAÇIRMAYIN,GERÇEK AŞK BU FİLMDE!!!!!!
    Puan: 10
  • Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği - The Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring

    HARİKA!

    bu film beni ve sanırım herkesi büyüledi. tam herşeyin kötü ve adil olmayan bir şekilde olduğu zaman yıllardır hayalini kurduğumuz fantastik dünya ortaya en kusursuz bir şekilde çıkıverdi.uzun zamandır bekliyorduk zaten, kartlara dergilerine filan bakıyorduk. inanamıyorum ya! Peter Jackson'a helal olsun.. welcome to the MAGIC world.. NOT:kitabı okumayıp magic dünyasından bi haber olanlar bence bu filmi izlemesinler, hiçbişey anlamazlar, eğer illa izliycem diyorlarsa ''ne biçim bi son bu? ne biçim kurgu?'' demesinler çünkü hakları yok. bu film Fantasy ve kitabın hastalarını tatmin etmek için çevrilmiş görsel ve duygusal bir film.
    Puan: 10
  • Büyük Adam Küçük Aşk - Büyük Adam Küçük Aşk

    FELAKET!

    filmin konusu bile tüylerimi ürpertiyor!kürt kızı,cumhuriyet adamı..n'oluyoruz yahu?ne demek bu?tarafsız olsa bişey demem,hakkınıda verirdi üstelik.ama bu kadarıda fazla!handan ipekçi hanım,hala Türkiye'de yaşıyorsunuz,Türkiye Cumhuriyeti vatandaşısınız kendinize gelin!yazıklar olsun be!oscarada gitti,artık en iyi dediğimiz şey bile vatanımıza zarar..
    Puan: 1