zuxxi.com//sinema|geyiks

auryn

  • Pearl Harbor - Pearl Harbor

    Dawson's Creek Gibi

    Filmde cekimler, savas sahneleri guzel ama senaryo sifir. Diyaloglar Dawson's Creektekilerden beter, zaten adamlar da aynen Dawsonla Pacey'nin giydigi tarzda gomlekler giyiyorlar. Bu kadar para harcamisken insan biraz da guzel bir senaryo yazar... Goruntuler icin 5 puan.
    Puan: 5
  • Delik - The Hole

    Scream'den falan cok daha iyi

    Bence guzel ve siradisi sayilabilecek bir film. Oyuncular iyi, senaryo iyi... Germekten ziyade insani hayrete dusuruyor. Filmin yarisindan itibaren zaten neler oldugunu yavas yavas anlamaya basliyorsunuz ve ondan sonrasi cok keyifli bence. Scream'den falan daha iyi. [Yalniz bir seye dikkat, kiz kizil golgeli saclarini peroksitle aciyor, sonra ertesi gun yine boyuyor ve saclari yine kizil golgeli oluyor! Yaani tum hepimiz biliriz insanin sampuan boyayla golgeli saclara sahip olamayacagini!!!]
    Puan: 8
  • Kaplan ve Ejderha - Wo hu zang long

    simarik kiz

    Film boyunca simarik kiza o kadar gicik oldum ki filmin tadini cikaramadim dogrusu. Kiz yuzunden herkes aci cekiyor, kizin umrunda degil. Shu Lien'in bilge tavirlari cok hostu ama. Bi de kizin sevgilisinin soyledigi Turkce sarki cok hostu!
    Puan: 6
  • Onunla Bir Gece - One Night at McCool's

    geyik

    Yer yer gulduruyor ama genel olarak fazla geyik. Very Bad Things ve benzeri filmleri sevdiyseniz bunu da sevebilirsiniz.
    Puan: 4
  • John Malkovich Olmak - Being John Malkovich

    Mukemmel!

    İzlemeyen okumasin

    Gectigimiz sene icinde seyrettigim en iyi filmdi. Ben John Malkovich'in klasik "kotu adam"ligi hakkinda bir film bekliyordum, alakasi yokmus; ama cok siradisi bir film olmus. 7 bucuk kat mi desem, Malkovichin kendi kafasinin icine girdigi yer mi desem... harika bir film.
    Puan: 10
  • New York'ta Bir Sonbahar - Autumn in New York

    Cok eglendik!

    İzlemeyen okumasin

    Guzel bir romantik film beklentisiyle gittik ama bekledigimizi bulamayinca filmle bir guzel kafa bulduk! Ama gercekten berbat bir film. Bu kadar iyi iki oyuncu harcanmis. Turk filmlerinden beter bir senaryo, yok kiz tam olecekken ancak ameliyat olabilir ama cok riskli bir ameliyat o yuzden ameliyat edilmemek icin kagit imzalamis da... Ya o doktorun ameliyata giderken helikopterde kizin dosyasini okumasina ne demeli? El insaf! Dalga gecebilecekseniz gidin yoksa bosverin.
    Puan: 2
  • Meksikalı - The Mexican

    Biraz uzun olmus

    Film biraz daha kisa olsaymis iyi olurmus. Oyuncular iyi, konu eglenceli... Bu yaz sicaginda zaten daha iyisi can sagligi.
    Puan: 7
  • Mumya Geri Dönüyor - The Mummy Returns

    ilki daha iyiydi

    Ilki cok daha iyiydi ama bu da idare eder, cerezlik iste.
    Puan: 7
  • Nerdesin Be Birader? - O Brother, Where Art Thou

    eglencelik

    Eglenceli... ayrica George Clooney'nin sesi cok guzel!
    Puan: 7
  • Akıl Defteri - Memento

    Mukemmel

    Bu senenin en iyi filmlerinden biri. Tek anlamadigim, adam durumunu nasil hatirlayabiliyor?
    Puan: 10
  • Günahkar - Original Sin

    Hos Film

    Bence cok hos filmdi. Atmosfer cok iyi oturmus, Havana falan... Antonio da Angelina da iyi oynamislar, rollerine cok iyi gitmisler... Biraz agir ilerlese de baymiyor. Sonuna da bayildim!
    Puan: 8
  • Maymunlar Cehennemi - Planet of the Apes

    Cok kotu cok!

    İzlemeyen okumasin

    Cok cok kotu olmus. Orjinalindeki o muthis son olmadigi gibi, sonuna dogru artik her sey guldurmeye yonelik. Hele o Periclesin geldigi sahne yok mu abarti komikti. Tek iyi karekter su kole tuccariydi bence. Ben 68 yapimi Maymunlar Cehennemini de cok sevmemistim, cok icimi karartmisti; ama dogrusu iyi filmdi, klasikti. Tim Burton'un tarzini normalde begenirim [bkz. Batman, Edward Scissorhands] ama bu film olmamis. Gulup dalga gecmek isteyen gidebilir!
    Puan: 3
  • Kırmızı Değirmen - Moulin Rouge!

    Muhtesem!

    Goruntuler, muzik, oyuncular, hikaye hepsi muhtesem. Sarkilara hele 10 uzerinden 11. Ama gorunuse bakilirsa insanlar bu filmi ya cok seviyor ya da pek sevmiyor, pek ortasi cikmiyor. O yuzden kimsenin lafina guvenmeyip kendiniz gorun derim.
    Puan: 10