zuxxi.com//sinema|geyiks

Morphine_

Susam Sokağı

ediyle büdü benim favorilerimdi. hatta bigün balık tutmaya gitmişlerdi. büdü gayet profesyonel şekilde oltasını atmış, sessiz ve sabırlı şekilde balıkların gelmesini geliyordu. sonra edi durup dururken "sen de hiç bilmiyosun balık tutmayı" deyip "geeeeeeeeeel balık balık balık" diye bağırmış ve anında 2-3 balık kayıklarının içine atlamıştı.. büdünün yaşadığı dumuru hiç unutamam.. ah büdücüm ne talihsiz adamdın sen.. (büdü de denemişti "geeeeeel balık balık balık" taktigini ama malesef başarısız olmuştu.. çok üzülmüştüm yaaa)...
  • Milo'nun Doğumu - Delivering Milo

    çok fazla şey beklemeyin..

    sadece hayal kırıklığı.. zaman geçtikçe "yeter artık çok salaklaştı film biticekse bitsin de çıkim" fikri aklınızı daha da çok meşgul edicek..
    Puan: 2
  • Salkım Hanım'ın Taneleri - Salkım Hanım'ın Taneleri

    Hey Gidi Hey..

    "hülya avsar oynuyo kesin mal bi filmdir" düşüncesiyle girdim salona.. film, bazı şeyleri çok güzel yansıttı bana; etkiledi de.. hatta babanemi aglattı! filmden çıkınca "hey gidi hey bizim hebehöbö teyzenin de kocası da gitmişti işte taa oralaraa.." diye iç çekti, gülümsetti beni.. izlenesi..
    Puan: 7
  • Karanlıkta Dans - Dancer in the Dark

    ..ve "perde"..

    "sahte duygusallık" diyenlere yuh diyorum.. Bana göre siyasi olaylar, düşünceler daha ağırlıktaydı filmde; toplumsal yönü olsun, siyasi yönü olsun.. etkileyici bi film.. Ne diyim.. ..Ve "perde"..
    Puan: 8
  • Kod Adı Kılıçbalığı - Swordfish

    bada bada bada!!

    İzlemeyen okumasin

    kabul edin: üstü açık süper çılgın arabamızda, sokaklarda son hızla yol alırken, john travolta'nın ayağa kalkıp "bada-bada-bada" şeklinde 2 tane jipi darmadağın etmesi çok komikti!! ahahhaha hoş filmmiş hehehe
    Puan: 6
  • Komplo - The Score

    Degmez verdigin paraya..

    kuru ve yavan geldi film bana.. uykum geldi 1. yarı.. utanmadan biraz uyudum :-) 2. yarı da hepbirlikte kulaktan kulaga oynadık. gercekten klişe bi film yapmış eloğlu.. hatta diyorum ki 4 milyonunuzu cok daha guzel seylere harcayın..
    Puan: 5
  • Yapay Zeka - A.I. Artificial Intelligence

    yok başlık maşlık

    İzlemeyen okumasin

    keşke film, david mavi periyi buldugu zaman bitseydi.. ilerisi için hem akıl yürütürdük.. hem de "zorlama" bikaç duygusal sahneyi seyretmezdik.. mavi periye kadar süper diyorum ama..
    Puan: 8
  • Kırmızı Değirmen - Moulin Rouge!

    Dans..

    İzlemeyen okumasin

    hikaye ne kadar bizi eski klişe türk filmlerine götürse de.. konu bence çok çok iyi işlenmiş.. önemli olan işlenişi değil mi zaten, aynı konulu bi filmle eşit mi tutarsınız moulin rouge'u.. müzikler, danslar inanılmazdı + Tango sahnesini agzım açık seyrettim.. Film tek kelimeyle mükemmeldi.. Kesinlikle görülesi bir film de dedim. (bu arada nicole kidman veremli bi fahişe için fazla sağlıklı değil miydi sizce??)
    Puan: 10
  • Kahpe Bizans - Kahpe Bizans

    süründürdü..

    öğürdüm öğürmesine de.. bi o kadar da adam "hassittirr bee" diyince insanların nedense hayatlarındaki en komik şeyi duymuşçasına gülmesine üzüldüm.. türk mizah anlayışı sadece belden aşağı olmamalı, bazı şeyleri aşmak gerek diye düşünmeden edemedim..
    Puan: 2
  • Hayalet Avcıları - Ghostbusters

    .

    hastasıyım :-)
    Puan: 7