zuxxi.com//sinema|geyiks

1stDonJuan

Yerli Malı Haftası

İlkokuldayken öğretmen iki gün önce haber verir, biz de sınıfa Grafon Kağıdı, fener(ne alakaysa!), elma, lahana vs... alırdık. sonra bunlardan süs yapar meyve ve sebzeleri de sıçana kadar yerdik! Sözüm ona yerli malı haftası kisfesine, yerleri batırır, mideyi bozar, israfında babasını yapardık! Babam bir gün önce bana üzerinde elma, armut, karpuz resimleri olan bi şapka yapardı ben de çocukluk hevesi okula onu takarak giderdim, ne rezillik beaw!!!

Nikah Masası

Şimdi kardeşim! Tamam, gayet medeni bi şekilde o nikahtaki yerini aldatılmış hıyar olarak alabilirsinde... "Bu adam kim?" diye sorulunca hatunda "eski bir tanıdık" şeklinde cevaplayınca, kayınpeder bu işin evveliyatını araştırmaz mı? Ne diyecen o vakit? "Bi şey yok baba hayeller kurardık biz bi zaman" mı diyecen? Olmaz...

Video Çılgınlığı

Videolarda otomatik bi olay vardı ki o zamanlar cezbetmişti beni bu olay. Ayarlıyodun 24.00 de 8.kanalı kaydediyodu. Bir kere içimde böyle bi kaydı yapıyor olmanın verdiği huzurla yattım ertesi gün öğlene doğru bu huzur yerini bi heyecana bırakmıştı ki, yanlışlıkla show tv yerine star'ı kaydetmişim. Erotizm beklerken Engin Ardıç'ın tartışma programı çıktı. Hiç bozuntuya vermeden izlemek zorunda kaldım.

Hayri Hiçler ve Bülent Karpat

Bir keresinde Karpat saha içi röpörtaj olayı için koşa koşa Aykut'un yanına gitti ve bir yandan elinde mikrofonu ile yürüyerek, B. Karpat: Eeee Evet Aykuth Iiii maç için ne söyliceksin, Iıııı yorumlarını alabilir miyim? Bu sorudan sonra, Aykut Kocaman, Bülent Karpat'a "yaa bi sittir git,sen le mi uğraşcam" gibisinden bi hareket yaptı ve sonra Karpat kameraya dönerek devam etti. B. Karpat: Eeee Evet sayın seyircilergh, İiii Aykuthunda dediği gibi bu akşam çok çekişmeli bi maç olacak gibi...

Tavşan Samuray

Usagi Yojimboydu o!!! Hakikatten esaslı hayvandı.Selam-sabah eksik etmezdi. Efendisinin yanında kılıcını çekersen harakiri filan yapıyodu. Böyle Gergedanların da bizim Tavşan gibi satırları, kılıçları vardı... japonca "ay es Yojimbo" gibi bi şey diyip, dana gibi adamın üstüne koşuyolardı. Kafalarını filan uçuruyodun şoparların!!!

Kosla

O teknik adamın reklamda rezistans'ı kadının suratına karşı "al işte bak beğendin mi yaptığını? Kol gibi kireç olmuş" dercesine uzatması hafızalarımıza kazınmıştı bi dönem!

Cesur ve Güzel

Bi kere dizide konular bitmiyo... kürtajdan cenazeye bi olaylar dizisi... Eric Forester varya! Ulan o herif dizinin bütün hatunlarını sıradan geçirdi yaw yinede gözü doymadı be kardeşim. Bi de dizi de birbirlerine laf soktuktan sonra, lafı yiyene kamera surattan yanaşır... ifade bellidir "ulan, aldın cevabı otur oturduğun yerde..." Hala yayında walla açın bakın.

Orkid

Her zaman şöyle bi ana denk gelmiştir ki insan raslantı olduğuna şaşar. Tüm sülale fertleri veya komşular sizdedir... Muhabbet çok sıkı gidiyoken, birden ağızlara kilit vurulur, o anda ekranda Orkid test edilmektedir... Laf ardından gelir: "Yeni Orkid kanatlarıyla daha kuru daha güvenli" Sonra size evin bebesi olarak bakarlar derin anlamla " Biliyon mu lan ne işe yarar bu?" iğrençtir...

Taş Devri

Evet evet, o dublaj geyiği çok dönüyodu taş devrinde... misal, Kadının biri Fred'e -"harika yüzüyosunuz, dalan erkeklere bayılırım" dediğinde, Fred -"O zaman Bedrettin Dalan la evlen nıhaaahaaa espri anlayışıma da hastayım doğrusu" demişti. bir de, Fred bi ses-kayıt cihazına şarkı söylüyodu, walla tam olarak söylediği şarkı şöyleydi: -Kaaarlar düşeeer,Düşer düşeer ağlarım...ağlarııım...arada bi anırırıııımm... Bu arada IndianaJones'ın bahsettiği olayıda hatırlıyorum da, en son fil de Fredin kafaya düşmüştü o olayda...

Bi Arkadaşı Olanlar

Bu tip insanların her konuda uzman arkadaşları vardır ve isim de verilmez genelde. İsterseniz durumu direk bi örnekle açıklayalım: -Abi bu gün varya üç topta 20 sayı ardarda çektim haa... -olum bizim bi eleman var herif her el 30-40 sayı çekiyo da sıkılıp bilerek almıyo daha sonra...
  • Ölümcül Bedel - Valentine

    Bizim de bi çift lafımız var elbette...

    İzlemeyen okumasin

    Yaw arkadaşlar gerilim yüksekti ama o maskeli dallama filmin tüm motor hatunlarını öldürdü yaa... ona yanarım işte Eh işte.
    Puan: 5
  • Lara Croft - Tomb Raider - Lara Croft - Tomb Raider

    Angelina Jolie için değer

    İşte son yıllarda gördüğüm en güzel film... diyemesem de son yıllarda gördüğüm en sıkı hatun diyebilirim. Filmde Angelina beklenenin tersine fazla olaya girmiyo arkadaşlar, yani moralinizi bozmayım ama sevişme sahnesi filan beklemeyin sakın! Bunun yanı sıra doldun vücut hatları ve silikon dudaklarıyla hepimizin rüyalarındaki kadın Angelina Jolie... İzleyin!!!
    Puan: 7
  • Günahkar - Original Sin

    Tam bir sevgi örneği

    Film, gerçekten yaşanması belkide çoğumuza nasip olmayan bir aşkı anlatıyo bizlere. İnanılmaz bi sevgi örneği gösteriyo Banderas. Jolie ise sonradan bu sevginin hakkını veriyo doğrusu. Filmdeki bu ikilinin performanslarına da diyecek yok hani. Ama zaten sadece duygusallık olmazki beaw biraz da erotizm olmalı, değil mi? Filmi bir kategoriye koyamayan arkadaşların bence tek sorunu yüreklerinde böyle bir kategorinin bulunmayışıdır. Angelina Jolie'nin dudaklarıyla biraz daha az ilgilenilseydi walla 10 bile verirdim. Mutlaka izleyin derim.
    Puan: 8
  • Kod Adı Kılıçbalığı - Swordfish

    İlginç Bir Film

    Açıkcası bilgisayar alemi ile haşır-neşir olmayanlar için sıkıcı olabilir belki ama yine de efektler ve oyuncuların performansı iyi. Travolta "ne yaptıysam vatanım için yaptım" şeklinde bi tablo çizerken aslında amacı farklı hani. Gerçi bu tip insanları görmek için sinemaya gitmeye gerek de yok, ülkemizde bunlardan bol miktarda var zaten.
    Puan: 6
  • Beyaz Şeytan - Blow

    Film ve Penelope gayet güzeldi!

    Filmin konusu zaten tartışılmaz. Ayrıca Penelope Cruz hakkındaki önyargılarımdan da kurtuldum bu film ile birlikte. Hakikaten iyi bi performans çiziyo. Bu arada Pablonun film de ilk göründüğü sahnede fon müziği olarak "Bitliiiste beş miiiinaree..." yi koysan yeridir yani bi insan anca bu kadar benzer be kardeşim.
    Puan: 7