zuxxi.com//sinema|geyiks

okanomy

Resitaller

Ahmet Kaya Resitaller konser kasetinde "yoo onu şimdi söylemiycem, sonra söyliycem, şaka yaptım yaa" der fakat o istenen Yorgun Demokrat şarkısı kasette yoktur. E kardeşim o bölümü niye koyarsınınz madem yok o şarkı.

Dönme Dolaplar

Parktaki o elle çevrilen dönme dolaba bindiğimde "dünya durmadan dönüyooor dönüyoooor, atlı karınca dönüyooor" diye şarkı söylemiştim. Annem bu yüzden mi gülüyodu acaba ben dönerken.

Çokomel

ben ilkokuldayken okul müdürü okulun karşısındaki bakkala gitmemizi yasaklamıştı, ama daha sonra o bakkalı kendisi işletmeye başladı ve teneffüste bakkala gitmek serbest olmuştu. hatta bi gün ister inanın ister inanmayın sabahki konuşmasını yaparken "çocuklar çokomelleri okulun karşısındaki bakkaldan alırsanız 4 tanesinin ambalajıyla çekilişe katılabilirsiniz. kantindekilerle katılamazsınız." demişti çünkü okuldaki çokomeller eski ambalajlıydı. selam yüzünün yarısı lekeli, ege bölgesinde bi tatil yöresinin yazlık sinema işletmecisi, eski müdürü.

Oy Oy Emine

adnığamrap relküzüy, adnulok relkizelib, neb anas mıyanalob, yo yo enime, riden ub relkillezzüg riden ub relkillezzüg... İster inanın ister inanmayın abim bu şarkıyı tersten söylüyodu. Hey gidi Goben hey. Deneyin.