zuxxi.com//sinema|geyiks

leita

  • Kayıp Ruhlar - Lost Souls

    kıllık yapmayalım

    doğruya doğru ..Bu olay kustuk ,iğrendik ,ötenazi istedik diyecek kadar kötü değil.hatta tarzının en iyileri arasında bile olmaya aday.flmi yapanların maksadının gerdirmek olduğunu düşünürsek adamları tebrik etmek gerek.gayet güzel gerdiriyolar!!..SEYİR EYLEYİN!!!
    Puan: 10
  • Yedi - Se7en

    bundan çıkarılacak ders:

    İzlemeyen okumasin

    tek kelimeyle derimki; her halta burnu sokmamak gerek!!!Zenci adam daha kıdemli daha deneyimli olmasına rağmen sapığı bulmaktan vazgeçer gibi oldu(tırstı), bizimki hala öttü ''bulcam da bulcam bulcamda bulcam!!!!''Şimdi sormak lazım yırtındığına deydimi diye.Hamile karısından oldu salak!!
    Puan: 10
  • Tibet'te Yedi Yıl - Seven Years in Tibet

    saçlar yakıyor...

    sinemasına gittim bunun. Yalnız taktir edersiniz ki adamı kesmekten konuyu anlayamadım. Allahım o ne güzel saçlar...!!! (bkn yukarıya )bu verilen puanda flime değil saçlara..:)
    Puan: 10
  • Vatansever - The Patriot

    ii diil

    hiç bulaşmayın güzel değil. mel abimizin şanına kıdemine yakışmıyo böle dandik flimler....
    Puan: 1
  • Mumya Geri Dönüyor - The Mummy Returns

    olaya açıklık,',,

    .Karşında bilgisayar var, yiyosa yap sende aynı animasyonu, efekti bizde burdan görelim!!!Aslında 1 verenleri anlıyorum daha aynalı tahir'i aşamamış bu arkadaşlar. Nesse fazla zorlamayın bünyeyi, zamanla anlarsınız flimin iyisinden.
    Puan: 10
  • Kardeş Gibiydiler - Sleepers

    mükemmel

    flimin konusunun gerçek bir hikayeden alındığını biliyormuydunuz? en önemliside, flimdeki isimler bile ,gerçekten bu olayı yaşamışların isimleriymiş.. 25 sene önceki bir olaymış.. İsimlerde 25 sene önceki mahkeme tutanaklarından bulunmuş...
    Puan: 10
  • İnsanlık Yolu - With Honors

    bence bu flimi bütün gençler seyretmeli!!!(ÖZELLİKLE ÖÐRENCİLER)

    Alt tarafı bi flimin hayatıma etkisi olurmu demeyin.., hayata bakış açınızı, düşünceleriniz ve duygularınız, olayları yaşamı nasıl algıladığınız, sorgularınız tamamiyle değişecek bu flimi izlerseniz derim ben:) ABARTMIYORUM.!! ....eski bi yapım olduğu içinde şu an istesenizde seyredemezsiniz.Özellikle öğrencilerin seyretmesi gereken bi flimdi.umarım tekrar vizyona girer.
    Puan: 10
  • Herkes Onu İster - Get Over It

    hoş

    güsel flim beendim
    Puan: 5
  • Nerdesin Be Birader? - O Brother, Where Art Thou

    cornholio arkadaşımıza hitaben ;

    Bu arkadaşımızın işi gücü yok makale yazmış. hatta makale ne kelime flimi beğenmeyenler hakkında tez hazırlamış:)) Sonrada son derece evrime ve medeniyete aykırı bi şekilde kendisiyle aynı flim zevkine vakıf olmayanlara saldırmış. 1-yarı arapça konuşup ,her boku biliyomuş diktatör tribi atman milleti kızdırıyo.. 2-Senin görevin burada flimi eleştirmek kendi kapasiten ve hayal gücün dahilinde beğenebilirsin ama beğenmeyenler SENİ İLGİLENDİRMEZ!!! 3-Flimi beğenmedim.Beğenenlerede eyvallah derim.Hayatıma devam ederim...
    Puan: 1