zuxxi.com//sinema|geyiks

AARREES

  • Akıl Defteri - Memento

    BU NE YA FİLMMİ

    ya hayatımda o kadar filme gittim yarıda bırakıp çıktığım ikinci film bu oldu. Bu ne ya filmin sonu başından başlıyor. Filmi geri geri izlesek bir işe yarayacak. Aman sakın filmin ismine bakıpta bir şey sanmayın ha berbatmı berbat. Evde seyretsem kesin kalp spazmı geçirirdim. Aslınd bu filmi yapanlara bir ödül vermek gerek. Bu kadar b... bir film daha görmedim puan falan da vermiyecemde hadi genede verelim '''1'''
    Puan: 1
  • Hızlı ve Öfkeli - The Fast and the Furious

    abicim nasıl beğenmediniz ya

    ya allah aşkına. adamlar film yapmış. Bizimkiler gibi 2 tane şahin parçalayalım günü kurtarırız hesabına takılmayıp adam gibi film yapmışlar. Efektler mükemmel filmi adam gibi izlerseniz sanki direksiyonda siz otruyorsunuz. Adamların maşallahı var kardeşim kim ne derse desin. Bizimkiler yaptığı ve ismine sanat filmi dedikleri filmlerle kıyaslarsak bu film her yönüyle beş basar. En azından seyrine doyum olmuyor. Ah o kadar para bende de olsa aynı arabayı yapmazsam ne olayım. Nah işte şuraya yazıyorum o zaman bakın bakalım trafik canavarı nasıl olurmuş.
    Puan: 10
  • Şellale - Şellale

    Ben beğendim güzeldi

    İzlemeyen okumasin

    Abi adamlar işini güzel yapmış. Gerçi bazı bölülerde kopukluk var ama olsun. Bayağı komik. Ama en svediğim bölümü ise kasabanın delisinin karısını yakaladığı son bölümdü. Aferin adama bütün film peşinde koştu sonunda yakaladı. Ama ne yakalayış. E ne demişler çekirge bir sıçrar iki sıçrar sonunda küsküyü yer. Tabii bu işin şakası. Gidin filmi görün beğeneceğinize eminim
    Puan: 8
  • Deli Yürek - Bumerang Cehennemi - Deli Yürek - Bumerang Cehennemi

    Yazık olmuş

    Ya adamlar film yapıyor.Bu kadar saçma olurdu ancak.Rahmetli Gaffar Okanın adını kullanarak filmi kurtarmaya çalışıyorlar.İnsaf be kardeşim ayıp olmuyormu.Film baştan sona saçmalık.Sanki adam Türkiyenin rambosu.Hadi dizi olsa eyvallah ama sen sinema filmi yapmışsın.Dizi olmasa kim anlar bu filmin konusunu.Amerikan filmlerine özenilmiş o kadar.Filmde beğendiğim sadece bir replik vardı.O da komutanın "Bu ülkenin ekmeğini yiyipte bu ülkeye ihanet edenler elbet ekmeği yediği yerden kurşunuda yerler". Lafıydı. Aha işte bu replik varya kim yazmışsa ellerinden öpmek gerekir.Adam ne biçim döktürmüş ya.Benim filmden aklımda kalan sadece bu.Çünki diğerlerini aklımda tutupta boşuboşuna aklımı yormaya hiç niyetim yok.Bu arada herkesin ramazan bayramı mübarek olsun.
    Puan: 3
  • Amélie - Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain

    film bu işte

    Deli yüreği seyrettikten sonra sinema zevkim sıfıra inmişti.Bu filmden sonra tekrar sinemaya gitmeye karar verdim.Tek kelime MÜKEMMEL.
    Puan: 10