zuxxi.com//sinema|geyiks

AnnaLee

  • Evrim - Evolution

    İyidir ya

    Öölesine çekilmiş bi film bence ama beni eğlendirdi yani.. Zenci arkadaşımızın oyunculuk gösterisi 10 puana layık! Gülmek isteyen gitsin derim..
    Puan: 6
  • Paramparça Aşklar Köpekler - Amores Perros

    Yanlış biliyosunuz..

    Bi kere Amores Perros demek; Meksika'da köpek(perro) kelimesi kötü olan bişiyin başı yada kıçına konulurmuş yani kötüyü ifade etmek için kullanıolar arkadaşlar Meksikalılar bunu. (Meksikalı bi ark.ımız var ordan biliyoruz!) Bence film çok güzeldi.. Köpeğine karşı sevgili gözüyle bakmayanlar gidebilir. Yönetmeni tebrik ederim. Seneryo da baya güzel bu kadar ödüle cidden layık.. Hala biyerlerde seansı varsa fırsatı olan gitsin derim...
    Puan: 8
  • Minik Kaçamaklar - Town & Country

    Hiç bişi demiyorum...

    Sakın bizim gibi bi salaklık yapıp gitmeyin! Bugün gittim ve filme gittiğimizi için üzülmeyi bırakın paramıza yandık bea! Oyuncular tanıdık ha gidelim iyi bişiye benziyo demekle olmuyomuş.. Sakın gitmeyin film gerçekten iğrençti!.. Çıkarılcak tek ders var o da: Karınızı aldatmayın(?).. Yani..
    Puan: 2
  • Yapay Zeka - A.I. Artificial Intelligence

    Ders...

    İzlemeyen okumasin

    Diyorum ki,film bize birşeyler veriyo arkadaşlar.Ama beyinlerinin %3 yada 4 ü gibi küçük bir bölümünü kullanan biz insanlar bişi alamıyoruz böyle filmlerden.Hatta bu 'tek' bir film olduğu için, böyle bi filmden demeliydim. Soruyorum hanginiz annenizin sizi yetiştirdiği zorlukları düşünüp ona sarılıp seni seviyorum dediniz?Kaçınız bunu sadece aklının bi köşesinden geçirip;aman bi gün o hastaneye düşünce derim dediniz?Şu filmi de böyle ciddi şeylere sürükledim ya helal olsun!Demek istediğim eğer bana bunları düşündüttürebiliyorsa adam(Spielberg) işini yapmış demektir. Ki ben bile şu 16 yıllık yaşamımda hiç bi zaman anneme sarılıp seni çok çok seviyorum annecim diyememiş,bu cesareti gösterememişim..biz insanlar ilginç yaratıklarız.. Bunun dışında filme gidin arkadaşlar!Her sahnesinde doğanın saf döngüsü var,bunu hoş ve garip bi psikoljiyle izliyceinize eminim...
    Puan: 9
  • Amélie - Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain

    she never really had a chance..

    Cok güzeldi.. Bu kadar yani başka bişey söylimiyim sizlere.. Ama filme gittiğiniz şahsiyeti özenle seçin, diğer zuxxidaşlarımın da söylediği gibi.. En son dakikalarda kopuyosunuz zaten ruhen.. Sevgilinizle gidin.. Ama gidin yani.. Edebiyat yapmıycam bu sefer.. Mutlu olcaxınız, gidin (Yeter ama dimi?)..
    Puan: 9
  • Sakın Konuşma - Don't Say a Word

    i ll never tell.. Any of you!

    demiş kızımız. o kızı hatırladınız mı bakalım? wheatus ın klibindeki nazlı kız o. dr.conrad'ın kızı baya şekermiş yüzünden meleklik akıyo. ilerde başarılı olucak bence. film de insanı bağlıyo. çok çok güzel diyil ama iyi. gidin vaktiniz varsa.. ama gitmicexeniz de afferim hakkaten de trt yayınlar bi sene sonra bunu:)
    Puan: 7